היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יום חמישי הייתי בשילב יש 25% הנחה לכל הצעצועים למינהם
11 תגובות
עמוד 1
תתחדשו !!!!!
לגביי טרמפולימנה, עדיף קצת לחכות לפחות לגיל חודשיים, כשהראש טיפה יציב, את יכולה לקנות אותה לבינתיים כדיי לנצל את המבצע ותפתחי אותה עוד חודש בערך..
תהנו!!!!
אנחנו שמנו את נהוראי בטרמפולינה עם מגן ראש
תודה בנות....
אשמחח לעוד דעות יקירותיי
מקפיצה
לא כדי לשים תינוק קטן על טרמפולינה בגלל שהוא חצי יושב ואסור שאלתי אורטופד ילדים וגם רופאת ילדים אצלי בנתיים זה מחכה לגיל חצי שנה בע"ה
אני שמתי אותם בטרמפולינה בערך בגיל חודשיים. אבל את יכולה לקנות עכשיו, ולשמור אותה, זה לא מתקלקל, את יודעת!
אוקי מאכזב חחח אני ציפיתי בגיל חודש + לשים אותו ......
את יכולה לשים לפני אבל זה מאוד לא מומלץ עדיף בגיל הזה לשים אותם כמה שיותר על הבטן לעשות להם תרגילי התעמלות וכ'ו הסיבה שכדי לשים בגיל חצי שנה כי אז הם מתחילים לשבת
אני שמתי את רז בטרמפולינה בגיל חודש. היא לא כל כך אהבה אותה, אבל אני שמתי לכמה דקות לא יותר, זה שיפוע קטנטן דומה לסלקל לא? אם זה כמו סלקל מה הבעיה לשים כמה דקות ביום?
ענבל, אם הייתי מחכה לחצי שנה אז דבר ראשון, הייתי מתחרפנת, דבר שני הם כבר לא היו נכנסים לטרמפולינה!