משחה ליובש...צריכה המלצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לרני יובש אכזרי בפנים
    היא נראית ממש כמו ליצן כל האזור של הפה והלחיים אדומים
    עם קילופים
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
9 תגובות
עמוד 1
  • המשחות של ולדה טובות...
    דוקא האדום הזה יפה בעייני. כמו סומק טבעי
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • לנו זה קרה עם יונתן והשתמשנו במשחה של ולדה והיה סבבה
  • משחה ולדה לפנים (מסדרת התינוקות)

http://www.medi-link.co.il/image/users/133477/detail/big/1900776.jpg

או אפילו סתם וולדה משחה להחתלה
  • אנחנו במב נוראי עם תאיר. לחיים שפתיים פה מסביב לאף הכל אדום אש ולבן מחוספס יובש מטורףףףףףף. היא לא נוצת למרוח משחה כי זה שורף נוראאאא! !!! והאמת גם שכלום לא עוזר. הדבר היחידי שממש עוזר זה ווזחיו!!!!! ברגע שהיא נרדמת אני מורחת לה על כל הפנים כמויות של ווזלען היא כמה כמו חדשה!!!!!

• יש לוולדה קרם קלנדולה לחורף (ככה כתוב על האריזה) והוא מעולה!!

השתמשנו עם אופק דין ואחרי כמה פעמים לא היה כלום. גם לרום אופיר יש עכשיו יובש באזור הסנטר וקצת בלחי והרופא נתן AquaCreme אבל אני מכירה את זה וזה לא עוזר.

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• אם זה במצב גרוע של פצע ממש לכי לרופאה לקבל משחה אנטיביוטית.
    אם לא, את יכול קרם של פלקסיטול יש להם קרם מעולה לפנים של ילדים.

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL

• לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • אתן לא תאמינו אבל יש משחה טיבעיתי ליובש בפטמות שמשתמשים לכל אזור רגיש - אמא שלי נתנתה לי אחרי שראתה את הודיה בשבת.... 3 מריחות - עבר!

• גם לשקד זה קורה הרבה! הידיים שלו יבשות והפנים!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה