בנות דחוףףףף.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבת שלי בוערת מחום גבוה מאוד שמגיע בקפיצה אחת ל40,2 כול 6 שעות בול ולוכח לו המון זמן לרדת ויורד עד 38,8 ולא פחות..היא לא מנוזלת ול משתעלת..אמרו לי אולי אדמת או אדמדמת אבל אין לה פצעים ולא כלום..היא אוכלת וניראת סבבה לגמריי רק עם לחיים אדומות מהחום..תגידו עם אני יבקש מהרופאה הפניה למיון יאשפזו לי אותה? אני מעדיפה אישפוז כי אני ממש מפחדת בלילה עולה לה החום ממש והיא קופצת כזה מהשינה..עם אני יבקש אישפוז יאשפזו להשגחה לפחות ל24 שעות? עם נתתי לה נובימול לפני שעה מתי מותר לתת גם נר אקמולי? כי לא ממש יורד החום..
6 תגובות
עמוד 1
  • החום חייב לרדת...זה נקרא פירכוס... אני גם עברתי את זה עם התינוקת שלי תדאגי אפילו למקלחת אם צריך..שימי לה מגבת עם חומץ על מצח תלבישי רק שכבה אחת של בגדים שהחום יירד...ותזמיני רופא אם לא יורד החום..רפואה שלמה
  • החום חייב לרדת...זה נקרא פירכוס... אני גם עברתי את זה עם התינוקת שלי תדאגי אפילו למקלחת אם צריך..שימי לה מגבת עם חומץ על מצח תלבישי רק שכבה אחת של בגדים שהחום יירד...ותזמיני רופא אם לא יורד החום..רפואה שלמה
    במקרה שלנו אשפזו ל3 ימי השגחה..
  • תתקשרי למוקד אחיות תתיעצי איתם מה לעשות
    אקמול ונובימול זה אותה משפחה אי אפשר לערבב בניהם

• כמה זמן יש לה כבר חום? הייתם כבר אצל הרופא? בת כמה היא?
    איזה אישפוז בראש שלך?? את רוצה שהיא תחטוף עוד משהו על הדרך? בי"ח זה לא מקום נחמד.

זה שהחום יורד ל38.8 זה מצוין! תשלימי עם מקלחות, תלבישי קל (גופיה חמה ומכנס פוטר) תקפידי שהיא תשתה ומחר תלכו לרופא. גם אם תהיי בבי"ח אף אחות לא תשב ליד הילדה בלילה לראות שהכל בסדר איתה ובכל מקרה את תהיי זו לידה ואת הרי תעשי את זה יותר טוב בבית. מעבר לזה לא נראה לי שיאשפזו אלא אם החום לא ירד כמה ימים ולא ימצאו ממה זה.

והכי חשוב - אל תהיי היסטרית תשדרי לה רוגע ותחבקי אותה מלא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • אני מסכימה עם שחר, בבי"ח היא עלולה לחטוף עוד משהו, וילד מעדיף להיות בבית ולא במקום זר.
    את יכולה אחרי שעתיים אם החום עדיין גבוהה אחרי אקמול לתת נורופן (זה חומרים אחרים אז מותר לשלב).
    חוץ מזה אמבטיות, קומפרסים, מסז' עם אלכוהול (ערק או וודקה) באזור בית החזה.

תרגישו טוב
  • קודם כל בלי לחץ. חום זאת תגובה נורמאלית שהגוף מתמודד עם משהו.

אם הגוף היה מנסה להתגבר ולא היה עולה חם אז הייתה בעיה.

אני ראיתי במדחום כשהבן שלי היה קטן גם 41.5 , בשום מקרה לא לקלח אחרי מתן תרופה- את עלולה להוריד לה את טפמ' הגוף וזה מסוכן למתחת ל 36.5 !
    לחכות עוד קצת ואז לתת משהוא שהוא לא מאותב משפחה.. להוריד שכבות בגדים אבל אם היא רועדת כן לכסות בשמיכה.

לתת הרבה מים ולעקוב אחריה . יכול להיות וירוס בלי נזלת גם למה יש לחשוב על אדמת??

רפואה שלמה וביה"ח זה סיוט לא ממליצה, אם את מפחדת את יכולה ללכת לטרם קרוב לבית ולהתייעץ על מה לתת לה

רפואה שלמה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה