שבוע טוב, שאלה.. מיטל במיוחד! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב יקרות. איך הייתה שבת?
    אנחנו החלטנו סוף סוף להוציא את הקטנים קצת לשמש אחרי נעילה טוטאלית של 3 שבועות :)
    אתמול הלכנו איתם לטיול בעגלה- שעה! היום נסענו לשעתיים להורים של בעלי.. גם ניצלנו את השמש הטובה שיש ביומיים האלו וגם הלבשתי אותם סוף סוף בבגדים המהממים שיש להם ועדיין לא לבשו- יש להם סטוקים של בגדים וכמעט כולם עדיין חדשים.

עכשיו לשאלה-
    לידרי פולטת המון כמעט מיום הלעדה אבל זה היה עודף ברור מהאוכל וגם תמיד היה ב 10 דקות הראשונות אחרי האוכל אז זה לא הפחיד אותי- ידעתי שהיא מוציאה מה שמציק לה.
    ביומיים האחרונים היא פולטת נון סטופ- גם שעתיים אחרי האוכל. מה שנראה גם כמו הקאה לא כמו פליטה. ממש ממש נבהלתי. התקשרתי למוקד אחיות, בגלל שהיא נותנת שתן והחום שלה היה 37.5 הם אמרו שאין צורך להילחץ ושעליי להוריד לה בכמות האוכל- היא אוכלת 90 כל 3 שעות בערך, הורדתי לה ל 70 והילדה פולטת קצת פחות אבל לא רגועה בכלל! היא רק מחפשת מה לאכול ואני מרגישה אמא מרעיבה :( מה לעשות?
    מיטלי אני זוכרת שגם תמר הייתה פולטת המון- מה עשית ומתי זה נגמר? (נגמר נכון?)
    תודה לכל הקוראות והעונות

6 תגובות
עמוד 1
  • אולי יש לה רפלוקס זה מה שהיה לרז, מה היא אוכלת?
  • גם לי יש תאומות , אחת היתה אוכלת רגיל והשניה היתה פולטת בצורה מפחידה בדיוק מה שאת מתארת וגם דרך האף היה יוצא לה , משהו מפחיד.

רופאת הילדים שלהן המליצה לי לתת לה בגיך הזה עד גיל חודשיים 20CC כל 20 דקות , זה קשה לאמא אך זה מאוד עזר לה.
    ודבר נוסף להקפיד לעשות לה גרעפס אחרי כל ארוחה ולא מיד להשכיב אלה להנחי עלייך במצג שהיא טיפה עם ראש מורם, זה לא קל לאמא יקירתי אבל זה ממש עזר לה .

בהצלחה .
  • מאמי אין לי מושג
    מקווה שיהיה טוב בע"ה ממש בקרוב ותמצאו פיתרון
    חייבת להגיד שהתגעגעתי

• נופר היא אוכלת מטרנה, סליחה על הטיפשות אבל מה זה ריפלוקס?
    טל תודה אני אבדוק את זה עם רופא ילדים מחר, אני מוכנה להוסיף עליי קושי במיוחד שיש לי עזרה, רק שלידרי תרגיש טוב.. ובלי קשר לפליטות אני תמיד עושה לה גרפס ומניחה אותה עליי כמה דק לפני ההעברה למיטה.
    שירה תודה נסיכה, גם אני התגעגעתי.

• מאמי, זה מה שהיה לי. לאיתי שלי היה ריפלוקס. הוא פלט המון, ממש הקיא לי בקשת, וזה בלי קשר לכמות שאכל.
    הוא גם נורא סבל מזה, התפטל, בכה, לא ישן, עד שפלט ואז היה נרדם.
    אני ממליצה לך לפנות לרופא, יש תמ"ל מיוחד, אינפאמיל, לתינוקות שפולטים.
    ריפלוקס הוא תנועה של תכולה מהקיבה בחזרה לוושט (צינור המזון). פעולה הפוכה זו יכולה לגרום לצרבות, הקאות וכאבים. כמו-כן, עלול הדבר לגרום לקשיי-נשימה, שיעול, החמרת אסטמה וצרידות. התופעה נפוצה יחסית בקרב ילדים ומבוגרים כאחד.

בכל אופן, לי אמרו שזה עובר פחות או יותר כאשר עוברים למזון מוצק, אתלינו זה עבר בגיל 4.5 חודשים לגמרי ואפילו חזרתי להאכיל אותו במטרנה.

שתרגיש טוב הנסיכה!

• ריפלוקס זה דבר שכיח אצל תינוקות שהשסתום בקיבה שלהם עדיין לא חזק ולכן האוכל נתקע בוושט והחומציות מעלה אותו.
    בכל מקרה אצל רז זה הסתדר לקראת גיל חצי שנה. היא היתה מקבלת לוסק שזה משהו לרפלוקס.
    בכל מקרה תשללי אלרגיה לחלב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה