קילופים בראש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ליהב יש קילופים בראש מה אפשר לשים לו?

המסנג'ר שלי: [email protected]
11 תגובות
עמוד 1
  • בלינאום הרמל, למרוח על הראש חצי שעה לפני המקלחת ואחרי המקלחת לסרק. סביר שזה ייקח כמה ימים עד להורדה מוחלטת של הקליפה הזו.
  • לקלח עם שמן בלנאום

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • גם אצלנו השתמשתי בבלנאום -פורטה
  • כמו שהבנות אמרו זה מאוד עוזר
    אחר כך תסרקי לו את השיער עם המרשת של התינוקות או לקחת מגבת ככפה כזאת להעביר בראש

• אכן בלנאום..אני הייתי מקלחת אותה שמה בתוך האמבט שמ בלנאום ומקלחת..
  • אני קניתי חלב אמבטייה של ד'ר פישר
    שמים שפריץ באמבטייה... המיים לבנים ומשאיר ריח טוב.
    (למרת שאני קניתי כי קניתי)...ולא כי מתקלף הראש או משהו... פשוט העור נעים יותר.
  • את יכולה למרוח שמן תינוקות,
    ולהבריש עם מברשת שיער של תינוקות
    נטלי
  • מצויין תודה
  • לא חייב סבון.
    אחות טיפת חלב לא המליצה לי לעשות אמבטיות עם בלנאום כל יום, אלא פעם כן-פעם לא, פעם כן-פעם לא.

את יודעת יש מוצרי וולדה לתינוקות, מוצרים מדהימים,
    השתמשתי בהם עם לינוי וגם עם ליה (עם ליה פחות האמת, כיה ם יקרים)
    אז יש להם שמן תינוקות מעולה על בסיס קלנדולה, הוא גם מרגיע את העור, מחטא ומלכך
  • סבבה
  • בלנאום/ אמול של ד"ר פישר
    ועכשיו גם לייף הוציאו שמן אמבט לתינוקות אותו הדבר כמו הבלנאום והאמול וקניתי ב35 ש"ח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה