שאלת מגבונים בגני עירייה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בתחילת השנה שמתי לשקד במגירה 2 חבילות מגבונים לפי בקשת הצוות. ביום שישי יוסי אמר לי שנגמרו במגירה. אמרתי בשלושה חודשים 2 חבילות שיש בד"כ בתיק? מה עושים איתם מילא מקנחים את האף וכו אני מבינהאבל לדעתי כמעט לא משתמשים בהם. שאלתי את שקד מה עושים עם המגבונים שבמגירה שלך והיא מה עונה לי - לפעמים אני תורנית של הלן - הסייעת וצריך לנקות את השולחנות בפינת משחקים ובפינת בובות.
    מה אני צריכה לספק לגן חומרי ניקוי או משהו כזה?
    מה באמת עושים עם המגבונים של הילדים?

המסנג'ר שלי: [email protected]
18 תגובות
עמוד 1
  • לגן עירייה לא מביאים מגבונים
    פייס: ortal_hori
  • אין לי מושג
  • לנו ביקשו 2 חבילות מגבונים לכל השנה. ו5 חבילות טישו.קניתי ואני לא מתכוונת לתת יותר.
  • נכון עכשיו שאני נזכרת באמת אמרו 2 מגבונים לכל השנה ואני שלחתי היום חבילה.
    נו בסדר אני לא ייעשה מזה סיפור אבל מה נסגר כל חודש אני אספק וזה אמור להיות לכל השנה?
    אורטלוש, אצלינו ביקשו לשים גם בתיק בנוסף למה שיש במגירה וגם בצהרון מבקשים שיהיה בתיק אז ככה שבתיק בכל מקרה צריך להיות

• במגרה? שאמא שלה תשים במגרה
    פייס: ortal_hori
  • אצלנו לא מבקשים בכלל מגבונים.
  • אה רגע, פספסתי קצת, הם ביקשו 2 חבילות לכל השנה?
    אז זה באמת לא בסדר, לא שמתי לב שזה לכל השנה...
    נטלי
  • חולרות ככה ביקשו בתחילת השנה והיום כשהבאתי את החבילה כבר כתבתי את השם ישר זה הלך למגירה.
    ילה שיילכו אני לא שולחת יותר יש בתיק ועם זה שיסתדרו אני לא צריכה לספק חומרי ניקוי לגן
  • מאיתנו ביקשו להביא בתחילת השנה מגבונים לגן
    הם מנקים בזה פנים ידים וגם את הטוסיק

• אף פעם לא ביקשו בגן עיריה מגבונים.
    ויש להם בשירותים.
  • אצלנו לא ביקשו ..
    בשביל הדברים האלה אנחנו משלמים ועד , לא ?!
  • גם אצלנו לא ביקשו
    אבל אני שמה לה בתיק לנקות מה שהיא צריכה
  • בגן של יעל ביקשו מכל הורה 2 חבילות מגבונים ושרוול כוסות חד פעמי- לכל השנה.
    בגן לא מרשי ללנגב עם גבי כי זה סותם את האסלה...

הם מנגבים בנייר.
    אני שמה ליעל מגבונים ואומרת לה שקקי תנגב עם מגבונים שיש לה בתיק !

• אצלינו לא אספו וועד
  • מעהההההההההההההההההה

תקשיבי אני בהלם תרבות ממה שאת מספרת... ואני עבדתי בגן!

תרימי אותם על טיל תתקשרי לגננת ותספרי לה מה שהילדה סיפרה!

תפני לעירייה מה את סבסוד גנים?

זו התנהלות לא תקינה לחלוטין
  • לכי תספרי דבר כזה לגננת אני בטוחה שהיא רואה את שזה בעצמה ואני לא באמת יודעת אם זה נכון כי צריך לפעמים לקחת בעירבון מה ששקד אומרת פשוט נראה לי תמוהה שתוך שלושה חודשים הלכו 2 חבילות ובתיק תמיד יש

• אצלנו ביקשו חבילה אחת

• בגן של אופק דין קנו מגבונים מכספי הוועד

בגן שלי ביקשתי חבילה אחת או שתיים מכל הורה. יש ילדים שעדיין בורח להם ומההורים האלה ביקשתי יותר כי הסייעת נאלצת לנקות את כל הרגליים גם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה