סקר - חימום בקבוקי חלב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך אתן מחממות את בקבוקי החלב?
    אני לא מהמתקדמים ומפותחים
9 תגובות
עמוד 1
  • אני לא הנקתי אז לא היתה לי בעיה לחמם את המיים במיקרוגל ואז להוסיף אבקת תמ"ל.
    נטלי
  • אני הייתי מכינה מראש בקבוק עם מים רותחים ומשאירה קומקום מלא..

כשהיה מגיע הזמן להכין - הייתי מערבבת קצת מהמים שנותרו בקומקום (הם כבר קרים הרי) יחד עם המים הרתוחים - זה חוסך זמן לחכות שיתקרר
    פייס: ortal_hori
  • אורטל לא הבנתי כשהיית מכינה את המנה היית מרתיחה מים או משהו כזה או מאחסנת מים חמים בכלי כלשהו?
    לגבי מים רתוחים אני מכינה בתוך בקבוקים הכי פשוטים של טוליפ הגבוהיים שעוים שישה שקלים בסופר ותמיד יש בהם מים רתוחים אני מחזיקה 2 על השיש וכל היום ממלאת כשצריך וגם מאחסנת בהם חלב שלי במקרר

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אנחנו היינו שמים מים בטמפ' המדוייקת בתרמוס, מעבירים לבקבוק ומוסיפים את התמ"ל.
    אולי כדאי לרכוש תרמוס באיכות טובה יותר.
  • כן אבל באיזשהו שלב זה כבר מתקרר.
    ולגבי התרמוס - היו לי מאה מהאלומיניום האלה שרק לוחצים למעלה ומוזגים וכולם מאפנים והפטנט התקלקל וכו יש לי תרמוס מפלסטיק הכי פשוט ותמיד אני סוחבת איתי בתוך שקית ניילון ותאימנו לי הפשוטים האלה הכי טובים
  • מרתיחים את המים בקומקום וכשמגיעים לטמפ' הנכונה שמים בתרמוס.
    זה היה אצלנו חלק משגרת היום, לא השארנו זאת לרגע האחרון, תמיד היו מים בטמפ' הנכונה בתרמוס, בכל רגע נתון עד שהגיע הקיץ ואז הן כבר קיבלו מים בטמפ החדר.
  • אני הייתי מרתיחה כל יום קומקום מים - ומקררת אותם בקנקן זכוכית עם מכסה.
    ככה שהיו לי מים רתוחים קרים כל הזמן
    וכשהיה צריך להכין בקבוק הייתי מרתיחה כמות קטנה בקומקום ומערבבת עם המים הקרים :
    נגיד 90CC מים קרים ו30CC מים חמים - זה נותן 120 CC מים נעימים
  • תודה
  • אני הייתי מרתיחה מים ונותנת להתקרר ואח"כ שצריכה להכין את הבקבוק היחס פחות או יותר הוא 2/3 שליש מים קרים ו1/3 מים חמים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה