הוא לא ישן בלילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מתחרפנת מהלילות יהב פשוט הורג אותי: כל היום הוא על הבטן כשהתחלתי טיפה להשכיב אותו יוסי פחד אסור שמאסור ואמרתי לו שכולם משכיבים וזה יותר נוח לילד וכו ולא הייתי שמה אותו יום שלם על הבטן ולאט לאט זה הפך ליום שלם והבעייה שהוא התרגל לבטן ולא מוכן על הגב ובלילה אנחנו לא משכיבים על הגב.[
    ליהב יש כזו שינה חלשה שזה הורג אותי (שקד לא היתה כזו מכל מצב הייתי מעבירה אותה לעריסה כולל מהטרמפולינה והיא היתה ממשיכה לישון
7 תגובות
עמוד 1
  • תתחדשי על החתימה!!!! איזה מתוקים!!!!

לא הבנתי למה את מפעילה לו מובייל באמצע הלילה...
    המעבר מחום גופך לקור המיטה מעורר.
    נסי לשים לו כסדין שמיכת פליז או חיתול פלנל, בזמן ההרדמה לעטוף את כולו בשמיכה, וכך הוא גם יישאר מכורבל וגם החום לא ישתנה.
    למה ביום את משכיבה על הבטן ובלילה על הגב?
    על הבטן יותר נוח וברגע שאת מאפשרת לו להרדם כך - כך הוא מעדיף.
    את יכולה להשכיב אותו על הצד, או לשים בייביסנס וגם אינטרקום ואז להשכיב אותו על הבטן, אבל זה באמת לא מומלץ בגילו, בטח לא מומלץ בחורף.
  • יש לי בייביסנס והמובייל הוא מאוד אוהב להאזן לו זו מוזיקה כזו מרגיעה שעוזרת לרוב להירדם אבל לגבי השמיכת פליז על הסדין או לעטוף אותו כשנרדם זה באמת רעיון אני אנסה
  • אם את רוצה שהוא ישן על הבטן והוא ישן טוב אז .. מה הבעיה ?? להמשיך לא לישון ולא לתפקד . בפעם הבאה שיהב לא ישן בלילה לתת ליוסי לטפל בו גם אם הוא הולך לעבודה .. הילד יושן הכי טוב איך שנוח לו אם זה על הבטן אז זה על הבטן .. ונראה לי יותר גרוע להרגיל אותו לישון איתם

• אני לא יודעת לגבי השינה אבל החתימה מעלפת
  • כשמאור היה תינוק, הייתי עושה ככה: מחממת כמה דקות חיתול פלנל על הרדיאטור ובדיוק לפני שאני מניחה את ילד, הייתי פורסת בעריסה את החיתול המחומם ומיד שמה את הילד על החיתול, שלא יספיק להתקרר

• שרית!!!!!!!!!!!!!!!
    סוף כל סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!
    איזו עדינולה שקד!!!!!!!!!! מטריפהההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!
    איזה י-פ-י-ו-ףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף יהב!!!!!!!!!!!! חמסה חמסה חמסה, שום בצל, כורכום וכמון - בלי עין הרע!!!!!!!!!
    איזה ילדים מעלפים!!!!!!!!!!!!!!!~!!!
  • גם אני חושבת שעדיף להשכיב על הבטן מאשר שיתרגל לישון אתכם במיטה

ואחרי 40 דקות עלייך, קרוב לנשימות שלך, פעימות הלב והחום, למה שירצה לעבור לעריסה שלו?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה