התלבטות בין שני גנים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יודעת שאין טוב ממראה עינים ,אבל בכל זאת אנסה לתאר ואולי תעזרו לי בהחלטה:
    הקדמה: מי שיקח את הילדים בבקרים זה בעלי , וזה רגלית כי בעלי על אופנוע ולכן כשיש ילדים הוא לא נייד. אם כך ,החשיבות של קרבת הגנים לבית מאוד משמעותית בבקרים ...

אז ככה: פעוטון א: היתרונות: קרוב לבית , שעות 7-17 . 2850 שח כולל 3 חוגים .
    מזון מבושל מידי יום .יש מצלמות עבור ההורים .12 ילדים , 2 מטפלות.
    הגן נקרא גן ללא הפסקה שזה אומר שחוץ מכיפור ושבוע של פסח - הגן פעיל כל השנה! (כל החופש הגדול גם )
    הגן שייך לרשת של 3 גנים .
    החסרונות שלו :פעמיים שהגעתי לגן היה ריח חזק של קקי.למרות שהגן נראה נקי.
    ראיתי פח של טיטולים ליד העריסות
18 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג מה היתי בוחרת
    אבל מה זה המחירים האלה

• זה המחירים של רמת גן ... לא ציפיתי לפחות ..
  • האמת, גם לי מאוד מאוד מאוד מפריע עניין המזרונים.
    זה מצע "טוב" לפתח תולעים
  • למרות שהאוכל מוכן אחת ליומיים?
    למרות שזה גן חדש?
  • אזרתי אומץ ,ועם כל האי נעימות התקשרתי למנהלת הגן הראשון ואמרתי לה שמפריע לי עניין המזרונים .
    התגובה שלה היתה שהשרותים לא בשמוש כי הילדים לא גמולים . אמנם מנקים את השרותים עם אקונומיקה כי המים עומדים אבל השרותים לא משמשים כשרותים .
    מעבר לזה היא מבינה שזה נראה לא טוב מהצד של ההורים וימצאו להם מקום אחר.

נרגעתי ..!!!!!!!! הוקל לי , וטוב שהחלטתי לדבר בכנות כי עכשיו אנייותר שלמה עם הגן !
    (בנוגע לריח קקי ..הגעתי בשעות שמחליפים להם אז אולי לא הספיקו לפנות..גם אוריאן כשהיא מביאה חבילה הבית מתפוצץ מהריח )
  • אני הייתי אומרת לבעלת הגן מה הספקות שלי לגבי הגן ובודקת עפ"י תגובתה האם יש סיכוי שישנו זאת....

בקשר לגן השני - אני לא אוהבת שיש על 6 בני שנה מטפלת אחת, זה בדיוק השלב בו מתחילים ללכת, לעמוד, נופלים הרבה, היא מחליפה למישהו חיתול ומישהו אחר נופל - ואף אחד לא יכול לגשת אליו... נראה לי קצת בעייתי.
    אין לי בעיה עם זה שבעל הגן גבר.
  • אוכל ליומיים?
  • בגן הראשון גם לי הפריע ענין המזרונים
  • אני הייתי הולכת לגן הראשון. גם יש מצלמות, גם פעיל כל השנה.

לגבי הריח של קקי - אין מה לעשות, אני מאמינה שבכל הגנים יש שעות מסויימות עם ריחות של קקי.
    לגבי המזרונים - פשוט תעירי להם, אני בטוחה שהם ימצאו להם מקום יותר טוב.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • ד"א, לאיתמר גם יש 3 חוגים בגן שאחד מהם זה בישול...

ובאמת מהיום שהתחיל את הגן הוא אחראי לארוחת ערב
  • תודה
  • יעל
  • אני הייתי הולכת על הגן הראשון.

וכמו שרמה יעל...לגבי הריח של קקי - א שבכל הגנים יש שעות מסויימות עם ריחות של קקי.

• יעל- אני על הריצפה!!!!!!!!!!!
  • בגדול בגדול, לפי התיאורים והדמיון שלי, הייתי הולכת בוודאות על הראשון.

פירטו את הסיבות אבל באופן כללי- לגבי המזרנים, כבר שוחחתן את והמנהלת והיא הסבירה את עצמה והייתה גמישה לשינויים. שזה כבר דבר מצוין.
    לגבי הריח- גם אני מתארת לעצמי שיש בכל הגנים שעות מסוימות עם ריחות..
    שמת לב אם הייתה שם פינת החתלה מסודרת? אם לא, אולי זאת יכולה להיות סיבת הריח החזק..
    ולגבי מיקום הפח- אני בטוחה שאם תבקשי ותשוחחי גם על העניין הזה, המנהלת תבין ותשנה, כמו בעניין המזרנים.

ולגבי היתרונות: לדעתי מצלמות בגן זה יתרון אדיר!!!!! זה לא רק מאפשר לך לצפות בהם, אלא גם מאפשר לך להיות רגועה באמת! מכיוון שהדבר מוכיח על שקיפות מלאה! מטפלת שיודעת שבכל רגע נתון הורה מסוגל לצפות בה חופשי, תנהג בהתאם ותהיה סבלנית יותר (ולו בשביל המצלמות, אבל גם זה טוב על פני המצבים שנעלמים מאיתנו לעיתים..)
    וכנ"ל לגבי ימי העבודה של הגן. מקסים שהוא פעיל גם בימי חופשה. דבר נהדר.

את הגן השני פסלתי מיד כי לדעתי מאוד לא טוב שיש רק מטפלת אחת. ואם היא עסוקה? ואם היא בשירותים? אז מה קורה בנתיים? תמיד טוב שיש גיבוי.
    אני הייתי מעדיפה אפילו שתיים על 13-14 מאחת על חמש או שש! (שתי האופציות כמובן לא אופטימליות)
    והאוכל... אחת ליומיים.. נו באמת.
    אולי זה לא כזה גרוע, אבל לי זה נראה אההממ, לא משהו.
    מבחינת משרד הבריאות (או פיקוח התמ"ת) הם לא היו עוברים.

יצאה לי חתיכת הרצאה

שיהיה בהצלחה!!!

ואין על הלב של אמא!!
  • היי,
    קודם כל המון בהצלחה!
    הגן הראשון נשמע טוב, אולי אפשר להעיר על מיקום הפח והמזרנים... זה נשמע לי פתיר...

אני קצת חוששת מגן שנפתח השנה, ישנה תמיד אפשרות שכמו שהוא נפתח כך הוא גם יסגר וישאיר אותך במצב מאוד לא קל
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

• גם אני בעד הגן הראשון

• אני בדעת הרוב- הגן הראשון נשמע כמו אופציה טובה יותר
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה