המנהלת שלי הפתיעה אותי עכשיו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות היי
    המנהלת שלי הפתיעה אותי עכשיו...קראה לי ושאלה אותי מתי בדיוק אני הולכת ללדת אמרתי לה סוף מאי תחילת יוני אז היא התחילה שם לספור משהו ואז אומרת לי ....תקשיבי מה נעשה אני מחלקת בונוסים של סוף שנה מכיוון שדמי לידה נספרים לפי חצי שנה אחרונה אני אדבר עכשיו עם הנהלת חשבונות לראות אם אני יכולה לתת לך את הבונוס בינואר אבל שיחשב לה בשנה הנוכחית
    אם היא יכולה היא תתן לי בינואר כדי שיכנס לדמי לידה ואמרה לי שגם את הדמי הבראה היא תכליל לי מוקדם יותר במשכורת לפני שאלד על מנת שגם הם יכנסו

בנות האם באמת זה נספר לפי חצי שנה אחרונה ? האם באמת בונוסים ודמי הבראה נכללים ? אני קצת המומה
12 תגובות
עמוד 1
  • אחלה בוסית
  • איזה חמודה!
    אבל למיטב ידיעתי חמשבים ממוצע של שלושה חודשים ולא שישה!
    כך היה אצלי.
    ובאמת "ניפחתי" עד כמה שיכולתי את המשכורות האחרונות וזה עבד.

מיכל

• זהו גם אני יודעת שזה 3 חודשים בדקתי עכשיו בביטוח לאומי וגם שם רשום 3 חודשים, שלחתי למנהלת חבל שתעשה שמיניות לחינם
  • לא מאמי בונוסים ודמי הבראה מחלקים את זה ל12 חודשים
    הבוסית שלך צודקת זה ינפח לך את המשכורת וזה טוב לך לדמי לידה שתקבלי

• ???? רגע רגע לא הבנתי
    אבל הרי לוקחים את ה 3 משכורות אחרונות וסופרים לפיהן
    אז איך הבונוסים עוזרים לי?
    דמי הבראה אכן יעזרו אבל הבונוס יקלט חודש הבא אז איך הוא עוזר לי
    בדקתי באתר ושלחתי לה, היא קראה לי ואמרה שאני צודקת פשוט הבנות האחרות שילדו , ילדו לפני 01.01.11 ואחרי תאריך זה כנראה התחילול ספור לפי 3 חודשים אחרונים ולא לפי חצי שנה
    כך לפחות כתוב באתר של ביטוח לאומי

קיצר היא אמרה שאם זה לא עוזר לי אז היא מכניסה לי את הבונוס במשכורת הנוכחית
  • את ההכנסה החודשית שלך מחשבים לפי ממוצע של 3 חודשים..
    הכנסות חד פעמיות כמו בונוסים מחלקים ל-12 (כאילו מחשבים כמה מהבונוס השנתי מיוחס לכל חודש) ומוסיפים לשכר החודשי הממוצע..
    והסכום של שני אלה זה בעצם השכר הממוצע שיילקח בחשבון בקביעת דמי לידה.

לכן, הבוסית שלך באמת צודקת..
  • וואלה, גם אם הבונוס שייך לשנה הזאת ולא לשנה שאלד בה? ממתי זה נחשב כי אמרתי לה שכבר תעזוב ותתן לי אותו במשכורת הנוכחית

• מחשבים את דמי הלידה לפי שלושת החודשים האחרונים כמו שנאמר פה באמת אבל איזה בוסית מדהימה! כל הכבוד! הלוואי שכל הבוסים היו ככה!
  • כפרה עלייךךךךךךךךך
    2 דברים

1: מה זה משנה מתי העיקר שאת מקבלת כסף -ברכה!
    2: את קולטת שאנחנו עומדות ללדת ביחד..אם אנחנו לא עושות חיים כל החופשה..אז שתינו אהבלות!!!
  • קיצר אני מבולבלת לגבי הבונוס חחח:-)
    לגבי הבוסים שלי, הם בעל ואישה, דווקא הבוסית יותר קשה אבל היא אוהבת אותי כפרה עליה
    יש לה קטעים ממש מעצבנים אבל סך הכל היא אישה ממש טובה היא פשוט מבחינצ אופי קשוחה יותר מבעלה בכל מה שקשור לניהול החברה...הבוס שלי בכלל נשמה טהורה שאין דברים כאלה
    טפו טפו טפו יש לי מזל בנושא
  • יפה מצידה

• בחיי אני כבר מבולבלת
    כבר מאוחר מידי כי היום ה 5 לחודש היא כבר נתנה משכורות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה