עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז לאחר יעבור זעם דיברתי עם מנהל המסעדה ותגובתו היא:
    זוהי לא המדינות שלנו. אנחנו מסעדה שנוהגת לארח מאז ומתמיד משפחות עם תינוקות וילדים בכל הגילאים. אתם מוזמנים בשבת בצהריים להתארח ולראות כמה רועשת ושמחה המסעדה מהנאת הסועדים וצעקות הילדים.
    אינני רואה שום סיבה ומניעה ממשפחה לצאת לבלות עם תינוק במסעדה.
    מצידי גם שיניקו ויחליפו טיטולים באמצע המסעדה - זה חלק מהיותנו מסעדה למשפחות.
    אני אדאג לכנס לישיבה דחופה את כל עובדי המסעדה ואת מנהל המשמרת בפרט לבירור מקיף וללמידת לקחים על המקרה.

ופה מדובר בבעל מסעדה - לתשומת ליבכן

12 תגובות
עמוד 1
  • אוקי ..טוב ויפה..אבל מה הפיצוי שלכם על ההשפלה ועגמת הנפש??
  • פנינה הוציאה לי מילים מהפה,
    מה עם פיצוי על עוגמת הנפש?
  • גם אני ישר חשבתי מה עם הפיצוי?

• סבלנות צעד צעד

• אז תעדכני גם בזה ..לא הייתי הולכת על פחות מארוחה משפחתית .
  • שיזמין אתכם לארוחה מפנקת על חשבונו!!

• יפה מצידו
    פייס: ortal_hori
  • אהבתי את התגובה שלו
  • יפה מאוד שהתנצל!

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • האמת אני שמחה שהלכתי ככה ולא ישר חרגתי לתקשורת ותלונות קיצוניות - סה"כ למנהל המקום יש את הזכות להביע דעה לפני ואני חושבת שהוא הביע אותה בצורה מכובדת ביותר.
    ואני אפילו לא רוצה פיצוי - ובטח שלא יפטר מישהו חס ושלום

• לתקשורת
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה