סקר כלכלת הבית - בבקשה לענות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

40 תגובות
עמוד 1
  • סופר קניה גדולה פעם בשבועיים ב 600-700 ש"ח הלשמה פעם בשבוע בעוד 100 שח
    4 נפשות

סה"כ 800 ש"ח בשבועיים ל 4 נפשות
    [

• 2 מבוגרים ותינוקת אחת
    הולכים לסופר כל שבוע- שבוע וחצי ומוציאים 200-300 שח
    תלוי אם נגמרו הדברים הגדולים כמו מרכך אבקת כביסה, אוקונמיקה, בשר, טיטולים....

פפאיה= למה את מחשבת בימים? כמה בשבוע, כמה בחודש
    עזבי אותך ימים... בלבלת אותי חחחח

• 1 - בשבוע 350 ש"ח מקסימום (כולל חיתולים וסימילאק)
    2 - 4 נפשות

יוצא 1500 לחודש (פחות או יותר) - 12.5 ש"ח לנפש ביום בערך

• לפני שעופרי נולדה היינו מוציאים בערך 1000 ש"ח בחודש על אוכל, רק בעלי ואני
    גם אנחנו כמו מיכל הולכים לסופר כל שבוע וחצי בערך ומוציאים 300 ש"ח ככה שיוצא בערך 1000 ש"ח לחודש.

עכשיו כשעופרי נולדה אני לא יודעת להגיד לך כי היא אוכלת מטרנה של פגים (שזה מאוד יקר) אבל בכל אופן לדעתי לא עולה על 1300 ש"ח בחודש סה"כ לשלושתינו.

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• וואי אנחנו לגמרי לא בכיוון, אה?
    אנחנו קונים המון ירקות ופירות ורק זה יוצא לי בערך 120-140 שקל לשבוע..
    איפה אתם עושים קניות?
  • רמי לוי

• אנחנו בבית 3.
    מוציאים אולי 1,000 ש"ח - וזה מלא אני יודעת
    בן פורת יוסף אורחים וזה שלא יחסר

• ואיי אצלי יוצא 1200 שח בחודש זוג
    עכשיו שבן נולד בטח יהיה1400 שח בגלל המטרנה והטיטולים.
  • אני קונה ביוחננוף.
    שירה 1000 לחודש זה סביר....

• 4 נפשות ממוצע של 600 ש"ח בשבוע

• לנו יוצא המווון בסביבות 1000 ש"ח בשבוע וחצי שבועיים

• איך נוצרים פערים כאלה? יש כאן בנות שהמשפחות שלהן "אוכלות" 500-600 ש"ח בשבוע ויש משפחות ש"אוכלות" 250-300 (וכנראה שזה לא פונקציה של גודל המשפחה)..
    אז מה אנחנו "זללנים" שאוכלים יותר מדי? לא נראה לי.. אני מסתכלת על רשימת הקניות השבועי שלי ואין שם "פינוקים" כמעט בכלל (בקבוק בירה אחד,קולה וריבה אחת זולה אחת לחודש). לא לקנות מעדנים לילד או גבינה לבנה בשבילנו אני לא יכולה, קורנפלקס אני קונה את ההכי זול, אבל אנחנו אוכלים בשר פעם ביומיים, מוצרים מחיטה מלאה והרבה פירות וירקות..
    אולי אנחנו קונים במקום הלא נכון? אני קונה ב"חצי חינם".. אבל אחרי השוואה שעשיתי בין הסופרים באיזור פ"ת: שופרסל ומגה יצאו מהמשחק עוד בשלב המוקדמות, וסופר ברקת, כמעט חינם וחצי חינם די דומים מבחינת המחירים..

מה אני עושה לא נכון?
  • מיכל פעם הייתי קונה רק שם
    נהיה יקר מדי

• 650 כול יום שישי לסופר+סטוק סיגרות לי לשבוע... ועוד 100 שח כול שבוע ימי רביעי לשוק..אז יוצא בחודש...אמממממ 3000 אבל לקראת סוף החודש כבר מצתמצמים..
  • מה? אנחנו המטורפים היחידים???
    עד הלידה-(זוג)- קנייה גדולה פעם בשבועיים- 1000 ש״ח, חוץ מזה- פעמיים בשבוע מינימום אוכלים בחוץ- ממוצע 150 ש״ח לארוחה.
    מהלידה-(4 נפשות)- תוספת של 1000 שח בחודש- מטרנה וטיטולים לילדים.
    רק החטיפים, שוקולדים ושתייה בחודש זה חצי מהקנייה.
    איך אתן עושות את זה?

• אצלי אני קונה תווים לרמי לוי 1200 כל חודש.. תכלס משלמת 1150
    ויש השלמות פה ושם אולי עוד 300 שקל....
    ואנחנו זוג+1 וכלב....
    אבלל מארחים הרבה אני מבשלת כל יום אני פריקית.. אם אוכל יושב יומיים/שלושה במקרר הוא הולך לפח
    אני אופה הרבה...
    אז זה מצדיק...

אה ועוד איזה 500 רק סופר פארם..

• וואו, בנות, איך אתן עושות את זה???
    אצלינו יש קנייה אחת ענקית בערך פעם בחודשיים-שלושה של חומרי ניקוי, אבקת כביסה וכד'+ מצרכים וזה עולה בסביבות ה 1000-1300 ש"ח.
    וקניה רגילה בסופר היא בסביבות ה500 ש"ח בשבוע ועוד איזה 150 ש"ח במעדנייה שרק שם אני קונה פסטרמות, נקניקים וגבינות.
    וזה בלי טיטולים ומטרנות שאת זה אני מזמינה בכמויות מסחריות!

• קניה פעם בחודש או קצת יותר בין 300ל-400 ש"ח
    קניה שבועית של השלמות-100 - 150ש"ח
    בזבוזים- כמו אוכל בחוץ, דברים למחשב כו'..- בשבוע יוצא-50 בערך

תמיד יש דברים גדולים-כמו רב קו שהטענתי בסטודן אז 1,374 ש"ח- יצאו בפעם אחת

לא כולל תשלומים שוטפים...

אנחנו זוג בנתיים
  • אנחנו 3 נפשות ומוציאים בחודש סביב 1,000-1,200 ש"ח.
    אני קונה בעיקר במחסני להב, או במגה בול. אני קונה המון מוצרי המותג זה יותר זול משמעותית... גם סבונים, שמפו וכאלה של המותג כי בקניה גדולה זה חיסכון משמעותי...

• כל שישי אנחנו הולכים ויוצא לנו באיזור ה300 , לפעמים קצת יותר לפעמים קצת פחות....שישי אחרון יצא לנו 500 אבל קנינו גם כל מיני חומרי ניקוי וזה וזה...

תמיד יוצא יותר כסף כשקונים אוכל מוכן ולא חומרי גלם(מוכן זה נגיד שניצלים, פיצה, עוגות עוגיות, גלידה מסובכת חחח יוגורטים מפונפנים לעומת רגילים בלי תוספות).
    ומוכן גם נגמר מהר יותר...(ואם נפלנו על קניה כזאת(כשעוד לא היה ילד והתפרענו) אנחנו היינו בשוק בימי שלישי איך אין מה לאכול חחחח)

ההשלמות במהלך השבוע אצלינו זה רק בחלב, 2 ליטר חלב הולך אצלינו ב3 יום
  • אז זה בדיוק מה שאני שואלת..
    איך אתן עושות את זה???

גם אני רוצה להשאיר בסופר לא יותר מ-1500 ש"ח בחודש...
    בפועל, יוצא בערך 2300 (וגם זה אחרי צמצומים ולא מעט ויתורים. למשל, אני לא קונה חטיפים, שוקולדים, גלידות, מזון מוכן קפוא בכלל. וטיטולים ותמ"ל אנחנו לא צריכים.. בינתיים
  • papaya- זה מה שכתבתי שכל ההוצאות הם רק על אוכל בעיקר
    יש הרבה הוצאות שיורדים דרך קבע כמו תשלומי חשמל, מים,ארנונה, הלימודים שלי ועוד כמה...
  • אביטל, אני לא מדברת על לימודים, ביטוחים, משכנתא, חשמל, טלפון, דלק וכו' (תאמינו לי, עדיף שאני אשתוק
  • אצלנו פעם בשבוע עושים קניות כולל טיטולים סימילאק
    ירקות פירות שתייה הכל בכל מכל יוצא
    360 בדיוק

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • papaya- אני מאזור של חולון

קניה של פרות וירקות -פעם בשבוע- יש לידנו חנות של ירקות שבסוף שבוע המחירים שם הם 1.99 גג לק"ג -בדברים הבסיסים- לכן קונים בסוף שבוע.

אוכל- חנות מכולת ליד- המחירים לא זולים אבל יחסית לא יקרים מידי...- וזה פעמים בערך בשבוע
    אני לבד מוציאה על אוכל בין 50 ל 100 בשבוע- כי נמצאת הרבה מחוץ לבית
    מנסה לבשל- מתי שיש לי זמן ולא הרוגה מעייפות כדי לחסוך גם את זה
  • פפאיה אני חושבת שאת קונה בסופר הלא נכון.
    אנחנו קונים דברים שכן נחשבים פינוק כמו פתית או קרונפלקס איכותי ומעדני חלב ועדיין מגיעים רק ל250-300 שח בשבוע.
    לכי לבני ברק לכל הסופרים של החרדים- נראה לי הכי זול שם

יסמין- איך את מגיעה ל 1000 בשבוע?????.

• 3 נפשות בבית לנו יוצא בסביבות 500 לשבוע

• 3 נפשות- סביי ה 300 גג בשבוטע לפעמים גם פחות.

החודש החלטנו שמצטמצמים והגענו כל החודש ל 900 ש"ח. חייבת לציין ששישבת אנחנו אוכלים אצל המשפחות.. כשאני מגיעה להורים שלי אני עושה "סופר" שם

• וואו בנות אני לא יודעת איך אתן מוציאות סכומים כאלו על קניותתתתת

אני מוציאה על בשר 300 ש"ח בחודש ואני קונה רק בשר של עטרה (עוף שניצל,טחון הודו,טחון עוף ודגים כמובן)

בנוסף אני קונה ירקות +פירות פעם בשבוע בימי רביעי קנייה עד 70 ש"ח (אני מכינה המון סלטים לשבת ובדרך כלל אני מארחת) אנחנ קונים ירקות ופירות אחת לשבוע כי אם נקנה ליותר זמן זה סתם מתרקב במקרר...

קניות נוספות של כל החודש לא עולות על 400 ש"ח...בחודש כולל השלמות!!!

ובחיי שלא חסר דבר בבית
    החל ממוצרי חלב,חטיפים,שוקולדים,פיצוחים,ניקיון והיגנייה אישית!!!

סה"כ אנחנו 2 נפשות אך אני מזכירה שאני כל שבוע מארחת מהקניות האלה אורחים לקידוש שישי..

סה"כ הכל מסתכם ב סביבות ה - 900-1000 ש"ח לחודש...

קשה לי לומר שאנחנו רק 2 נפשות... שוב כי אני מארחת הרבה...
  • 5 נפשות...יוצא קניה שבועית 500 ש"ח בערך ועוד 100 ש"ח השלמות חישוב מהיר 2400 ש"ח לחודש (ואנחנו כבר מזמן ללא תחליפי חלב וגם כבר חודש לא רוכשים טיטולים

• אהמ.....לא יודעת
    לא סופרים

• כל שבוע 600-700 שקלים

]
    ]
  • קניות אנחנו עושים פעם בשבועיים: 500-600 ש"ח:
    את הירקות בעלי קונה בשוק! גם טרי יותר וגם זול הרבה הרבה הרבה יותר.
    בשר אני קונה במעדניה, אני מבזבזת 100 ש"ח בחודש רק על בשר.
    שאר הדברים קונים במגה (מסתבר שיש הבדל מחירים ממש משמעותי בין מגה למגה, תלוי במיקום של הסניף). אז אחנו נוסעים לעיר התחתית (עם אוכלוסיה לא משהו בכלל), ושם מחירים הרבה יותר זולים.
    אני תמיד שמה לב לקופונים בעיתונים וקונה רק דברים שבאמת צריכים. אין כזה דבר לקנות רק בגלל שהיה במבצע. אבל אם אני מוצאת קופון של מוצר שאני גם כך צריכה לקנות, אני אשתמש בו.
    אה, אנחנו 3 + אחותי שמגיעה בחופשות וכל סופ"ש שני

אפליקציה מגניבה לאנדרואיד: חישוב של תל"מ ועוד כמה דברים שימושיים לנשים בהריון
    https://market.android.com/details?id=rk.android.app.birtday

http://lb2f.lilypie.com/xdDup3.png" border="0">

http://images56.imikimi.com/image/1lCTO-10r.jpg?height 640 scale max width 640" border="0">

http://s19.rimg.info/0854c6df7b08934045e31f9b0f6da93a.gif" border="0"> http://img34.glitterfy.com/11240/glitterfy1163615161D30.gif" border="0"> http://s19.rimg.info/e8328449555f2b65592e8f0ddbb727e9.gif" border="0">

• פעם בחודש 1000 ש"ח בסופר
    בשבוע בסביבות 100 ש"ח ( חלב - לחם - גבינה....)
    בסופר פארם כל שבועיים בערך 200 ש"ח ( לפעמים יותר )
    בשר לפחות 400 ש"ח לחודש
    ירקות ופירות בין 70-100 ש"ח בשבוע
    אם השאלה רק על אוכל אז זהו
  • 2 מבוגרים, פעוטה ותינוקת.
    פעם בשבוע קניה בסביבות 400 ש"ח. עם בשר, חומרי ניקוי וטיטולים מגיעים ל-500 ש"ח בשבוע.
    בסביבות ה-2000 ש"ח לחודש
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • תודה רבה על תגובותיכן..
    וסליחה שנכנסתי ככה לחיים

• עושים קניה שבועית שכוללת הכל: מוצרי מזון, בשר, פירות וירקות, מטרנות, טיטולים, ספרים ואפילו ביגוד במגה בול (הכי זול), בסביבות 400-500 ש' לשבוע. אין לנו "השלמות". אחת לחודש חמותי עושה לנו קניה של מוצרי יסוד ב"זול בשפע" (רשת חרדית זולה) ואז אנו לא עושים קניה באותו שבוע.
    4 נפשות.
  • אין זה נכון להשוות משפחה אחת לשנייה כי כל משפחה זה עולם ומלואו
    לכל משפחה יש העדפות שונות במזון (טבעי או מתועש, צימחונים או טיבעונים, אוכלים בעיקר בעבודה או אוכלים בבית וכו')
    אפשר להגיע לממוצע , עפ"י הלמ"ס זה כ-30% מההכנסה אבל זה לא אומר שמי שמוציא פחות זה טוב יותר לעומת מי שמוציא יותר.
    הדבר החשוב בכלכלת המשפחה זה בסה"כ שההוצאות לא תעלנה על ההכנסות.

יועץ ומאמן בכלכלת משפחה
    052-2325554
    077-7060696
  • פעם בחודש אני הולכת לרמי לוי, שם אני עושה קנייה גדולה של טיטולים, סימילאק, מוצרי ניקוי, פסטה, פתיתים וכו'... שמסתכמת ב900 ש"ח בערך.... פעם בשבוע אני הולכת למגה- 250 ש"ח. בקיצור יוצא לי כל חודש בערך 1900 ש"ח ואני אדגיש שאני לא קונה שטויות בכלל!!!
  • בערך 500-600שח לא חוסכת באוכל מעדנים בשרים וכו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה