ועוד שרשור על מסיבת חנוכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למה אם עושים מסיבה בגן פרטי ביום שישי בשעה 8:45 למשך שעה וחצי הגן נפתח רק למסיבה?
15 תגובות
עמוד 1
  • נכון!!
    אני זוכרת כמה שהייתי מתעצבנת כל שנה מחדש
  • זה יום שישי, אני בהחלט הייתי משאירה בגן לעוד שעתיים
  • באמת מעצבן. ומה ענתה הגננת על השאלה הזו?

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • בנות יקרות אני מטפלת במעון... ואצלנו אנחנו
    גם חוגגים את מסיבות חנוכה ב 9 ולאחר מכן כולם לוקחים את הילדים
    כיוון שאין תנאים להחזיק את הילדים בגן... אנחנו צריכות
    לשטוף לנקות את הכל.... להחזיר ציוד שהוצאנו כמו שטיחים שידות וכ״ו...
    וכל זה בערך נמשך כ שעה וחצי שעתיים... ושלא נדבר על זה שאין ארוחת צהריים מוכנה בגלל הבלאגן ואי אפשר לעזוב ילדים רעבים עד שילכו לבית
    נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!
  • ולמה משלמים הרבה כסף למשפחתון פרטי ויש יומיים חופש בחנוכה ועוד חצי יום בהדלקת נר ראשון כי עושים מסיבת חנוכה- למה??????

2.5 ימי חופש זה המון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ארוחת צהריים לא ניתנת אף פעם ביום שישי, המסיבה תחגג במיקום אחר מכיתת הגן הקבועה שלהם.
    ובהחלט לא לוקח לארגן אחרי מסיבה שעה וחצי!
    וצ' - לא שאלתי את הגננת, גם לא אשאל, לה זה ייראה קטנוני, והאמת היא שבאמת לא אכפת להעניק עוד יום חופשה לצוות המופלא שלנו, רק חבל שזה בא על עוד כמה וכמה ימי חופשה ע"ח תחילת שנה"ל הבאה בסוף אוג'.
    וחוץ מזה אני הורמונלית היום (ולא מהריון!

• למה לא לעשות חיים קלים

• כל כך התרעמתי על זה בשנה שעברה!!!
    לא קבלתי תשובות, רק רבתי עם הגננת....
  • לפני שנתיים ששחר היה בגן פרטי , עשו לנו מסיבת חנוכה ביום שישי בבוקר , חילקו לשתי קבוצות, קבוצה ראשונה משעה מסוימת עד שעה מסוימת והשניה היתה אחרי שהראשונה סיימה...

• בעייני זה לא קטנוני
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • אני לא מוצאת מה הבעיה בזה.

זה חג ודורש התארגנות וברור לי שאחרי שהורים באים למסיבה עם הילדים לא יעזבו אותם בשביל שעתיים נראה לי מיותר

לי בכל מקרה זה לא מרגיש ש"עובדים "עלי

• כי זה גן פרטי - ושם עושים מה שרוצים
    פייס: ortal_hori

• אצלנו עד שנה שעברה היא הייתה אומרת מי שרוצה להשאיר את הילד יכול ואז היית רואה שכמעט רוב הילדים הולכים אז מה תשאירי את הילדה שלך שם לבד? השנה היא הייתה יותר חכמה בדף חופשות היא רשמה כאשר יש מסיבה בגן בבוקר אחרי המסיבה הילדים הולכים הביתה ובכך סגרה את הסיפור.

• אגב, בגן עירייה אם עושים מסיבה באמצע היום לגננת אין זכות להכריח מישהו לקחת את הילד הביתה, אבל מה שקורה הוא שהילדים לא מוכנים לתת להורים ללכת וככה יוצא מצב שהילדים הולכים הביתה אחרי המסיבה....
    באמת מרגיז שלא בוחרים שעה אחרת למסיבה....קצת יותר מאוחרת ככה שהיא תסתיים לקראת סוף היום,הגננות עושות לעצמן חיים קלים, אבל שיהיה, עדיף שיננוחו קצת ויחזרו עם אנרגיות לילדים שלנו

• אצלינו הלימודים ביוןם חמישי הבא יהיו עד 12:00
    וב16:00 יש מסיבה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה