דברים שצריך להמציא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בצל קצוץ מוכן! בקופסא כמו השום!
    הלכו לי העיניים ס׳רעבק
17 תגובות
עמוד 1
  • יש כזה
  • יש כזה בסופר בקפואים
  • תמיד אני יוצאת אהבלה
  • גם אני שורפת ת'עיניים על הבצל!!
    [
  • יש לקנות בצל קצוץ קפוא של סנפרוסט
  • אני גם לא שמעתי על דבר כזה
  • יש בצל קפוא של סנפורסט דווקא הוא מעולה ואין טעם לוואי
  • כשחותכים בצל, מומלץ ללעוס מסטיק בטעם מנטה, זה מפחית את הצריבה בעיניים

• עוד טיפ שכן עוזר (ניסיתי על עצמי וזה עובד!)- לקחת לגימה של מים ולהחזיק אותם בפה כשחותכים. אם מרגישים שהצריבה מתחילה שוב, להוציא את המים (לא לבלוע!!!) ולמלא את הפה במים טריים :))
    יש הסבר מדעי לזה ואם יהיה ביקוש אני אסביר (לא רוצה סתם לחפור ולשעמם).

אה, ועוד דבר! אחרי שקלפתן, תשטפו את הבצל במים קרים, לפני שחותכים אותו. זה גם מפחית את הצריבה.
  • המציאו מזמן מכונה שחותכת לקוביות קטנות
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• לנו יש גם בצל טרי בקוביות בסלסלה סגורה שקופה מחלקת ירקות .
    לא אוהבת נ2 סובות - גודל החיתוך אני אוהבת דק יותר וחשוב יותר - אני לא סובלת סתם לשלם פי 3 אם יש לי משהו טרי יותר .
    אץ האמת עם בכין טובה אין בעיה לחתוך בצל בכלל .
    עוד אופציה - יש מגי מיקס שחותך ומקצץ היום בצורה יפה . יש לי של בראון קטם כזה .
    המצחיק הוא שאני עדיין אוהבת ידנית והולך לי המון בצל לבישול - לפחות 5 קילו בשבוע ...
    http://www.holdthatpic.com/
  • יש גם במקררים של שטראוס אם אינני טועה.
    גם אני מעדיפה לחתוך לבד.
    אפשר להדליק נר ע"י, אפשר לשים קערית עם חומץ, אפשר לשים גפרורים בזוויות הפה, כל זה עוזר מעט, רצוי לחתוך בסוף את החלק של השורש כי שם מרוכז הכי הרבה מיץ ודמעות, והכי פשוט זה לשים את הבצל במקרר לכמה שעות ואז הדמעות בכלל לא מגיעות.
  • אני גם אף פעם לא מרידה את "זנב " בקלוף . ככה יותר נוח לי להחזיק בצל בסוף התהליך ואז אני פשוט זורקט .
    בצל חי חתוך זה באמת במקררים של שטראוס ...
  • יש בצל קצוץ מוכן, אפילו מטוגן

• תשטפי את הבזל במיים קרים לפני הקיצוץ...עם את הסכין..שיהיה שטוף ורטוב במיים קרים...שורף הרבה פחות בעיניים
    תעברי גם לבצג סגול..גם לא כזה אכרי
  • הסגול באמת פחות אכזרי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה