החלפת טיטול בלילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

במהלך הלילה כשאמילי מתעוררת לאכול, אני משתדלת "לשגע" אותה כמה שפחות- רק להאכיל ולהחזיר למיטה כדי שתירדם.

לא פעם קרה לי שבבוקר הייתי מגלה נזילה מהטיטול- ובצדק, אני לא מחליפה לה בלילה בסביבות 12 שעות.

השאלה היא האם אתן מחליפות טיטול בלילה, ואולי זה בכלל לא טוב מה שאני עושה (לטוסיק שלה בעיקר).
    או שאני פשוט צריכה לנסות טיטולים אחרים (אני משתמשת בהאגיס, לא בגלל שהם יותר טובים, פשוט היו במבצע באותו רגע)
14 תגובות
עמוד 1
  • תראי אני מחליפה לאגמי טיטול בסביבות שמונה בערב/ תשע בערב...
    ואז לא מחליפה עד חמש וחצי/שש וחצי תלוי מתי היא קמה....
    והטיטול ספוג פיפי אבל לא אמורות להיות נזילות..
    כשלי היו נזילות אמרו לי בהאגיס להחליף מידה למידה שלוש... כן כן למרות שהיא הייתה רק 4,900
    ומאז באמת אין נזילות.. חוץ ממתי שאבא שלה שם לה טיטול...חחחח

• ירדנוש- באמת?!?

היא נראית לי בול מידה 2 עכשיו, למרות שהיא שוקלת בערך 5 קילו ואולי טיפה יותר...
    ואצלי היא כרגע מתעוררת יותר מאוחר ממה שאצלך (חמסה חמסה מאה פעמים).
    אצלך זה 8-9 שעות, אז זה עוד באמת סביר...
  • תנסי פמפרס, לנו הם היו מעולים בזמנו, בחיים לא דלף לה כלום...גם אחרי לילה שלם!

• אם אין קקי לא הייתי מחליפה באמצע הלילה מעולם! חבל להעיר אותה.. לדעתי זה נכון מה שאת עושה.

גם לי קרה פה ושם נזילות עם האגיס.. מאז אני רק עם פמפרס ומאודדדדד מרוצה גם אם זה קצת יותר יקר.

• טוב, אז אני ממליצה מאוד על פמפרס. הם ישנים אצלי 12-13שעות (טפו, טפו, חמסה, שום, בצל) וקמים יבשים, אמנם טיטול מלא, אבל הם יבשים!!!
    ואני לא החלפתי בלילה טיטול (אם לא היה קקי)

• האגיס נראים לי על הפנים- השתמשתי בהם שבוע ופעם ביום לפחות הייתי מוצאת את הילדים פשוט רטובים, ותבינו- אין אצלי שינה של 8-9 שעות (לצערי כן?). אני מחליפה להם כל 3 שעות קבוע לאורך כל היום. עברתי לפמפרס והכל יבש!
    חחח הביאו לי 10 קופונים של הסופר פארם אז כל חבילה עלתה לי 45 ש״ח בלבד רק שעכשיו החדר נראה כמו מחסן..

• אני משתמשת בטיטולים ואין לי אף פעם נזילות
    בלילה אני לא מחליפה אלא אם כן זה קקי ....
    חשוב להחליף כדי שלא ישרוף לה ויהיה אדום...

• ג'ני אם היא שוקלת למעלה מ5 קודם כל לעבור למידה 3 ודחוף

• סיון, מידה זה עד 7 קילו, ככה שאין צורך בלהחליף מידה.

• ויקי לא מסתכלים עד איזה מידה אלא החל מאיזה מידה
    מידה 3 זה החל ממשקל 5 קילו וזה גם מה שבמוקד של האגיס ממליצים
    2 ילדות העברתי במשקל 5 קילו למידה 3
    ונועם חמסיקה עליה כבר מידה 4 - למרות שהמשקלים שהם מציינם לא בדיוק תואמים את המשקל שלה עדיין זה מתאים לה יותר ממידה 3
    צריך לזרום ולא להיות נעולים לכתובית הקטנה שמציינת משקל

• לדעתי יש ילדים שעושים יותר פיפי ויש שפחות..
    יש ימים של יותר פיפי ויש פחות
    אני מסתדרת טוב עם האגיס ועם טיטולים וגם עם בייביסיטר ולא ניראה לי שבהם הבעיה..
    כל טיטול מתאים למישהו אחר
    אני סבלתי מבריחות קקי ופיפי וטיטול גושי כל זה מפמפרס..
    אז לכל אחד מתאים משהו אחר... צריך להתאים לתינוק בלבד.
    לגבי ההחלפה הייתי מחליפה כל לילה..ואצלי היא נולדה בדצמבר..שיא הקור...
    החלפתי לה בחדר שדלקה בו בטריה (רדיאטור) והחדר היה די מחומם..
    תאמיני לי שהפריחות זה משהו שאת לא רוצה להתמודד איתו..
    לאוולין יש עור מאוד רגיש ואם לילה אחד לא נחליף לה טיטול 12 שעות היא כבר עם פריחה שאי אפשר להיפטר ממנה שבוע..
    עדיף להציק לה 5 דקות בלילה לפני האוכל מאשר שאחרי זה יכאב לה הטוסיק והפושפושון מכל הפריחה והכוויות.

דברו איתי בפייסבוק

• ברור שהכי חשוב זה לבדוק איך זה עליהם.
    פשוט ראיתי איזו כתבה ששם דווקא ממליציל להשתמש דווקא במידה הקטנה ביותר שמתאימה לתינוק ע,מ למנוע נזילות.
    אני בכל אופן עם פמפרס ולשמחתי, ד עכשיו, לא היו לנו פספוסים בכלל!

• היי בובה,

אני משתמשת בפמפרס עדיין מידה 1 ורק פעם אחת הייתה לי דליפה של קקי וזה כי היא פשוט עשתה המון!!!!!!!!!

בעיקרון אני מאוד מרוצה מהחיתול הזה.

לגסי החלפה אני מחליפה במהלך היום חפני כל האכלה ובלילה מדלגת על פעם אחת כלומר פעם כן פעם לא וזה כמובן אם אין קקי. אני חושבת שזה בעייתי לא להחליף לגמרי כי לא פעם ראיתי שאפילו בשיטה שלי החיתול מאוד כבד ורטוב...

נשיקות
  • כשהייתה הבת שלי בגיל של אמילי הייתי מחליפה בלילה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה