היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ללא הגבלת תקציב כרגע, אבל לא ברמה של נדנדה (שעולה 800 שח בערך)
12 תגובות
עמוד 1
אמא שלי קנתה לאחיינית שלי טרמפולינה מהממת משילב של פישר פרייס. עלתה 400 ש"ח. יש את אותה טרמפולינה גם להדס של מיכלי.
לדעתי מיותר להשקיע הברה כסף בטרמפולינה.. כל מה שצריך זה שהיא תתנדנד קצת
מאמי, אני מאוד אוהבת את הטרמפולינות של פישר פרייס. לי יש שתיים שונות ושתיהן מעולות. ויש לי עוד אחת שאני לא זוכרת שם של חברה, אבל עלתה לי 150 ש"ח בניו פארם והיא גם מעולה. (יש אותה גם למיטל)ץ 400 ש"ח לטרמפולינה זה המון! יש במוצצים טרמפולינות מעולות ב170 ש"ח.
טוב, הבנתי שהטרמפולינות של פישר פרייס הן המועדפות..
יש דגמים?
כי יש כ"כ הרבה....
לי יש של טייני לאב,דומה מאוד לםישר פרייס,עלתה 400 נראה לי,קבלתי מתנה. היא מעולה,גדולה אפשר להשתמש כמה חטדשים. יש לה 2 מצבים שכיבה וחצי ישבה
[[url=http://www.familylobby.com]
כככןן הטרמפולינה שיש לי עולה בשילב 400 שח- זה באמת המון אבל היא איכותית מאד מזלי , ההורים שלי הביאו את זה מחו"ל- ב 250 שח... גם יקר אבל היא מעולה
תבחרי איזו שמתאימה לך עם רטט בלי רטט, עם מנגינה בלי מנגינה... מה עוד יכול להיות בטרמפולינה?
מיכלי- מה איכותי בה?
הרי כל הטרמפולינות עם מנגינות, צעצועים וחלקן עם רטט..
אז מה ההבדלים? מאיפה פערי המחיר?
אני קניתי את זו הורודה של פישר-פרייס ב-100 ש"ח,מאתר יד 2. נעמה היום אוהבת לשבת עליה כעל-כורסא.
אני אוהבת לקנות מוצרי-איכות מאתר יד 2.
גם המובייל,אי-הציפורים,פישר-פרייס מיד 2. עד-היום,תיבת-הנגינה משמשת אותי במיטה לעיתים.
הדיל שעשיתי הוא,שמביאים אליי עד-הבית את המוצרים ואני נותנת כסף במזומן.
אני מחכה לקנות טרפולינה של טייני לאב בשילב היא קטלנית שמעתי אליה תגובות טובות כמו על האוניברסיטה שקניתי גם שטייני לאב קטלנית
אני ראיתי טרמפולינות אחרות- שלא באיכות משהו למשל- הבד לא משהו- לא נעים ולא מתנקה, אין מעצורים כאלה ברגליים של הטרפולינה החגורה נקשרת בצורה לא נוחה
הבנת?
מיכלי טוב שהסבת את תשומת ליבי.. אני אדע מה לבדוק..
אצלנו יש את זה אני מאוד מרוצה קבלנו במתנה לפני 3.5 שנים לבן שלי הייתה עולה בין 300-400 עכשיו אם עדיין יש נראה לי יותר זולה