חבריקה ,דואגת לך (: - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חבריקה שלי, איך את מרגישה ? מה עם העוברים הקטנטנים ??? יקירה כל היום עברת לי במחשבות ...
    תעדכני למצבך ... (אני מרגישה כמו אמא פולנייה ) קצת דואגת לך יקירה שלי ...
23 תגובות
עמוד 1
  • חבריקההההההההה אהובה אני אחרי!!! ברוך השם
    אין עליך!!! גם אני חשבתי עליך מה אני הולכת לספר לך על אסותא
    פותחת שירשור..
  • יקירה שלי,מה קורה??? איך את מרגישה ? הכל תקין ? לא עדכנת לגביי ביציות שהופרו , אני מלאת תקווה שהכל תקין ושאת מרגישה טוב , שותה הרבה מים, ושהופרו כל ה17 ביציות , חבריקה יקרה ,תעדכני ... אני מתפללת בשבילך ובשביל כל המלאכיות בפורום הזה , שיהיה לכולנו נס חנוכה
  • אין עליך חבריקה! אני שותה 3 ליטר ביום ועשיתי היום דיקור. יש לי כאבי בטן שבאים והולכים בגלל גירוי יתר. מה איתך אהובה? ספרי איך את מסתדרת? עוד שבועיים וחצי נכון? אבל מי סופר חחח
  • היי יקירה ,שמחה שאת מרגישה טוב ,גם אני עברתי היום דיקור (טיפול שני ) רכשתי היום את התרופות ,יחסית יצא זול( 550 ₪ ) לעומת הטיפול הראשון (900 ₪) מה שכן הילדים האלה יקרים מאד,תרתי משמע... הטיפול הפעם יהיה שונה מאד מהטיפול הקודם לפי התרופות , אני אמורה ב23 לחודש להיות באסותא לבדיקות ואז ידריכו אותי להתחיל עם הזריקות ... מחכה ומצפה !!!!
  • היי חבריקה אהובה, מקווה שהזמן יעבור לך כמה שיותר מהר!!!
    במה שונה הטיפול?
    גם אני שילמתי בסס ראשון 1000 ובסבב שני 550, כי נשאר לי הרבה כדורים מהתמיכה :)
    איך את מרגישה עם הדיקור? אני לא מתה על זה ולא יודעת אם משפיע.. שונאת דקירות
  • היי חבריקה,הטיפול הזה למען האמת שונה מאד מהראשון ,יש בו יותר תרופות והוא עלה פחות ,הרופא עכשיו רשם לי דקפטטיל (שבראשון לא)קופסא אחת של גונל (בראשון היו לי ארבעה) מונוגון(בראשון לא )ושלושה מזרקי אוביטרל (בראשון היה אחד)ממש מוזר לי ...אני קיבלתי בזמנו מהאחות הוראות הזרקה רק לדקפטטיל ולגונל ופתאום אתמול הביאו לי את הכל ...אני צריכה לבדוק עם האחיות באסותא..
    לגביי הדיקור אין לי בעיה עם זריקות לא מתה עליהם אבל אין לי פוביה,דווקא ממש נחמד לי הטיפול כי תוך כדי יש את המסאג׳ים והרםלקסולוגיה וזה ממש מרגיע אותי...
    איך את מרגישה יקירה? נרגשת למחר??  
  • חבריקה זה נשמע טיפול שהושקעה בו מחשבה ואני מבסוטה מזה!
    מה עושים לך מסאז'ים בדיקור?!?!
    אצלי זה 20 דק' עם מחטים על המיטה וזהו. אם אני רוצה יש גם שיאצו ורפלקסולוגיה, אבל זה טיפול אחר שצריך לשלם עליו. ניסיתי פעם אחת שיאצו והיה מדהים

מה שכן, המליצו לי להתמקד בדיקור..
  • בננות יקרות,

באיזה שלב יש דיקור/רפלקסולוגיה/שיאצו?

כל מה שאני קיבלתי זה זריקות וצום..
  • הטיפול הוא שעה ,בהתחלה תוקעים לי את המחטים במצח ,בראש,בידיים ברגליים בחזה בבטן וברגליים ,ואחכ שמים לי מעין שתי אלקטרודות חמות כאלה באזור הבטן התחתונה משני הצדדים ואז עושים לי מסאג׳..
    דנוש,הדיקור הוא נעשה באופן פרטי,אני כרגע לפני סבב שני של טיפולי הפריה והדיקור גם טיפול שני .
  • וואוווווווווו חבריקה הטיפול שלך נשמע ממש כייפי :)
    לא פלא שאת נהנית. אצל מי את עושה דיקור? כמה עולה טיפול?
  • שושה חבריקה יקרה,קודם כל קבלי את ברכותיי על ההחזרה והלוואי שבעוד שבועיים נתבשר בבשורות טובות ומשמחות ,הלוואי שהשבועיים האלה יעברו במהרה,גם בשבילך גם בשבילי ...
    ראיתי שציינת שאת ההחזרה במדיקל לא עשו לך עם אולטראסאונד ,אצלי הם כן עשו עם אולטראסונד וגם עם שלפוחית מלאה .
    לגביי הדיקור ,אני עושה בחולון ,הטיפול עולה 300₪ ,אין ספק שאני מרוצה
    ואת יקירתי,תנוחי תהיי רגועה תשתי המון מים ,ותשתדלי ,עם כל הקושי,לא לחפש סימנים שמרמזים על ... תנסי לשחרר,אני יודעת שזה קשה מאד . בהצלחה יקירה שלי
  • חבריקה הרופא אמר שמעכשיו זה כבר לא תלוי בי, הכל תלוי בעוברים המהממים שיהיו חזקים ויעשו לאמא שלהם טובה ויחליטו להשתרש
    הוא אמר לי להתנהג כרגיל ושאחת המטופלות שלו אמרה לו שהוא גאון כי כשנחה לא יצא כלום וכשלא נחה יצאו 2

בכל מקרה אנחנו מעבירות כאן את השבועיים הקרובים ביחד ואני מנסה כמה שפחות לחשוב על זה (כמה שאפשר..) ולהעסיק את עצמי בפעילויות שמשכיחות..
  • יקירה שלי,תנסי באמת להעסיק את עצמך כמה שאפשר שהזמן הזה יחלוף במהירות ... כמובן שלא להתאמץ ולא להתעצבן ,אני כאן גם בכדי להעביר את השבועיים האלה,שיעברו כבר!!!
  • עם ההורמונים לא להתעצבן זה לא פשוט חחח
    יש לי אירוע היום אז אני מקווה שהקטנטנים ישרדו אותו :)

מאמי איך הרגל? והבעלול?
  • תעשי חיים בערב,אני לא יודעת אם את נוהגת לשתות אלכוהול ,אני לא יודעת אם רצוי היום...
    הרגל בסדר נשאר לי עוד שבוע וחצי,כבר התחלתי לדרוך עליה בעדינות ,עם הגבס ,אבל כבר כל כך רוצה ללכת ..
    הבעלול בסדר,יש לי בעל היפראקטיבי ,אז הוא כל הזמן בפעולה,גם שהוא מגיע הביתה הוא מתעסק עם הגינה אז הוא לא מציק לי ...(:,מדי פעם הוא נזכר שהוא גם ילד אז הוא מתפנק עליי,אבל לרוב הוא מפנק אותי ,אני נאחזת בשיניים ומפתיעה את עצמי ליכולות שלי עם הקביים ,כמו שנאמר אין דבר העומד בפני הרצון,חבל ש לא משהו בהישג ידינו כי אם היה צריך הייתי עושה הכל להביא לכל אחת שרוצה את המתנה המיוחלת ,לצערי זה לא בידינו ...
  • אלכוהול?? מה פתאום, זה יצא מהלקסיקון ברגע שהתחלתי טיפולים. וגם לפני לא הייתי שתיינית

זה הזמן של הבעלול: לפנק, לפנק לפנק! מגיע לך עם כל מה שאת עוברת
    כל הכבוד שאת מרימה את עצמך ומנסה ללכת ולהשתמש בקביים, זה בטוח לא פשוט.

אני מרגישה שהבטן שלי מכווצת ובעיקר מעצבים! ממש מלחיצים אותי בעבודה ויש לי תפקיד מורכב שדי תלויים בי. אבל אני יודעת מה הכי חשוב לי בחיים וכמה שהסברתי שכרגע אסור לי לחץ, אמר לי נכון וממשיכים להלחיץ יותר ממקודם.
    אני שוקלת לנצל את רוב ימי המחלה שמגיעים בטיפול (למיטב ידיעתי 15), לקחתי 5 מים ואני שוקלת לקחת עוד 5 ימים. הם לא מתחשבים בי אז למה שאני אתחשב?? כשאני מסכנת את הדבר שהכי יקר לי ועוברת את כל התלאות האלה.

חבריקה, מה את חושבת שאני צריכה לעשות?
  • יקירתי,לגביי העבודה אני ממליצה לך לנצל את כל ימי החופשה שמגיעים לך ויותר,שתינו יודעות שאם חלילה את כבר לא תהיי במקום העבודה הנוכחי,ימצאו לך מחליפה,אז תנצלי את הזכויות שלך ותנוחי , את מקריבה כל כך הרבה למען המטרה שלך ואם החלטת שזוהי המטרה כרגע אז שום דבר ואף אחד לא יפריע,אםצריך להוציא ימי מחלה לכי תוציאי ,שום דבר לא שווה את זה ואני אומרת לך מניסיון אישי ,להזכירך כל עניין הפיטורים שלי היה בדיוק בטיפול הראשון ואני יכולה לחתום שהטיפול כשל בעקבות הלחץ והעצבים שחויתי,בין היתר גם השפלה,אני באופן אישי. החלטתי שכרגע אני ,עם כל הקושי הכלכלי לא הולכת להרוג את עצמי בחיפוש עבודה אלא למצוא עבודה עם קריטריונים שלי ,אז תשימי פס ,תסלחי על הבוטות,אבל תהיי אגואיסטית למטרה שלך !!!
  • חבריקה אני מאוד מסכימה עם מה שאת אומרת ואין ספק שאם לא חושבים עלי אז זה יהיה הדדי. אני מתחבטת כי שבוע הבא זה שבוע קריטי בעבודה שלי ובנוסף אני מכוונת לשיפור תנאים בייחוד כי זה הזמן שלי לפני שאני נכנסת להיריון ואז ברור להם שאני לא אעזוב. דילמה לא פשוטה לפני.. מה שכן הלחץ לא עושה לי טוב ואני מקווה שההשפעה שלו אחרי ההשרשה הוא שולי ( בתקווה שהייתה השרשה :-)
  • יקירה שלי,ברור שהיתה השרשה!!!! תתחילי להפנים את נושא ההריון אני בטוחה ב99.9%שזה הפעם נקלט ,אין מצב שלא,לגביי נושא העבודה עם כל הכבוד למקום העבודה ולוותק שלך שם,תורידי הילוך,אף אחד לא יפצה אותך רגשית אם חלילה תצטרכי לעבור שוב טיפול,אז שיתחילו לנוח שם וייתנו לך את השקט והשלווה שאת צריכה וזקוקה,אל תפחדי לעמוד על הזכות הזו שלך .
    קראתי קודם את מה שרשמו הבנות בנושא הקנאה לנשים אחרות שהן בהריון,אין לך מושג,בעצם יש לך מושג כמה זה מתסכל ...אני מרגישה לפעמים את התסכול גם בשביל הבעלול שלי,יש לו כבר תוכניות שזו תהייה בת ,והוא יירשם איתה לחוג שחיה בגיל חודשיים,וישחק איתה בגינה ויבנה לה בריכה,אני פשוט נאכלת מבפנים רק מלכתוב לך אני דומעת ... אוף ... שיגיע כבר הרגע ,אמן!!!!
  • איזה חמוד הבעלול שלך!!!! ריגשת אותי מאמי :) גם בעלי באותה דעה, רוצה בנות!!! נראה לי שזאת הבעיה שאנחנו כ"כ רוצות את זה.. זה כנראה מקרין על הגוף.
    אני ביום הרביעי אחרי החזרה והדרך עוד ארוכה. היום הייתה לי "בעיה" בשירותים (לא אפרט) ואני פוחדת שזה מגירוי יתר. תכלס אין לי כאבים, רק מיחושים בבטן. אולי זה היה קשור לאוכל וחד פעמי.
    כמה אני רוצה כבר לחלום על חופשת לידה ולא לחזור לעבודה הזאת!
    היום נשארתי לעבוד מהבית..
    מנסה לא להתעסק בתופעות לוואי וזה סופר קשה! תכלס אין לי תופעות. אני רוצה לבקש מאסותא את התוצאות של העוברים, רוצה לוודא שמה שאמרו לי נכון ולא סתאם רצו שאהיה רגועה בהחזרה (אמרו 2 עוברים 8 תאים וללא שברים. פעם קודמת היו שברים).

מה אצלך חבריקה? סופרת ימים?
  • אני מקווה ש״הבעיה״ נפתרה ואת מרגישה טוב יותר...
    שמחה לקרוא שהחלטת להשאר בבית,תנצלי את זה גם שיותר לטובתך ,אל תקחי ללב שום דבר הם לא יכולים לפטר אותך אז תדרשי את כל הזכויות !!
    אני סופרת ימים ,להורדת הגבס זה עוד שבוע ויום(: ולהתחלת הטיפול בע״ה טפו טפו זה שבוע וחצי ,עד אז כבר נשמע שהבטא שלך הוכפלה (55555)
    חבריקה,אני יודעת שמאד חשוב לך להשאר חסויה ואנונימית ,יש מלא דברים שאני לשאול אותך ולהתקשקש איתך ולא כל כך בא לי לעיניי כולן,יש מצב שתפתחי מייל בשם בדוי,רק לזה ,תפתחי מייל בוואלה בשם שושה 10!! מה את אומרת ? אני מאד מכבדת את הרצון להיות חסויה ,חבריקה תהיי קלילה ??!!
  • חבריקה איך אני אהיה קלילה אם אני סוחבת תאומים?????
    לא מנסה לחפש סימנים כי איןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

ביום חמישי אני אתפנה מכל הלחץ שלי ואפתח מייל, בכיף!
    שבוע למנאייק
  • טוב,את לא מבינה איזה חיוך דפקתי שקראתי שרשמת לי שאת סוחבת תאומים,אמן אמן ואמן !!!!!
    אני סופרת ימים,נראה לי שככה ספרתי ימים לפני החתונה שלנו לפני שנה ...
    אה דרך אגב צריך להיות לכם יום נישואים ?או שכבר היה ולא רשמת כלום ?!
    איך את מרגישה ,חבריקה יקרה שלי ?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה