טוב אז.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עבר בסדר גמור, ברוך השם!!! יש 17 ביציות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    כמובן שאני עוד לא יודעת לגבי איכות והפריות, אעדכן מחר.
    האסטרדיול היה מאוד גבוה ודרשו שאשתה המון מחשש לגירוי יתר.
    הרופא היה מקסים והקשיב לחפירות שלי לפני השאיבה.
    חייבת לספר לכן שבאתי יחסית רגועה, אמנם סבב שני אבל עברתי מהמדיקל לאסותא ועשיתי כל הזמן השוואות ובנוסף קרה מקרה שגרם לי לבכות בעודי מחכה עם החלוק לשאיבה. בעלי הלך ל-3 בתי מרקחת ושאל על הקונדומים ללא קוטל זרע והסביר שזה להפריה. כולם ענו אותו דבר ונתנו לו קונדומים ללא קוטל זרע.
    כשהמתנו לשאיבה פתאום האחות אמרה לו שהמעבדה רוצים לדבר איתו ומה שחששתי כבר לפני קרה! הקונדום הרג את הזרעים אתן קולטות?! גם ככה יש בעיות זרע והתנזרנו כמה ימים בכדי שיצאו זרעים תותחים
    בקיצור.. הוא נתן שוב זרע.
    לגבי ההשוואה: האחיות בשני המקומות בסדר גמור! באסותא היה יחסית כשהגעתי בצהריים וזה היה הרבה יותר נחמד. חיכינו למעלה משעה לשאיבה.
    היה לי קר אז האחות חיממה לי את הסדינים בחדר ניתוח ושמה לי מתחת ומעל.
    לא היה לי טיפת דם אחרי.. הייתי בחדר פרטי לבד עם בעלי וזה שידרג את המעבר מהמדיקל בצורה מדהימה. הייתי 3 שעות בהתאוששות כי דאגו לגירוי יתר ונתנו לי 2 שקים של עירוי.
    עכשיו הכי חשוב זה פעילות המעבדה ונראה אם יגיע נס חנוכה

בהצלחה לכל מקסימות כאן שמתחילות/באמצע טיפול
14 תגובות
עמוד 1
  • יואו שושה, אני כל כך שמחה שאת אחרי ושעבר בסדר....
    לא היו לך כאבים אחרי השאיבה? לי היו כאבים חזקים רק אחרי שעה התחיל לעבור לי...

איזה יופי!!! העיקר שאת אחרי... אוטוטו ההחזרה... מרגשששש
    הלוואי ויהיה לך נס חנוכה ותתבשרי על תאומים מהממים!!!
    מחזיקה לך המון
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • חבריקה יקרה ! תודה לאל שאת אחרי, כולי נלחצתי שציינת את נושא הקונדומים (שלא תצטרכי לפעם הבאה אבל אם חלילה וכן תדעי שניתן להשיג קונדומים כאלו במכון פועה בתשלום ,שלא תצטרכי ,אמן ) ברוך השם שהכל הסתדר על הצד הטוב ביותר.
    התעודדתי לקרוא שציינת על היחס של האחיות והדאגה שלהן, וכמובן ששמחתי על הכמות היפה של הביציות ,טפו טפו ...
    כל שנותר עכשיו זה ,שתנוחי ותשתי המון(מוסרת לך באהבה את מה שאני צריכה לשתות שלא אצטרך לקפוץ לשירותים ) , ושיופרו המון עוברים קטנים חזקים ומתוקים ו... להחזיק אצבעות חזק חזק במשך שבועיים , להתבשר בע״ה ש עצרה לחניה אצלך ל9 חודשים ,אמן.
  • תודה שיר! הלוואי ויהיו מבחינתי זה חלום!
    לא היו לי כאבים, עכשיו מרגיש לי כאילו תפוסה לי הבטן. אבל בקטנה!
    בסבב הראשון הקאתי נשמתי כל היום. הפעם אמרתי למרדים המקסים והוא נתן לי חומר נגד הקאות לווריד ולא הקאתי אפילו פעם אחת

שיר מאמי, תהיי רגוע והמכשפה תגיע עוד לפני שתספיקי לאמר רובינזון קרוזו
  • חבריקה מקסימה שלי! זה מדהים מה שאנחנו עוברות יחד! אני מאחלת כאן לבנות שאני כלל לא מכירה בדיוק מה שאני מאחלת לעצמי!!
    תעבירי את ה-3 שבועות במחשבות חיוביות שבעוד חודש וחצי את מבשרת לנו בשורות טובות
  • איזה יופי !!!
    בע"ה שיהיה תוצאות מעולות

לגבי הקונדום ... באמת שלא תיצטרכי אבל לא קונים אותו בסופר פארם
    יש את מכון פועה ושם קונים זה מיוחד ... אנחנו מישתמשים רק באלה
    ואף פעם לא היתה בעיה .
    בהצלחה
  • ב ה צ ל ח ה מאמי!!!!

אמן ואמן שהחודש זה החודש שלך !!!!

תשתי הרבה מים!!!!!

• שוששששההה, איזה כיף שאת אחרי!
    אני ממש שמחה לשמוע שחוץ מאי נוחות בבטן עבר לך בקלילות...
    בקרוב תתבשרי על תאומים!! אמן אמן אמן!

אני מתה מפחד מהשאיבה כי יש לי בעיה עם מחטים ואינפוזיה... הלוואי שאהיה מאחורי זה כבר...
    בקיצור, החודש שיהיה לכולנו בהצלחה ושנביא הרבה זוגות תאומים
  • יקירתי, איזה כיף שאת אחרי!!!!!!!
    ועוד יותר כיף לשמוע ששאבו כמות מהממת של ביציות!!

• בהצלחה מותקקקקקק
  • איזה כמות מהממת של ביציות!!!! שיהיה בהצלחה.

• תודה מלאכיות!!! אני מתפללת בשביל כולנו לחודש מוצלח
    החסידה התקשרה ואמרה שבגלל שהמזג אוויר השתפר ואין גשם, הם יגיעו הרבה יותר מהר ממה שאנחנו חושבות
    טוב מחכה לטלפון המיוחל ובעיקר למחר לדעת תכלס

קרן יקירתי- באמת שהשד לא כזה נורא.. נותנים לך דקירה קטנה אחת כמו בבדיקת דם וזהו! אח"כ מכניסים את חומר ההרדמה לצינור ואז את נרדמת תוך 5 שניות לשינה עמוקה וכייפית ומתעוררת תוך 20 דק. אני גם פחדנית וחייבת לאמר שככל שמתקדמת בתהליך הפחד מתמוגג ואין כאבים.
    לכל שאלה אני כאן בשבילך

שיהיה לכולנו יום מדהים ובשורות טובות
  • שושה תודה על העידוד!!!
    אני אשאל הרבה שאלות אחרי שיאשרו לי את הivf
    ביום חמישי יש לי פגישה עם הרופא ואז בטח אפציץ את הפורום חח ח

תחזרי לעדכן כמה ביציות הופרו... הלוואי שכל ה17!!!!
    מחזיקה לך אצבעות!

דרך אגב, מתי ההחזרה צפויה?

• שושה.... איזה כייף לפתוח את הפורום ולהתעדכן בבשורות טובות!!!
    הלוואי שיופרו כמה שיותר ביציות ותתבשרי על עוברים מהממים שהופרו.
    הלוואי שהחודש זה החודש- שלך ושכל אחת ואחת שנמצאת איתנו כאן. למרות שהחלטתי לעשות החודש הפסקה אני מאחלת לך ולכולן המון המון בהצלחה ושיהיה זה חודש מלא בבשורות טובות של

• תודה שגית! הלוואי ויצליח ואם כן אז זאת הוכחה שהפסקה מאוד מאוד מועילה :-)
    תהני מההפסקה יקירתי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה