בנות זה טבעי??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעלי איש מקסים,אבל כול מהלך ההריון הוא איתי ברופאים,ובדיקות.
    אבל בקושי מדבר לילדה שבבטן שלנו,הוא צופה מהצד כמה היא זזה ומסיר עיניו די מהר.
    אבל עכשיו שמתי לב ,שהוא מתעורר באמצע הלילה שאנחנו ישנים (בבוקר3-4) נוגע לי בבטן מדבר אליה ומנשק לי את הבטן.אני משחקת אותה שאני ישנה כדי שימשיך ולא יפסיק,אבל למההה הוא מרגיש יותר נוח שאני ישנהההה?ולא לידי?
    משהי ניתקלה בדבר כזה?

13 תגובות
עמוד 1
  • איזה מקסים בעלך!!!
    אולי לידך זה נראה לו קצת מוזר לדבר לבטן, אבל כשהוא איתה "אחד על אחד" זה יותר קל וטבעי.

• מקסיםםםםםםםםםםםםםםםם

אולי הוא יותר פתוח לדבר לבד לבטן... לכי תדעי

קחי את זה בקלות
  • פשוט מקסים בעלך

• תודה רבה בנות,הרגעתן אותי:)

• מאמי אני מסכימה עם הבנות

• איזה חחמודדד

כן נשמע לי טבעי
    הוא מרגיש יותר בנוח לבד
    כי תכלס יש הרבה כאלה שבכלל לא ירצו לדבר לבטן ככה סתם- יש כאלה גם נשים וגם גברים
    הם יריגשו שזה לא מתאים להם.. בסדר- לגיטמי.

• אויש.... אני מתמוגגת פה...
  • וואוו! פשוט מתוק! זה לדעתי מראה על המון רגישות
  • איזה מתוק!!!!! תקחי אתזה למקומות החיוביים... מאוד מרגש

• חמוד....
    כמו שהבנות אמרו כנראה שהוא מרגיש יותר נוח סוליקו עם הבטן
    [

• אוי, הלוואי עליי. בעלי לא נגע לי בבטן ולא דיבר אליה או נישק אותה באף אחד מההריונות לא מתוך שינה ולא בעיירנות

• חמווווווווווווווווד ממש לאכול אותו

• בעלך מתוקי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה