-
אני לא כל כך מבינה בתחליפים רק זוכרת שאמרו לי
שדווקא הסימילאק יותר כבד מהמטרנה
בכל אופן יותר מנוסות ממני יוכלו לתת לך תשובה מדוייקת יותר
בהצלחה ושירגיש טוב
-
תראי אני למשל התחלתי עם סימילאק ראיתי שכואב לה הבטן אחרי זה
אח"כ עברתי למטרנה ראיתי שקצת פחת.. אבל עדין היה
ואז עשיתי הפסקה לגמרי ונתתי רק הנקה- הגזים נעלמו פתאום
ואז בגיך חודשים וחצי לקראת 3 ניסתי שוב מטרנה- שוב בכי וכאבי בטן
עברתי לסימילאק ומאז כלום- הכל תקין!
אז אני מניחה שאת יכולה לנסות לתת סימילאק
ואולי יהיה עוד יותר פחות ממה שיש עכשיו.
אבל אל תקני קופסא תבקשי דוגמיות מהאינטרנט.
ולגבי להעלות בטח שאת יכולה, אבל תצטרכי לשים 120 ואז לראות כמה שהוא ישתה...
נראה לך שהוא ירצה עוד כשהוא מסיים 60?
-
אני בעד סימיקול - הילד שלי לא צריך לסבול
כשנתתי היה רגוע חייכן שלו
-
לפי דעתי עדיף מטרנה אני עברתי לפני חודש. המטרנה יותר קלילה.
אם את מניקה תפחיתי בדברי חלב..
תרופת פלא שעזרה לנו בתקופה הקשה אחרי שסימיכול וגרפווטר לא עזר סוכר נבט קונים בחנות תבלינים ממיסים במים חמים מקררים ונותנים לגוזל בזמן התקף פשוט תרופת פלא
-
תודה בנות
מיכלי הוא אוכל 60 עם אני נותנת יותר הוא גם אוכל
אני מכינה בקבוק של 120 ונותנת בימים אחרונים 80!
זה לא הרבה נכון ? והוא מבחינתו לפרק תבקבוק
-
מאמי אני עשיתי את המעבר ההפוך מסימילאק למטרנה- היא יותר קלילה.
לנו לצערי לא עוזר גם סימיקול אז פשוט מתענים ומחכים שיעבור- שובר את הלב!
העלייה שעשית לבן באוכל מעולה- עליתי גם לפני שבועיים. שימי לב לא לתת יותר מדי כי לפעמים הם אוכלים יותר ממה שהקיבה יכולה להחזיק ופולטים המון- זאת הבעיה שלי עכשיו..
-
אני נותנת סימילק וחושבת אולי לעבור למטרנה כי אומרים שהיא פחות כבדה לבטן. לא יודעת נראה עוד כמה ימים.
לגבי כמות של 80 זה מה שהקטנה שלי אוכלת ולפעמים פולטת. אני לא מאמינה בשיטה של לתת בקבוק ושיוכל עד שיעצור לבד כי הקיבה שלהם קטנה להבדיל מעיניים ולכן הם לא יצליחו להחזיק את כל האוכל בקיבה ויתחילו לפלוט. זה מה שקרה לנו ולכן ממליצה לך בחום לתת כמות אוכל מבוקרת שאת חושבת ואחרי שמדיע לזה תוציאי את הבקבוק ותראי - אם ירדם אז הכל היה נכון אם אחרי 20 דקות יבקש תוספת תתני עוד כמה שלוקים ושוב תוציאי את הבקבוק.
לגבי טיפות נגד גזים - אני נתתי יומיים ושמתי לב שנועה נהייתה ממש רדומה בגללן לכן בנתיים הפסקתי. גם ניסיתי סימיקול.
-
אוקי בנות אז נראה לי שאני ישאר עם המטרנהה.תודה
-
ענו לך
-
אני נותנת גרייפווטר,אבל לא 10 טיפות כמו שרשום זה ממש מרדים אותם וגם הגוף מתרגל,התחלתי ב3 טיפות לפני חודש היום נותנת 5 . בהתחלה נתתתי סיימיקול אבל לא עזר.
וכבר רשמתי בעבר,עיסויי עם 2 כפות ערק ו2 כפות שמן זיתלערבב יחד לעסות את הבטן במעגלים עם כוון השעון,לעטוף את הבטן בחיתול בד,עוזר!!!!
תרופת סבתא יש בנות שלא אוהבות,גם אני התנגדתי ונבסוף נכנעתתי ללחצים של אמא שלי וזהבאמת עוזר. זה מחמם את הבטן ןמרגיע,תחשבי כשלנו כןאבת הבטן תה חם מקל עלהכאב.
תרגישו טןב
[[url=http://www.familylobby.com]