היפוך בעזרת דיקור סיני- פשוט עובד!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות,
    חייבת לספר לכן, שמסתבר שאפשר לבצע היפוך עובר באמצעים טבעיים.
    ההריון הקודם הסתיים בקיסרי, בגלל מצוקה עוברית וזו הייתה חויה לא טובה עבורי
    בהריון נוכחי, בשבוע 35 העוברית שלי הייתה ראש והתהפכה חזרה למצג עכוז, נורא נלחצתי ולא ממש ממהרים לבצע היפוך ידני אחרי קיסרי
    אני מספרת את זה, לטובת אלו שגם צריכות היפוך, ובשיטות אחרות.
    בקיצור עשיתי דיקור סיני ומוקסה, ועוד כל מיני תרגילים שאמרו לי לעשות. (חשוב לציין שצריך לעשות את זה בזמן ולא לחכות לשבוע 38 כי אז יותר קשה להם להתהפך)
    ותקשיבו זה פשוט עבד!! אני בהלם, היום הייתי באולטרסאונד,שבוע 36 , כמה ימים אחרי שגיליתי שהיא עכוז
    והיא פשוט התהפכה חזרה למצג ראש!!
    כולי בעננים ובהתרגשות
    המשך הריון קל לכולנו :-)
5 תגובות
עמוד 1
  • איזה יופי! שמחה בשבילך!

ובתור מטפלת ברפואה סינית אני חייבת להסכים איתך ובגדול הדיקור והמוקסה זה פשוט קסם כשמדובר בהיפוך עובר!!!!!!

• ואי,איזה-כייף,חמסה.
    גאה בך,שהשתדלת לשנות את המצב!
    איפה עשית זאת? אצל מי?

• טוב לדעת!!!!
    אני עשיתי דיקור סיני לפני החתונה, כי מרוב התרגשות הרגשתי כאבי מחזור ופחדתי לקבל כמה ימים לפני החתונה, אז עשיתי דיקור וזה ממש הועיל!
    הכאבים נעלמו ולא היה מחזור!
    לגבי ההיפוך, טוב לדעת... אני כבר מרימה טלפון להגיד למישהי שהיא מחכה שהעובר שלה יתהפך, כי היא ממש לא רוצה לעשות ניתוח.
    תודה
  • כן ממש, הייתי חדורת מטרה (:
    כמו שמיטל כתבה כאן, זה כמו קסם
    זכרתי שיש דבר כזה מההריון הקודם שלי, אז ישר פניתי לזה
    אבל בנוסף, צריך עוד כל מיני תרגילים לעשות בבית כדי לעודד את ההיפוך.
    עשיתי אצל שחף ואליס, בנס ציונה, אני יודעת שגם בת"א הוא מטפל. זה מישהו שאני מכירה אז כבר שמעתי עליו המלצות. הבנתי שצריך מישהו שעושה את זה בדר"כ ומתמחה בזה.
  • איזה יופי מאמי איזה מרגש
    ב"ה שתיהיה לך לידה וגינאלית קלה כמו תרנגולת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה