-
זה כ"כ מרגיז!!! קרה לי גם כמה פעמים כשבריאל הייתה פיצית
ואו שהתעלמתי לגמרי או שהייתי עונה באדישות "אני מסתדרת, תודה רבה"
חבל על העצבים מאמי, דפדפי אנשים כאלה
-
אמאלהה ככה חמתי בעעעעע איזה מרגיזה
לאנשים מסביב לרחוב לא כל כך הגעתי..עדיין קטן
אהל יהיה לאנשים מה לההגיד
נו מה חדש ?? כסכסיםםם בקיצור!!!!
-
לא נותנת לזה להשפיע- נכנס מאוזן אחת יוצא מהשנייה.
מהנהנת ומעבירה הלאה- גם לאמא שלי וחמותי לפעמים יש ״הברקות״ אבל זה כי ככה היו עושים לפני 20 שנה, מהפורום הזה למדתי שהתחושה של האמא היא הכי חזקה אז אני פועלת לפיהם ואם נראה לי נכון אז אני מאמצת עצה או שתיים.
אבל אם מישהו יגיד על הילדים שלי מסכנים מה אני עושה להם- אוי אוי אוי איך הוא יהפוך מסכן ממה שאעשה לו. חחח ישר שולפת ציפורניים- עד הילדים שלי!
-
אני עם זהר התרגשתי מזה ולקחתי ללב , ועם לינוי אני מצפצפת
-
ווווווואי אני בהלם אין גבול לחוצפה!!!!!!!
תעני להם"לא הוא בוכה בגלל הריח שלך..."
תראי תוך שניה הם ישתקו
-
אני מתעצבנת אבל אני שומרת בפנים. אני כאילו מתנצלת ואומרת "גזים" למרות שאני לא חייבת. אבל אני לא מסוגלת לצעוק או להתפוצץ על אחרים.
-
חחח זה הכי מעצבן!!!
אבל ה " אולי היא רעבה"?" הכי מעצבן אותי
אז קחו- תניקו אתם!
נו מה, אני לא יודעת מתי היא אכלה- באמת!!!???!!!
אבל תכלס לא קרה לי עוד שהייתי במקום ציבורי והיא בכתה או צרחה.... (בבתים , שלי של ההורים שלי כן, אבל הם לא זרים) למזלי ... חמסה חמסה חמסה
-
אני מסוגלת להרוג אןתם,מנסה להתעלם אבל דופקת מבט שלא משאיר ספקות, כלומר: " כן,כן,את/ ה עם העצות שנייה והיית כאן,אחרת זאת הפעם האחרונה שתיהיה מסוגל/ת להביע דיעה!!"
אבא שלי הכי מעצבן,כשמאיבתה בוכה הוא שואל מה את עושה לה!? בא חי לענות,רגע אני כבר נסעימת להרביץ לה ואני אספר לך. ואחרי שהיא אןכלת הוא שוואל,אכלה מספיק? לא ! נתתי לה רק לטעום טיפה,הכל אןתו הטעם!!!!!!
זה מביא לי את הסעיףףףף
[[url=http://www.familylobby.com]
-
חחחחחחחחחחחח אני יותר מתעצבנת כששואלים אותי ואני עונה שלדוגמא "הוא עייף"
ואז הם ממשיכים לשאול אולי הוא רעב? אולי הוא צריך טיטול? אולי ככה ואולי ככה כאילו בחייאתתתתתתתת מה אתם מכירים את הבן שלי יותר טוב ממני??
חחח מאמי אל תראי את האנשים האלו ממטר.. תצחקי להם בפנים ותסתובבי!!
-
תראי, תינוק בוכה בהיסטריה זה מלחיץ בכל מקרה, אבל ממש לא איכפת לי מה אנשים חושבים כי אני יודעת שאני עושה את המקסימום כדי להרגיע ולטפל במצב.
מי שהורה בעצמו, יודע שזה טבעי לחלוטין וכולנו עוברות את זה בשלב מסויים....
הילדה שלי לפעמים נתקפת בהתקפי זעם כשהיא לא מקבלת מה שבא לה באותו הרגע ואני לא מוותרת לה רק כי יש אנשים שמסתכלים, אחרת הם תופסים את זה כפטנט ועושים ככה כל פעם, הם חכמים ויודעים שאנו מתרגשים מהבכי ומהמבטים.
לגבי תינוק קטן, כמו שאמרתי,זה לגמרי לגיטימי וזה קורה לכל המשפחות.
אל תקחו ל