קניה ללידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות,
    רציתי להתייעץ איתכן לגבי קניה ללידה.אני בהריון ראשון שבוע 28 והתחלנו בעלי ואני ללכת לכל מיני חנויות ולעשות מין סקר מחירים.היינו ב"ביג בייבי", "דוקטור בייבי" ושילב לבינתיים.בהתחלה בכלל רציתי להימנע מללכת לשילב כי אמרו לי שמאוד יקר שם אבל הלכתי לשם היום בערב ומה אני אגיד...נהניתי נורא!הייתה שם מוכרת שנתנה לנו יחס מהרגע שנכנסנו עד לרגע שיצאנו אפילו שלא קנינו עדיין כלום להבדיל מ 2 החנויות האחרות שהלכנו.המחירים לא כל כך גבוהים,מה גם שיש להם מבצעים די טובים(לפחות אני חושבת) וגם העגלה שהייתה עד לא מזמן בפרסומת במחיר סביר וגם נראית נוחה מאוד.
    עכשיו פה אני צריכה את עזרתכן...שילב זה באמת המקום האידיאלי?יש חנויות טובות ובמחירים שפויים שכדאי ללכת אליהן?אני מאיזור אשדוד אבל אין לי בעיה לנסוע למרכז או דרומה בשביל חנות טובה.

אשמח לקבל המלצות!

תודה רבה :)
4 תגובות
עמוד 1
  • יש דברים בשילב שבאמת קצת יותר יקרים מאשר במקומות אחרים אבל אני עשיתי את קניית הבגדים שם - הבגדים אכן יקרים יותר אבל הביגוד הראאשוני הזה שם כל כך רך ונעים ומתכבס מעולה שאני לא מצטערת לרגע.

את העגלה קנינו בחנות בייבי לאב בראשון ואת הריהוט בד"ר בייבי בראשון והיה שווה כי היה מבצע ושידה יחד עם מיטה ומזרון מעולה עלו לנו 2,300 ש"ח. דרך אגב אני ממליצה לקנות מזרון במקום שאת קונה את המיטה כדי שלא תיפלי עם המידות והכל יתאים.

יש את.חנות מוצצים בראשון שהיא גדולה וכולם מגיעים לשם ותמיד המוני שם אבל המוצרים טובים ולכן זה לשיקולך.

בקיצור אני ממש נהניתי לעשות את הקנייה של הביגוד, של השמיכוצ והמצעים ועוד כמה דברים בשילב ולא מצטערת לרגע מאוד מבסוטה.

מקווה שעזרתי והמשך קל ותקין.
  • תודה רבה על העצה.
    אני באמת צריכה לנסוע לראשון,המבחר שם של החנויות בטח יותר גדול מבאשדוד.
  • ג'ני,
    תודה על המידע
  • לא- שילב זה לא האידיאלי היחידי ....
    יש הרבה מקומות טובים ואיכותיים.
    אני קניתי את ה-כל מ בייביקלאב בפתח תקווה.
    אבל יש הרבה רבים וטובים.

הרבה ממליצות פה על מוצצים בראשון.- תנסי
    אני חושבת שיש גם באשדוד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה