בנות שאלה לי.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני עדיין מחכה ומחכה למחזור שיגיע כבר..אני באיחור של 7 יום כבר..כלומר המחזור האחרון היה לי ב1.11 שנמשך שבועיים בול.. והיום כבר 5.12 הייתי אמורה לקבל מתאריך 28.11 ומעלה ואין עדיין..אתמול כבר האחות מהפוריות התקשרה שאלה עם הגיע כבר מחזור ועניתי לה שלא אז היא אמרה לי להיתקשר כשיגיע על היום הראשון שלו..הגיוני איחור כזה בגלל הטיפולים שעשיתי? כלומר עכשו החודש לא הזרקתי כלום..
3 תגובות
עמוד 1

• הכל אפשרי בזמן הטיפולים..
    תחכי עוד כמה ימים ואם אין סימנים למחזור דברי עם הרופא, תתיעצי איתו מה לעשות..

ודרך אגב התמונה החדשה של הבת שלך ממש מתוקהההה
  • האיחור הגיוני לגמרי ,גם לי היה איחור הווסת האחרונה היתה 27.10 שהבנתי שהטיפול הראשון נכשל ועשיתי חודש הפסקה ווסת נוספת הגיעה רק ביום שישי ב2.12 ,אז ללא ספק שהאיחורים נובעים מכל ההורמונים ,חכי בסבלנות ואם אין שום תופעות תפני לרופא,כמו שלילי רשמה ,בהצלחה !!!
  • מסכימה עם הבננות! המכשפה בדרך אליך תוך יום יומיים, במידה ולא תתייעצי עם הרופא.
    והכי חשוב להיות רגועה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה