חודשלדת לאוצר שלייייייייייייייי+כמה שאלות קטנות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יאו יאו יאווו אני לא מאמינה שיהונתן היום בן חמישה חודשים!!!!!! איך הזמן טס לווו איך המתוקי שלי גדל מיום ליום כפרונה עליו, אני רוצה לאחל לשובי דובי הקטן שלי שתמיד יחייך כמו שהוא מחייך עכשיו שתמיד יהיה מאושר בריא חכם ומתוק ויזכה לעוד אלפי ואלפי חודשים ועד 120 שנה אמן! אוהבת אותך הכי בעולםםםם אמא

16 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי מחליפה רק את הפיטמות של הבקבוקים - אם הבקבוקים טובים
    מה לגבי לעלות שלב במס' של הפטמה בבקבוק?
    אוראלי בן 4 חודשים והוא שותה עם שלב 2

לגבי משחה לטוסיק אני משתמשת באורה ומממש מרוצה

מזל טוב ליהונתן המתוקי שיגדל וידע תמיד שמחה אושר והצלחה

• חודשלדת שמח לנסיך..יאאא הזמן עובר כל כך מהר, רק לא מזמן הודעת שילדת והנה עברו כבר 5 חודשים!

אני הייתי קונה פטמות חדשות ולא בקבוקים חדשים..
    אם זה ממש אדום בטוסיק אני השתמשתי באגיסטן בייבי...

• חודשלדת שמח...
    [/center]
    ]
  • תודה בננות ורה בהחלט הזמן טס ממש מהררר

• מזל טוב

• מזל טוב
  • חודשלדת 5 שמח לחתיכי המהמם שלך!!!

• האמת אני לא החלפתי בקבוק כבר כמעט 8 חודשים
    אני משתמשת עם אותה פטמה כבר חצי שנה
  • והאמת שאתמול בדיוק פתחתי בקבוק חדש לרז והיום בבוקר באתי לתת לה דייסה והיא לא הייתה מכונה לגעת בפטמה החדשה
  • בובה,

כבר קיבלת יעוץ מקצועי אז אני רק רוצה לאחל לחתיכי חודשלדת 5 שמח ומזל טוב לאמא המקסימה!
  • חודשלדת שמח לנסיך

• תודה אהובות, נופקי את לא היחידה שחושבת ככה גם אני לא מבינה למה צריך להחליף בקבוקים אם מצבם טוב

• מזל טוב למהמם!!!

• אורטלי תודה מאמוש אני אנסה

• בכייף בובה...

• מזל טוב לחמודי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה