האם זה אפשרי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות האם לדעתכן אפשרי שמחזור יאחר כמעט בחודשיים ויש לי תסמינים להריון הכול!!!!!!! וכל הבדיקות יצאו שלילות וגם בדיקת הדם שעשיתי בשבוע שעבר אז יש מצב שאני יעשה אולטרסאונד מחר ויראו הריון? או שזה סתםם איחור מבאס שתוקע אותי?
6 תגובות
עמוד 1
  • חנית,

לא יודעת מה לענות לך אבל שולחת לך הרבה הרבה חיבוקים

אצלי המחזור מאחר ב 5 ימים ועשיתי היום בדיקת דם (אחרי שתיי בדיקות בייתיות שליליות).
    ניראה לי אנחנו באותה הסירה, רק שאצלי אין סימנים בכלל, לא להריון ולא למחזור.

מאחלת לך בהצלחה

לא לשכח לעדכן אחרי האולטרסאונד!!!!!
  • לי היו תקופות של עד שלושה חודשים ללא מחזור, ולא הריון, השתגעתי...

הלכתי לרופאים, עשיתי בדיקות - הכל היה תקין!

הרופא שלי חזר על אותו המשפט, כמו מכונה " איחור עד שלושה חודשים במחזור זה תקין!"

את יכולה אולי לקחת פרוורה, היא גורמת למחזור, אם את ממש לחוצה, במזנו זה הרגיע אותי, שאמנם בכוח אבל קיבלתי מחזור.

אחרי US כמובן!

בהצלחה!
  • מוזר
    ועדיין מחזיקה אצבעות להריון תקין ומשעמם
    לבשורות טובות
  • הכל יכול להיות , אבל אל תצפי יותר מידי אין לדעת!!!
    אני אספר לך תמקרה שלי ..בהריון של הבת שלי מחזור אחרון היה לי בערך ב10-10-04
    ביצעתי אין ספור בדיקות שתן ודם והכל היה שלילי ... הרופא נתן לי כדורים שהמחזור יגיע,
    שתיתי אותם והמחזור לא הגיע הגעתי אליו לבדיקה ואז ביצע לי במקום אולטרסאונד והתגלה עובר ודופק זה היה ב4-12 כמעט חודשיים!!!
    אז מחזיקה לך מיליון
    ובשורות טובות

חני
  • תודה בנות, אני ממש מודאגת יש לי הפרשות נוראיות ממש כמו הרגשה שיוצא המחזור ואין כלום האם לדעתכן יש טעם לנסות ולעבוד למרות האיחור או שזה לא ישפיע ולא יעזור?
  • יש לך אולטרסאונד היום נכון?

אני בטוחה שאחרי הבדיקה הכל יתבהר.
    גם אני ללא מחזור וללא הריון.

יש לי אולטרסאונד שבוע הבא (בתקווה שהמחזור יגיע עד אז)

לא לשכוח לעדכן

שיהיה בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה