בננות, עדכון + שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב, אני התחלתי היום חודש חדש, מתה מכאבי מחזור ברגעים האלה
    רציתי לשאול אתכן לגבי בדיקת זרע... איך מקבלים הפניה, אצל רופא משפחה (קופ"ח כללית)? ואיפה עושים את הבדיקה עצמה? ומי אמור להסתכל על התוצאות שלה ולפענח אותן?...
    אשמח לקבל מידע מאלה שעשו את הבדיקה.
    תודה ויום טוב,

ענת
8 תגובות
עמוד 1
  • היי ענת

את מקבלת הפניה מהרופא נשים.
    את הכוס לבדיקה את יכולה לקחת מכל מעבדה.
    אצלנו, המכון לבדיקת הזרע נמצא במרחק נסיעה של 10 דקות. אז בעלי עשה את שלו בבית ומיד נסענו למכון למסור את ה....
    בדרך כלל יש תשובות יומיים אחרי.
    התקשרו אלי ברגע שהיו תשובות ואני מסרתי את התשובות לרופא נשים שלי.

יכול להיות שהיום התהליך השתנה, כי אנחנו עשינו את הבדיקות לפני 4 שנים. אבל לגבי הפניה ופענוח התוצאות אני בטוחה שזה אותו הדבר.

שיהיה בהצלחה
  • ענתי,
    את ההפניה אפשר לקחת גם ברופא משפחה.
    בעלי בקופ״ח כללית והוא ביקש מהרופאת משפחה שלו.
    את הבדיקת זרע הוא עשה בבית והביא את הכוס עם הדגימה תוך חצי שעה לבלינסון שם הם עושים את הבדיקה עצמה...
    את יכולה לברר דרך בקופ״ח איפה יש מעבדת זרע קרובה אליכם
  • תודה, בננות יקרות!
    קצת הוקל לי כשהבנתי עכשיו שאת ה"תוצרת" אפשר להפיק בבית... כבר היו לי תשריטי אימה בראש על איך שהגברים המסכנים צריכים להגיע למקומות לא ידידותיים ולהתבודד שם בחדרים כלשהם...:)
    נטוש, כן, בעלי אמר כבר בחודש שעבר אמר שאם הפעם לא ילך הוא יעשה בדיקה. במקביל אני עושה מעקב זקיקים כבר חודשיים. מצד אחד זה מגביר את רמת ההתעסקות עם הנושא ולא בהכרח משפיע לטובה על השקט הנפשי, אבל מצד שני זה באופן מפתיע זה כן מרגיע במובן הזה שיש לנו שליטה חלקית לפחות בעניינים (המחזורים שלי ממש לא סדירים, אז מאוד קשה לקיים יחסים "בטבעיות" יום כן יום לא במשך פרק זמן בלתי מוגבל ובלתי ידוע כל חודש).
    מה איתך, יקירתי, איך הולך עם הטיפולים?
  • היי בובי לא נורא חודש חדש , אני חוזרת בסופש לבייתי לאחר שיפוץ ואשלח לך מתנה קטנה
  • הלן, מתוקהההה שלי!!
    כמו שאומרים, בעזרת השם ובעזרת המתנה שלך....
    תודה, מאמי, ותהנו בבית המחודש!

לגבי הבדיקה נראה לי כבודו יפנה לרופא משפחה, הכי זמין ונגיש. ונקווה שהכל יהיה תקין
  • הולך בסדר, עד כמה שאפשר להגיד ״בסדר״ על דבר כזה...
    עשינו הזרעה ראשונה שלא הצליחה ועכשיו אני בסיבוב שני לקראת הזרעה שניה...
    אם ההזרעה הקרובה לא תצליח אנחנו נעבור ל ivf...
    ואת האמת, אני בסדר עם זה!
  • נשנוש בהצלחה, יקירה!... אחזיק לך את כל האצבעות שבעולם שבהזרעה הבאה הכל יהיה בסדר, ואם לא, אז מוסיפה עוד כמה מאות אצבעות לIVF
    וכל הכבוד על הגישה העניינית והחיובית. אני יודעת כמה לא קל התהליך שאת עוברת (אחותי עברה את זה), ונראה שאך ורק ככה אפשר לשמור על השפיות לאורך הדרך. יישר כוח!
    גם אנחנו פה בשבילך, מותק בטח ראית שרוב הבנות פה "יצאו מהארון" והפכו לחברות גם בפייסבוק (אני לא אחת מהן, עדיין). או שאת כבר שם?
    אז שוב בהצלחה ותודה

ענת
  • חחחחחח את האמת שגם אני עדיין לא שם....
    אבל הצצתי על כולן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה