זאתי לא רוצה לישון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה יהיה....?!?!?
    לולי שלי לא יושנת
    במהלך היום בגן היא יושנת בערך שעתיים.
    ובבית, אני משכיבה אותה ב 7 בערב. היא יושנת עד שאני נכנסת למיטה לרוב בסביבות השעה 10-11 בלילה (ולא משנה באיזה שעה יש לה חיישן תנועה שלי, בשנייה שנכנסתי למיטה הנחתי את הראש על הכרית ובדיוק סיימתי להתחמם מהשמיכה הגברת מתעוררת) ומשם מתעוררת כל שעה / שעה וחצי (בוכה עד שהיא לא מקבלת ציצי) עד שהיא מתעוררת סופית (כולה סמיילי) בשעה 5 בבוקר!!!!

נשמע לכן הגיוני?!

ולא הגברת לא מתעוררת מרעב, כי ניסיתי לתת לה תחליף חלב באחד הפעמים, היא התעוררה אחרי 40 דקות. הבאתי לה גם טיפטיפות כי חשבתי אולי משהו כואב לה.
    החלפתי שמיכה
    הורדתי שמיכה
    הוספתי שמיכה
    קניתי שק שינה
    הוצאתי אותה מהשק שינה.

למישהי יש עוד רעיונות (חוץ מלקנות אטמי אזניים?)
    מחסור שינה כמעט ואין לי חלב לשאוב לה (אני מצליחה לשאוב מנה אחת והשאר משלימים לה בגן עם אופטימיל).

אוף אני צריכה כרית
    [

20 תגובות
עמוד 1
  • אולי לא נוח לה בתנוחה שהיא ישנה?
    תנסי להשכיב אותה על הצד, ואם היא ממשיכה לבכות אז על הצד השני..
    ותעטפי אותה טוב בשמיכה בצדדים כדי שהיא ח"ו לא תיפול... אם היא קטנה תגלגלי 2 שמיכות או 2 חיתולי פלנל ושימי בצדדים שיחזיקו אותה שלא תיפול..
    אולי זה יעזור.. מקווה בשבילכם!

• גברת אמילי מתהפכת לכל הכיוונים החל מגיל חודש (בטן בג והפוך מגיל חודש וחצי 5555). היא יכולה לשנות תנוחות איך שהיא רוצה.
    הבעיה שעד לפני חודש היא ישנה טוב - פעם אחת מושכת 5-6 שעות ואח"כ כל 3 שעות לציצי. הכל התחיל לפני חודש!
    [

• חחח מאמי גם אני!!!!
    הלילות האלה זה לא יאומן. גם רז יש לה חיישנים כשאני נכנסת למיטה והיא עדיין ישנה איתנו בחדר ככה שזה ממש קשה!! אני מפחדת לפעמים לנשום כדי שלא תתעורר, אבל אז מתפלקת לי נשימה
  • יש לי שיטה אבל יקראו לרווחה.... חחחחחח
    לשים אותה בחדר אחר, לסגור את 2 הדלתות ולשים אטמי אזניים!
    [

• את מרימה אותה כל פעם שהיא מתעוררת?
    אולי היא סתם מתעוררת לכמה רגעים וצריך להשאיר אותה במיטה והיא תרדים את עצמה חזרה..?
    לא יודעת אם ניסית את זה, אני מנסה לזרוק רעיונות...
    אני יודעת שעופרי לפעמים מתעוררת ואני לא מרימה אותה והיא מרדימה את עצמה שוב אחרי כמה רגעים..

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• [/center]
    ]
  • אני חושבת שמשהו מציק לה - תנסי לבדוק מה...
    כי את אומרת שזה התחיל מהחודש האחרון

שולחת לך מיליוני

• ליבי אני עשיתי שיטת רווחה איזה 4-5 פעמים רצוף.
  • אני לא ניגשת אליה ישר. קודם מנסה ללטף ולתת מוצץ.
    בטוח משהו מפריע לה אבל אני לא מצליחה למצוא מה?!
    אוף...
    [

• ליבי, אין מצב שזה שיניים???
    בריאל שלי הפסיקה לישון לילה שלם מאז שהוציאה את השן הראשונה
    ועד היום היא מתעוררת, אפילו שכל השיניים בחוץ מזמן... אבל רק פעם אחת - תודה לאל.

• מיצי - חופשי שיטת רווחה.
    זה לא פינוק כי היא נרגעת רק אחרי ציצי (והיא יונקת כאילו היא מורעבת - למרות שהיא לא).
    אולצ'יק - מאד יכול להיות שזה שיניים, כי כל החניכיים שלה נפוחות, למרות שהיא התעוררה גם אחרי אקמולי.

הקיצר אני לא יודעת מה זה ולמה זה?
    [

• אז אם החניכיים נפוחות - זה שיניים בטוח!
    זה מציק לה והיא מתעוררת וכשהיא יונקת כנראה שזה מרגיע את הכאב...
    מסכנוני קטנה...שתיכן בעצם...

• מאמי אני איתך באותה סירה... מה לא ראית אותי מנופפת לך לשלום אתמול בשתיים עשרה בלילה?..
    אני כבר חצי בן אדם..
    אולי זו רק תקופה....
    מחזיקה לך

• וואלה ירדן בואי נעשה חינגה בלילות. לפחות לא יהיה משעמם.
    [

• הפתרון אצלי היה- להוציא אותה מהחדר שינה שלי ולהעביר לחדר אחר.
    היו כמה לילות קצת קשית שהיא בכתה אבל למדה מהר מאוד להרגיע את עצמה.
    תוך שלושה ימים היא התחילה לישון לילה שלום משבע עד שבע.
    וכן- היא עדיין יונקת, בשבע בערב ובשבע בבוקר.

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • חחח ליבי הרגת אותי מצחוק.......
    אני אתן לאגמי ברגע שהיא תתעורר רווחה השארתי אותה ערה איזה שלוש שעות רצוף

• אמילי יושנת בחדר משלה (ליתר הדיוק עם אוריקי בחדר) מגיל 3 חודשים.
    היא היתה יושנת נהדר עד לפני חודש.
    היתי ניקה אותה אחרי המקלחת ב 7 בערב ומניחה כשהיא ערה במיטה, היא היתה נרדמת לבד ל6 שעות בערך ואחרי זה ציצי בקטנה וממשיכה לישון

אולי השיניים מציקות לה. ניסיתי לשים לה טי-ג'ל ולתת לה נובימול אבל לא ראיתי שום שינוי.
    אוף משהו מציק לה ואני לא מוצאת מה
    [

• ברוכה הבאה למועדון שלי ליבי
    מועדון ה" מה מציק לה לעזעזאל?"
    אנחנו עושות הכל בסדר- אבל יש משהו אצלם שכנראה שאנחנו לא מבין שמציק
    מה זה?????

גם אני ניסיתי, שמיכה, אוכל, בגדים, חימום- הכל

אבל תדעי לך שאני כבר ממש לא בוכה על זה או מקטרת (כמו פעם)
    פשט עשיתי סוויצ בראש בעזרת הבנות פה וזהו- אני פשוט מקבלת את זה שהיא תקום ותעשה אה. או ואני אקום ואני אתן מוצץ והיא תחזור לישון
    לפעמים זה יקח 2 דקות, לפעמם זה יקח 10 דקות
    אבל הכל בסדר- אם משהו מציק לה- אז מה אפשר לעשות?

הבעיה היא שאת עובדת (וגם אני חוזרת בעוד חודש)
    ואז מה קורה- עייפים בעבודה... אוי לי!

לדעתי אלו השינים- שמציקות לאמילי - זה גם בדיוק טווח הגילאים וגם החניכיים שלה נפוחות -
    הטי ג'ל לא עוזר?

• לא מיכלי הטי ג'ל לא ממש עוזר היא רק עושה פרצופים וקולות מצחיקים כשאני שמה לה אותו. ואחרי שהיא נרגעת מהטעימות של הטיג'ל היא ממשיכה במופע האקוסטי.
    וכן אני קורעה מעייפות, אני מגיעה למצב שבו יש לי סחרחורת (והאמת כבר נפלתי באחד הלילות באחד הטיולים מהחדר של הילדים לחדר שינה שלנו - היה שטיחון ליד וחשבתי לי להמשיך לישון עליו אבל הכלבה תפסה אותו קודם
    [

• אני לא בעד טי ג'ל שמעתי עליו דברים נוראיים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה