איכס איכס ואיכס!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום עשיתי את העמסת הסוכר המלאה.... וה"משקה" היה כ"כככככככככככ מ-ג-ע-י-ל!!!! אמא'להה!!! אני שותה אותו ועומדות לי דמעות בעיניים! לא ידעתי איך אני הולכת לסיים את הדבר הזה!! כל לגימה גורמת לי להקיאאאא את זה!! פשוט דוחההההה

11 תגובות
עמוד 1
  • אני הבאתי 2 לימונים לבדיקה ה"גדולה" וזה היה כמו לימונדה מתוקה.
    בשבוע שלך ברור שיש סיכוי שהיא תתהפך.
    רוב הסיכויים שחלק מהתוצאות יהיו לך היום וחלק רק מחר
    שיהיה בהצלחה
    [

• זאת באמת בדיקה מגעילה העיקר שאת אחרי - בעז"ה שיהיה בשורות טובות

• העיקר שאת אחרי הבדיקה

• אני גם באתי עם לימונים רק שהיא הביאה לי להשים בדיוק 5 טיפות......היא אמרה לי שאיא פשר להשים יותר מידי

• דיי רציני רק 5 טיפות??
    מזה בדיקה של מאה? כי לא עשו 50 והיא סחטה לי את כל הלימון ובכלל לא היה מגעיל ולמה שלוש שעות??אצל היה שעה!
  • אוי לא!!!
    אני שבוע הבא הולכת לעשות את הבדיקה הזו... מה, היא כ"כ זוועתית!!!
    כולן, אבל כולן אומרות לי שהטעם ממש נורא.
    מעניין מהו!!!!!
    הריון ראשון שלי, לכן לא יודעת בדיוק איך ההרגשה.

• אליה- אני ב"ה עשיתי רק את ה-50 והיא באמת לא היתה סבילה.

H.D עשתה את המלאה שזה כפול סוכר ממה ששתינו ואני מניחה שזה די מגעיל ודוחה אם האחות לא נתנה לך לשים יותר מ- 5 טיפות
  • איזה כיף זה 2 בנות

• אל תדאגי יהיה בסדר....איזה יופי שזה 2 בנות.....אני גם תאומה.וזה דבר מדהים....
    תראי אצל תאומים כול דבר קטן מתיחסים אליו יותר ברצינות כי זה בכ"א יותר סיכון....
    תגידי כבר ממש רואים עלייך????איך ההורים הגיבו?
    יודעים מה יש לכם?
  • מה זה השטויות האלו?
    פייס: ortal_hori
  • אורטל היא עשתה את ה100 גרם לא את ה50...

וה50 נוראי אז אפשר להעריץ אותך שעברת את זה
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה