היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.............................. שיואאאאאוווווווווווווווו אין לי אויר... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ככה: הסתכלתי על הכותרת. וראיתי: ...(משהו) וחליל. אז הבנתי שמדובר על חליל, הכלי נגינה!!!!!!!!!! ואז הסתכלתי שוב, וראיתי מה המילה הראשונה: "מנקשה". ואז החלטתי שזה שרשור שמדבר על כלי נגינה, ובניתי סיפור שלם סביב הכלי נגינה: שאופיר התחילה ללמוד בגן על כלי נגינה. והם למדו על (משהו שנקרא:) מנקשה, ועל חליל. ואפילו ראיתי בדמיוני את המנקשה: מן משהו כזה שנוקשים עליו.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני שרוטה מאד או רק קצת?.... חחחחחחחחחחחחח ואז נכנסתי וראיתי: "טלנובלה טורקית".
בחיים שלי לא ראיתי טלנובלה...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחח אורטל זה לא בדיוק סוף טוב הכל טוב.. בסוף חליל מת...ומנקשה בהריון.. [/center] ]
שרוני גם אני חשבתי על כלי נגינה , בני בדיוק קיבל בשבת מתנה ובגלל שהוא חולה בבית הוא כבר יומיים "מחלל " לי את המוח .......חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בדיוק כמו טלנובלה http://www.holdthatpic.com/
לא אוהבת. השפה מעצבנת אותי You're my heart, you're my soul