איך לעשות את זה בלי להעליב את הבעלול? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חייבת עצה...

בעוד שבועיים אני חוזרת ללימודים (בואו לא נדבר על זה, יש לי דמעות בעיניים כל פעם שאני רק נזכרת בזה

18 תגובות
עמוד 1
  • מבינה אותך..גם חמתי חושבת שהיא יודעת הכל..
    [/center]
    ]
  • עכשיו היא התקשרה רק כדי להגיד לי שבעלי לא יאכל את הקרמבו שהביאו לנו כי זה משמין

• ואאי אני מזה מבינה אותך!@!!
    אויייי מה נעשה עם כל החמות האלההה??
    פשוט תגידי לה שאת באמת לא רוצה להטריח אותה ושלא יהיה לה איפה לישון..
    בהצלחה...
  • אליה הבעיה זה לא היא, זה בעלי.
    אם אני אגיד לו את זה הוא יגיד 'שטויות זה לא טרחה בשבילה...היא תשמח' בלה בלה בלה

• הכי בפשטות..
    תגידי לבעלך,שהיא יודעת,שאת אמורה לחזור ללמוד והיא לא-הציעה עזרה מיוזמתה ופשוט מצד-משפחתך,כן התקשרו והציעו עזרה! אז בפשטות הודת לכל-מי שהציע עזרה ושאת בטוחה שהיא תהיה לעזר בימים שהן לא-יוכלו להגיע וכו'..
    בעלך בפנים בפנים,חכם,אני בטוחה שהוא רואה בדיוק מה קורה,פשוט הוא חושב ובצדק,שאם אימו תצטרף לעזרה,אז היא תיקשר כך יותר לנכדה.
    עצוב- אבל ישנן סבתות מחוספסות מהחיים,שלא-יודעות לברוא מעצמן רכות לנכדיהן..אם היו עושות כן,הן בטוח היו מקבלות אלפי-מונים של שימחת-חיים ובריאות.

גם אצלי,חמותי מטפלת בתינוקות וייתכן ועושה עבודה-מצויינת עם זרים..זה מה שעצוב,אך הסנדלר הולך יחף,חופשי אצלה.
    יש לה בעיה-ריגשית עם הענקה למישפחתה.

• אופציות:

1. תגידי לו שאמא שלך ארגנה בשבילך את המטפלות.. או שאחותך התנדבה.

2. תגידי לו בפירוש שלאלו (אמא, דודה, אחות) יהיה לך יותר נוח להעיר אם משהו לא יראה לך. מה שאין כן אצל אמא שלו שאת מכבדת ולא נעים לך להעיר ואת גם לא תרצי שהוא יעיר לה כי היא תבין שזה בא ממך (כי בטח הוא יגיד- אז תגידי לי ואני אומר לה).

3. וזו אינה אופציה. זה ממש חובה: תשלחי אלי את הקרמבו. אני מקווה שזה בטעם ווניל.

הרסת אותי עם הקרמבו
  • אודליה, אני חושבת שבכל מקרה הוא יפגע...
    אני מבינה אותך לגמרי לגבי החמות המעצבנת, אבל אם את לא רוצה לפגוע בבעלך -
    תתני לה את היום היחיד הזה בשבוע שתשמור עליה, אך ורק בשביל לכבד את בעלך!

• אבל היא גרה מחוץ לעיר!!!!!!
    אז למה להקשות עליה?
    למה בעלך רוצה שהיא תבוא לשמור עליה ואין לה איפה לישון
    זה סתם מקשה!!

• לדעתי את סתם לחוצה חמתי שומרת לי על הילדה וגם אני הייתי נורא לחוצה בהתחלה אבל האמת הילדה מתה עליה ונקשרה אליה מאוד ואני אפילו זוקפת לזכות חמתי את זה שהילדה כל כך חכמה לגילה הצעיר..

אם את ממש לא רוצה שחמתך תשמור על עופרי זכותך תגידי לבעלך שלא נעים לך להטריח אותה וזהו
  • אההההההההההה
    וצריך לסדר לך חתימההההההה
    שלחי לי לאינבוקס בפייס

• נטלי, גם גיסתי גרה בעיר אחרת וחמותי כבר שנתיים נוסעת אליהם פעם בשבוע... אז זה לא כ"כ טירחה בשבילה.. לצערי אולי חחח

אולגה, מילא אם עופרי לא הייתה כזאת קטנה אז הייתי עושה את ההקרבה הזאת...אבל עופרי קטנטונת והיא צריכה לאכול כל 3 שעות וכו' אז אני יותר מפחדת..

ונטלי בקשר לחתימה, תודההה :) מה המייל שלך? אני אשלח לך לשם :) את צריכה תאריך לידה נכון? מה עוד?
    -----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• תאריך לידה שם משתמש וסיסמה

• שלחתי לך נטשה :)
    תודה

• אז אין לך ברירה מאמי, בעלך יצטרך פשוט להבין אותך...

• מאמי נסי שיטה....
    כשאני רוצה להבהיר לבעלי משהו אני מכניסה אותו לסיטואציה...
    תגידי לו שהיית רוצה שהיא תבוא אבל לא יהיה לה נוח ולישון על הספה בגיל שלה זה לא רעיון כל כך טוב תראי כאילו דאגה וחוסר רצון להטריח..
    לא עובד תגידי לו שתנסי את הסידור הזה ואמא שלו תהיה למצבי חירום הריי עלול לקרות מצב שמישהו לא יוכל ואז היא תוכל לבוא "להציל" את המצב...
    ואם הוא נעלב?.. אז בובי אין הרבה ברירה את לא יכולה לא לפגוע בכל העולם ואישתו נסי להסביר לו בעדינות שאת מרגישה בנוח יותר עם המשפחה שלך ואת לא רוצה להעיר לה במידה ומשהו לא יעשה בדרכך ועם כל הכבוד את האמא ואת יודעת מה טוב

• מין הסתם לא תקבלי את דעתי
    אבל בעיני לבעלך יש את כל הסיבות בעולם להיפגע.
    את סומכת על כל העולם ואישתו חוץ מעל חמותך, שהיא מנוסה ושומרת על ילדים כל הזמן וגידלה קצת יותר ילדים ממך.
    על בסיס מה? היא פגעה פעם ביאזה ילד?
    נכון. לא הכל יהיה 100 אחוז כמו שאת רוצה/ עושה. גם עם אמא שלך/דודה/אחותך זה לא יהיה.
    זה המחיר של לתת למישהו אחר לשמור על הילדים שלנו.
    וצריך להפריד בין עיקר לטפל בדברים כאלה.
    החום והאהבה זה מה שחשוב. ולא אם היא תחליף לה לפני או אחרי האוכל...
    תשחררי.

מיכל

• וואייי מאמי,סרט,גם אני באותה בעיה.
    חמתי מתכננת לצאת לפנסיה כדי לטפל במאיה!!!!!
    מאיה היא הנכדה הראשונה שלה והיא לא טיפלה בתנוקות מאז שגיסתי נולדה,לפני ,20 שנה, היא בקושי יןדדעת להחזיק אותה בידיים. יום אחד מאיה בכתה ורציתי לקחת אותה ממנה כדי להרגיע אותה,מה היא אמרה לי!? בסוף היא תרגע ולא רצתה לתת לי את הילדה.
    אני גם לא רוצה להעליב את בעלי ולריב איתו אבל לדעתי לא תיהייה ברירה.
    אההה ושכחתי להגיד שחמתי נעלבת מכל פלוץ

[[url=http://www.familylobby.com]
  • תראי, זו סיטואציה באמת בעייתית כי בעלך/חמותך ייפגעו בכל מקרה....
    את יכולה לומר, כמו שאמרו לך קודם, שהיא ידעה שאת מתכננת לחזור ללמוד ולא הציעה את עצמה עד כה ולכן כבר התארגנת עם משפחה והכל מ סודר!
    תגידי לו שאמא שלו יכולה לבוא לבקר אותה מתי שרק תרצה ואולי ככה כולם יהיו מרוצים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה