יום הולדת בגן חובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למי שיש ילדים בגילאים של אלירן (5-6)
    אם עושים לילדים יום הולדת בבית של מישהו ואין מקום גם להורים... ואמרים לכם מראש...שזה לילדים בלבד כי אין מקום...

הייתם משאירות את הילד לבד ובאות לאסוף אחרי שעה וחצי-שעתיים ?

11 תגובות
עמוד 1
  • בגן הנוכחי של מעין, בהחלט כן.
    מצד שני אני מכירה את כל הורי הגן של מעין, ייתכן ואם זה היה בבית של ילד שאני לא מכירה אותו ולא מכירה את הוריו אני לא סגורה על כך....
  • אם לאלירן לא איכפת להשאר - למה לא?
    את לא משאירה אותו לבד אצל חברים לאחה"צ?

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • לרוב אני משאירה את שקד לבד וחוזרת לקחת אותה בשעה שבעלי המסיבה אומרים לי. יש פעמים בודדות שאני נשארת
  • השאלה היא לגבייייי

אני זאת שרוצה לעשות לו בסוף יום הולדת... אבל לא יהיה מקום לילדים של הגן וההורים.......

לכן אני שואלת.
    אין לי מקום ל 35 ילדים + ההורים + המשפחה .

או לעשות משפחה =14 ילדים+14 מבוגרים+כמה ילדים בודדים מהגן
    או

הילדים מהגן- נזמין את כולם (35) ונניח שלא כולם יבואו - ללא הורים+המפשחה

• לדעתי להזמין את כל ה- 35 .. אני לא אוהבת שעושים הפרדות ולא מזמינים את כולם ....
    האמת זה גם לא חינוכי
  • אני מפחדת להזמין את כל הגן -לרשום ללא הורים כי אין מקום, ולהזמין את המשפחה...
    ושלא יהיה מקום לכולם......

• עיריתה אני ידועת שהתלבטת על זה בשבוע שעבר אני במקרה שלך עושה בנפרד למשפחה ולאלירן לכל ידלי הגן באיזה גי'מבורי או משהו כזה אני יודעת שזו הוצאה אבל את לא יכולה להגיד בלי הורים זה בעייתי נראה לי
    ואם בג'ימבורי יקר בחוץ באיזו גינה ביום שבת בבוקר זה הכי קלאסה שבקלאסה ותפעילי את הילדים תעשי להם יצירות וכו הרי לא יבואו כולם כי מן הסתם בשבת חלק לא נוסעים וכו.
    איך שלא תעשי ייפגע מישהו והכי טוב תפרידי

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אני מזמינה רק את הילדות ליום הולדת
    ומציינת שזה רק לילדים ומי שלא מתאים לא שלא יבוא
  • שריתתתתתת

הבעייה זכמו שרמת- זו הוצאה...
    לךא רק זה... לאחר חודשיים יש יום הולדת ליעל...
    ועכשיו שיש אחות חדשה...אני לא יכולה לחגוג לאלירן כן וליעל לא
    ועל כל יום הולדת... אם עושים בחוץ...זה סכום של 1500ש"ח מ-י-נ-י-מ-ו-ם !

יעעעעני בהפרש של חודשיים 3000ש"ח

• תשאלי את אלירן מה הוא מעדיף - להזמין את הגן או להזמין את המשפחה (אני מניחה שהתכוונת לבני דודים וכו') וכמה חברים.
    בעייני כשעושים למשפחה עם בני דודים ה"כמה חברים" שמגיעים מרגישים תקועים...... לא? לא יודעת... 1500 ש"ח להוציא על יום הולדת בגיל כזה זה נראה לי מחיר לא ריאלי (גבוה בטירוף)... אבל זו רק דעתי.
    איך את מפעילה אותם? נניח ותעשי בבית לילדי הגן.

ולגוף השאלה - לגיטימי לחלוטין לעשות ללא ההורים... אפילו די מגניב לילדים
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה