מישהי מכירה או ראתה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תינוק בשנה הראשונה לחייו עם אף גדול? זה יישמע לכן מצחיק וקטנוני אבל היום עשו לי אולטרסאונד תלת מימד שבוע 35 והיה נראה לי שלתינוק יש ממש אף גדול ויש לי בסיס כי גם לי וגם לבעלי יש אף לא קטן אבל לא חשבתי שזה יבוא לילד בגיל כה קטן אלא במידה ויבוא האף יתפתח בגיל מאוחר יותר כמו שקרה אצלי.מישהי מכירה תינוקות עם אף גדול ?אני מעולם לא ראיתי..כמובן שהעיקר שיהיה בריא אבל סתם מעניין אותי לדעת..
8 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחחח הרג אותי מצחוק השאלה שלך אבל אני מעדיפה לא להגיב בנושא.. המבין יבין למה..

• אני ראיתי - כשהיא נולדה ראו את העיניים (גדולות וברורות) ואת האף!

• אל תתעסקי בשטויות. תגידי תודה שהוא בריא וזהו.
    תאמיני לי יש מליון בנות שהיו מתחלפות איתך עכשיו.
  • דבר ראשון - שמרית
    [

• כן, אני מכירה
    התינוק של חברים שלנו - יש לו אף גדול מאד.
    אבל שטויות- זה עוד יתעצב וישתנה וכל הפנים יגדלו והכל יכנס לפורפורציות.

• חח מצחיקה..
    אני מניחה שאי אפשר באמת לדעת לפי אולטראסאונד אלא רק כשהתינוק יוצא..
    למרות שבעלי גם היה תינוק עם אף גדול.. חח אבל זה מסתדר באמת העיקר שהוא בריא ושלם ואני בטוחה שכשהוא יצא את ממש לא תתעסקי בזה שהאף שלו גדול או לא.. רק תראי כמה הוא מהמם!
  • חחח אני יודעת שהשאלה שלי נשמעת מצחיקה אבל זה סתם הציק לי כשראיתי את התמונה והפליא אותי כי מעולם לא ראיתי תינוק עם אף גדול,יכול להיות שזה באמת בגלל העיוות של התמונה וגם אם כן יש לו ברור שאני לא אתעסק בזה ברגע שהוא ייצא אלא בכמה הוא מדהים והעיקר שיהיה בריא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה