אני כבר מתחילה להרגיש את זה......... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שכבר מתחיל להיות לי קשה ללכת........

אתן חושבות שזה מוקדם מידי ללכת ולחפש עגלות וכו' וכו'??
    אני ובעלי לא ניידים (-אין לנו רישיון) ואת כל הסיבובים אנחנו נצטרך לעשות באוטובוסים... וגם לא כל יום יתאפשר לנו ללכת...ובימים שכן אנחנו נוכל ללכת רק מהשעה 18:30 שבעלי חוזר הביתה.......

מה אתן אומרות? זה עוד מוקדם? מצחיק ללכת לבדוק עכשיו? אפשרי ללכת? כדאי?

6 תגובות
עמוד 1
  • מאמי....
    לא ראיתי הודעות ממך מלא זמן.. התגעגעתי!
    ואני במקומך הייתי רצה כבר לבדוק (חח רצה....)
    אבל בגלל שזה תאומים ובגלל שהולך להיות יותר קשה לזוז וחוסר הניידות הייתי כבר מתחילה לראות כל עוד יש לי כוח אין לי צירים ואני לא בשמירה....
    מוקדם גם אם כן אז מה? את יכולה לעשות הזמנה דברים שאת לא סגורה עליהם תוסיפי הכי הרבה אחר כך בטלפון עם איפה שסגרת..

אז יאלה לכי תהני זה מה זה כיף

• האמת שגם אני הלכתי יחסית מוקדם כי ידעתי שיהיה לי קשה יותר בשלב מאוחר.
    אני התחלתי לראות כבר משבוע 24....
    וטוב שעשיתי את זה כי לקראת הסוף כבר בקושי יצאתי מהבית (הייתי בשמירה)..

אז תעשי מה שאת מרגישה- לכי תעשי סיבוב תשווי מחירים תראי מה מוצא חן בעיניך
    זה לא אומר שעכשיו את תקני.. זה רק כדי לראות ..

• הריונית 25- היי מותק! מה שלומך? נכון,לא הייתי כאן מלא זמן כי הייתי בחופשת מחלה (-צוואר הרחם קצר) למשך שבוע וחצי ואין לי מחשב בבית... מממ אז זה לא יהיה מצחיק אם ישאלו אותי במקרה (נגיד המוכרת):עוד כמה זמן את צריכה ללדת? ואז אני יענה:"עוד 4 חודשים..." חח

michali_pa- הרופאת נשים כבר אמרה לי להביא טופס לשמירת הריון שהיא כנראה תביא לי או בתור הזה-12/12 או בתור הבא-28/12

• לא יהיה מצחיק מה זה עניינה של המוכרת?.....
    ושוב את עם תאומים ועם צואר הרחם קצר יכול להיות שכן תיכנסי לשמירה ולכן עדיף להקדים תרופה למכה...
    אני בכיף הייתי הולכת.... את יכולה להיות רגועה

• כן למי את מחשבנת???
    מה אכפת לה- העיקר שתקני אצלה...

ואם באמת באמת את מחשבנת אז תסבירי "באתי מוקדם כי פשוט ...."
    למרות שאת לא צריכה להסביר לאף אחד

• את ממש לא צריכה להסביר כלום לאף אחד!!
    אנחנו כבר הזמנו עגלה, מיטה +שידה לפני שבועיים כי היה מבצע ולא רצינו להפסיד אותו.. אז מה? בסך הכל שילמתי 20% מהמחיר, זה לא שזה אצלי בבית או משהו כזה.
    כשנצטרך את זה בעזרת השם נשלם את ההפרש ונביא את זה הביתה.
    אני לא חושבת שיש טעם לחכות, בייחוד שאת עם תאומים ויהיה לך קשה בהמשך וכנראה שאת מקבלת שמירה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה