שאלות של אמצע החודש... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות מאז שקיבלתי לפני כשבוע וחצי והייתי מבואסת רצח...לא כתבתי כל כך אבל אני כל הזמן קוראת ושמחה נורא לשמוע על בנות שנכנסו בינתיים להריון זה ממש מעודד...
    אני אזכיר את סיפורי בקצרה
    יש לי ילד בן שנתיים ואני מנסה כשלושה חודשים ללא הצלחה להיכנס להריון שני כאשר הראשון שלי בא ממש אבל ממש בקלות....(וכמובן שצתיפיתי שכך גם עכשיו אבל לא...)
    הרופא המליץ לעשות סקס כל החודש יום כן ויום לא? סתם רציתי לשאול מה דעתכן...
    חודש שעבר עשינו שבוע רצוף סביב ימי הביוץ המשוערים...אבל זה לא הלך
    זה מוזר אני גם עשיתי בחודש שעבר בדיקות ביוץ ביתיות אך כולן יצאו שליליות.
    בעיקרון אני מרגישה את הביוץ. אני מרגישה את כל השבוע שסביב הביוץ במין משיכות בבטן ואפילו את ימי הביוץ עצמם בכאב חד יותר בבטן... אבל מאחר ובדיקות הביוץ יצאו שליליות אז אני כבר לא יודעת אם להאמין לגוף שלי. בגלל זה כשישה ימים לפני מחזור כשאני מתחילה להרגיש את כאבי המחזור מגיעים וזה תמיד על השעון ככה אני כבר יודעת שהמחזור הולך להגיע ומתאכזבת...
    דבר נוסף: ההפרשה שאמורה לבוא לפני הביוץ... הרירית הזו, לפני חודשיים הייתה לי ובחודשיים האחרונים לא... מה זה אומר? זה לא אומר שאין ביוץ נכון? מצטערת על השאלות הדביליות...
    בכל אופן חשבתי לנסות החודש בעצתו של הרופא יום כן ויום לא -כל החודש (מקווה שזה יצא) האם אתן חושבות שזה טוב יותר מכל יום?
3 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי זו השיטה הכי בטוחה...
    בחודש שעבר (החודש החמישי לניסיונות) קניתי לראשונה את ערכת הביוץ. כל יום במשך שבועיים בדקתי ותמיד יצא שלילי... ובמשך כל החודש קיימנו יחסים יום כן יום לא.
    כבר הייתי בטוחה שלא בייצתי בכלל...
    וסופרייז סופרייז... נכנסתי להריון.
  • תודה תודה מותק מקווה שאכן תהיה הצלחה!!! שיהיה לך הריון בריא תקין וקל!!!
  • יולי, בהצלחה בעבודה המאומצת
    בעיקרון יום כן יום לא זו אכן שיטה מומלצת, אבל השאלה אם התדירות הזאת במשך כך החודש בא לכם בטבעיות ובקלות. אם כן - פשוט תהנו! אם לא - חבל להפוך את העניין לחובה מעיקה... רופא הנשים שלי לא היה בעד "למשך כל החודש".
    בכל מקרה, אם המחזור שלך כמו שעון אז לא אמורה להיות לך בעיה של תזמון, ומה שנשאר לעשות זה רק לעשות
    בהצלחה!
    ענת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה