:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מתכוונת להשאיר , הודעתי לבחור ה - 2 והוא רוצה את הילד הוא מתרגש כולו והבחור הראשון לא ייקח אחריות אני לא יודעת מה לעשות .
13 תגובות
עמוד 1
  • ולי יש תחושה שכנראה התחושה שלך שזה של השני הייתה נכונה, בגלל איך שהוא הגיב, נראה לי דבר מאושש. (הוא לא יודע על הראשון נכון?)
  • לא הוא לא יודע כלום , אבל אני מפחדת שהוא יגלה או שבאמת זה לא יהיה שלו אני לא יודעת מה לעשות ..
  • לדעתי את צריכה לספר לו בכל מקרה כדי למנוע סיבוכים ריגשיים שלך ושל הילד בעתיד.
  • מאחלת לך הצלחה בכל מה שתחליטי.

• וואו החלטה לא פשוטה.

ספרי גם לבחור השני- לא יהיה נעים בעתיד אם יגלה....

בהצלחה

• סליחה מראש, אבל אני נגד שקרים ומזימות.

• אני בת 20 , אני לא בגדתי בחבר שלי שניהם לא חברים שלי אחד סטוץ ואחד היה פעם חבר שלי ..
    אני לא מתכוונת להתחתן בגלל ההריון
    אגב,
    דיברתי עם הבחור ואמרתי לו שאני אולי עושה הפלה והוא השתגע אני לא יודעת איך אני יספר לו על השני .

• קודם כל.. אני מקווה שקראת בשרשור הקודם את מה שרשמתי לך לגביי התאריכים...
    לפי דעתי הגיוני שזה הבחור הראשון...

[/url

• 20 זה בהחלט צעיר. את ממש בצומת חשובה בחיים שלך, אולי בצבא, לפני לימודים, כל עתידך לפנייך. את יכולה להיות מה שתרצי!
    את שקלת היטב את האפשרות ללדת ולגדל תינוק של איזה סטוץ? וזה כנראה שלו לפי התאריכים שכתבת. את גם לא יכולה לסמוך על האקס שלך שיהיה רציני בעניין, בטח גם הוא בעצמו ילד ולא חשב על זה עד הסוף. ואם הוא יכיר מישהי ולא יבוא לו טוב התינוק הזה וינפנף אותך? ואולי בכלל את תכירי את הגבר שאיתו תרצי להתחתן? את בעלי הכרתי כשהייתי בגילך.
    אני לא רוצה לייאש אותך, אבל חשוב שתדעי לאן את מכניסה את עצמך. תחשבי על שתי האפשרויות שלך ואז תחליטי. עוד יש לך זמן. העיקר שתהיי שלמה עם ההחלטה ולא תתפשרי על נושאים הרי גורל שכאלה.
    אני לא יודעת מה הרקע שלך ומה היו התוכניות שלך לחיים לפני הסיבוך הזה, הלוואי שתחליטי נכון לך.

• בבקשה תעדכני. אני דואגת לך.

• אני בגיל 20 לא חשבתי על הריון, לא על לידה ולא כלום
    פייס: ortal_hori
  • מותק...
    לחשוב טוב טוב ולהבין שזו החלטה שלך ולא של אף אחד אחר!!!
    לגדל ילד זה לא קל חייב רשת תמיכה ואת יודעת הכי טוב אם יש לך אותה...
    בכל דרך שתבחרי אנחנו פה אז שתפי ואנחנו נשמח לעזור לך....

בהצלחה ותעדכני כי קרן ממש מודאגת....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה