בנות, המון המון תודה על התגובות!!

אלינה - כן... היא בכיוון. ולגבי נסיך שלך - מה שיהיה - יהיה הכי טוב. אולי לא מיד בהתחלה, אולי זה לא ייראה כך בתחילה, אבל זה יהיה הכי טוב. תסמכי עלי

נוגוש - אויש, מה הייתי עושה בלעדייך... וקיבלתי את הסמס' שלך בצהריים, אתקשר מחר.
צ' -

יעלי - אני מהתפוצה ההיא, נו... אני בחרדות מלתת לה להסתבך.
מלי - תודה על התגובה יקירה. את חסרה בפורום!!
מרינוש - על הנטייה שלה אני יודעת

ו-כן, היא סיימה ב - ט' עם המחוייבות, כי "היא הייתה חייבת להתפנות ל - י' ". כן... אני יודעת עם איזה חומר אני מתעסקת.
סיון - חיכיתי לתגובה שלך. הכרתי את הסיפור שלך עם הפרמדיקים, ותודה על מה שכתבת. (ואגב, אני מאמינה שאם לאדם יש חלום, בסוף הוא יגשים אותו...

)
מיטל - ככל שנגלים לי יותר פרטים עלייך, כך את יותר מדהימה בעיני. תודה.
מרווההה! - אם לא היית, היו צריכים להמציא אותך. אין עלייך, איןןןןןן!!!!!!!! ושלא תחשבי חלילה שויתרתי עלינו! בהחלט יהיו עוד הזדמנויות!
אחת ויחידה -

דברייך יפהפיים בעיני. לקחתי וחיבקתי. תודה.
צ' - תודה שוב. את צודקת. עלית על החשש הגדול שלי.
אז ככה,
מיכל שלי (קוים לדמותה

) אכן שאפתנית, פרפקטציוניסטית, ולא מוותרת לעצמה בשום מחיר.
לשמחתנו, היא ילדה מוכשרת מאד, והנתונים הטבעיים שלה גבוהים, אז לא קשה לה להצטיין. יש לה ראש ריאלי לגמרי, וכל המקצועות הריאליים באשר הם באים לה בקלילות מפליאה - הציעו לה לסיים בגרות במתמטיקה 5 יח"ל כבר בשנה הבאה וללכת לאונ' במקום יב'.
.... וכמו ילדה בסה"כ בת 15.5, היא רוצה לעשות עוד דברים: ללכת לחוגים, להיפגש עם חברות, אולי להתחיל לגשש קצת מה קורה עם המין השני...

.
והנגינה, שמאד חשובה לה.
ואני חוששת לה כי בדיוק כמו ש - צ' כתבה - היא כנראה לא תדע לומר "סטופ". היא תכיל ותכיל ותכיל ותכיל.... עד שיקרה אחד משניים:
היא תתפוצץ ותפסיק את הכל בבת אחת, וכבר שום דבר לא יעניין אותה יותר (וזה יהיה סוג של "מרד" שיהיה נובע מהלחץ האדיר) או שהיא תמשיך עד שהיא תחלש ותתפרק מהעומס...

ואני חוששת מאד מהמצבים האלו...
טוב, שיתפתי. בטח אין לכן איך לעזור לי, אבל תודה על כל התגובות!!