נטלי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תשמעי...בואי נדבר כמו אנשים בוגרים

והנה התגלגלות של הדברים...
    1. את פתחת שירשור מיותר...(יש מישהו שלא מסכים עם זה? )
    2. אני הגבתי תגובה בהתאם ...את טענת שהיו עקיצות בשירשור של סיוון , אני טענתי שלא היו..נתתי לך גם דוגמא מה זה "עקיצה":שיש אנשים עם יותר ניסיון ממך ויותר חכמים (שוב..יש מישהו שלא מסכים עם זה?) תמיד יש אנשים יותר חכמים מכל אחד..אפשר להגיד את זה על כל אחד מאיתנו ...
    3. את שוב עשית את אותה הטעות ופירשת את זה עקום
    4. ואז התחלת ללכלך

מה בדיוק ציפית שתהיה התגובה?

אני מצידי מוכנה לעשות "אחורה פנה" ולהתנצל
    סליחה...לא התכוונתי לפגוע באמת אלא רק לתת דוגמא למה זה עקיצה כדי שתכנסי לפרופורציות הנכונות
27 תגובות
עמוד 1
  • מרינוש! את כזאת מותק!
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

• מרינה איפה טלי?
    ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • לא יודעת מאמי...אין לי מושג...
    לפי מה שהבנתי מליאת שהיא בסדר גמור והכל טוב אצלה
    וזה משמח אותי מאוד

• עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • הינו בקשר דיי תקופה ארוכה (תקופה שדן ודנה היו קטנים) ..אחר כל חזרו לעבודה , טלוש היתה עסוקה מעל הראש במסעדה שהם ניהלו..אז לעט לעט התנתקנו.. חבל לי על זה, אבל קצת קשה לשמור על קשר שרק צד אחד מתאמץ

• לפי מה שראיתי בפייס היא נראית שמחה ומאושרת. והיא וליאת לפי מה שראיתי בפייס לא בקשר. היה להן סיכסוך.... היא נראית מהממת כתמיד!!!
    ומרינוש את מדהימה באמת! כל הכבוד על היוזמה!!!

• כן מרינה לפעמים צריך לדעת לחזור אחורה וגם להתנצל

אז בהזדמנות הזאת גם אני אתנצל - חס וחלילה לא מזלזלת בפורום הזה ואני דווקא מרגישה כן שייכת אליו. הרגשתי צורך לרשום לכן שבנות אחרות חדשות יותר לא מצליחות למצוא את המקום בו ואומרות לי פעמים רבות שהן מרגישות שהפורום הוא קליקה סגורה - והאמת גם אני הרגשתי ככה פעם - אבל אני עקשנית

• חבל...
    אני בטוחה שאת חסרה לה
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • סיווני...כמו שהיא כתבת שהיא לא מכירה אותי..כך גם אני לא מכירה אותה..יתכן שיש לה לב ענק- מצויין ומבורך...
    אבל זה לא משהו שנותן זכות להגיד "את לא בן אדם ומיותרת"...נכון?
    ולא מאמי..את צודקת..אני ממש לא נפגעתי מזה...זה לא משהו שיכול לצער אותי ..יש לי מספיק ביטחון עצמי
    פשוט אם מתחילים איתי- אני יורה בלי לחשוב פעמים אולי קצת מהר מדי...ועל זה סליחה
  • טוב נו מודה גם אני כזאת

• לא בטחון עצמי זה מה שחסר לך.... את פשוט חושבת שכל העולם נגדך שלא בצדק את גם פירשת דברים שנאמרו בצורה לא נכונה ונפגעת מפירושים של עצמך
    והמצב בדיוק הפוך..בנות פשוט העלו אפשרות שמסעדה זה לא מקום הכי אטרקטיבי לבילוי עם ילדים ..בתור המלצה ואת ישר החלטת שהאשימו אותך שאת אמא רעה בגלל שלקחת אותם לשם ... קטעים איתך בחיי...
    לכי תקראי שוב את כל השירשור הזה בחייך
  • קראתי יקירתי
    שוב ושוב ושוב ואני עומדת מאחורי דבריי
    ואני מצטטת מה שכתבתי בשרשור שלי לאורטל
    "מרינה אני מכוונת לאחת ויחידה"
    "אחת ויחידה שגרמה לי להרגיש חרא - כי כל מה שכתבתי וכמה שניסיתי להסביר את עצמי כל הזמן טחנה במה עשיתי לא בסדר
    החלפתי טיטול - לא בסדר באמצע מסעדה
    הייתי עם הילדה בחוץ - לא בסדר הייתי צריכה באוטו
    נכנסתי פנימה כדי להפשיט במקום סגור ולא בחוץ - לא בסדר ערום של תינוק מפריע למבוגר
    כי לא יכול להיות שאני מכירה את הילדה שלי, ולא יכול להיות שגם אני מנוסה ומלומדת בבילוי במקומות ציבוריים - כי היא ורק היא יכולה ויודעת ועושה."

וניסיתי כמה פעמים לגרום לה להפסיק והיא התעקשה להמשיך בדיון על כמה היא מושלמת

לא כל העולם נגדי - ממש לא

• מה שלאדם אחד נראה כי לא בסדר לאחר נראה מצויין...אין וויכוח על זה
    תלמדי את הנוסחא : אמרתי-קיבלתי תגובה- לא אהבתי- לקחתי בחשבון-המשכתי אללה... תאמיני לי הכי בריא
    אז מישהי חושבת שלהחליף טיוטול במסעדה זה טוב..מישהי אחרת שלא..יש בטח עוד דעה שלא צריך בכלל להחליף או שלא צריך טיטול
    שמענו..הבנתו- המשכנו אללה
  • אבל אז היא היתה מחרבנת להם על הרצפה ואז באמת לא נעים

• מאמי..את פשוט לא צריכה לנסות להגן על עצמך כל הזמן כאילו את אשמה במשהו... זה המצב, כך החלטתי באותו רגע וכך עשיתי.נקודה...
  • אה תקשיבי שאלה יותר חשובה מהדיונים החופרים

זוכרת את התאונה שמישהי נתקעה בי מאחורה והיתה בלי ביטוח?
    ורצתה לתקן על חשבונה את הרכב אבל בלי דוח שמאי?

בכל אופן בסוף החלטנו ללכת מסודר למוסך הסדר עם שמאי תביעת ביטוח מסודרת.
    שילמנו למוסך קיבלנו את הכסף מהביטוח (למעט השתתפות עצמית)

בקיצור קיבלנו מכתב של הביטוח - משהו שיבוב.
    כתוב שם שזה הביטוח נגדנו - ושהם הגיעו להסדר עם אותה בחורה שהיא תשלם את החוב.
    וכתבו שאם לנו יש תביעות שנגדה (מין הסתם יש לנו על אובדן פרמיה עתידית והשתתפות עצמית) - אז שנפנה אליהם בעניין

1. למה לפני שהגיעו איתה להסכם או דרשו ממנה לא פנו אלינו? בשביל מה משלמים להם?
    2. מה זה השיבוב הזה
    3. למה כתוב שזה הם נגדנו אבל הגיעו איתה להסדר זה לא ברור לי

• אני זוכרת את המקרה..אני חושבת שבזמנו סיפרתי לך על נושא השיבוב..או שלא?
    בכל מקרה..זה הולך כך :
    לכם בתור מבוטחים ברגע שקרה תאונה - מגיע פיצוי (תיקון רכב/כסף או לא משנה מה) בכל מקרה גם אם אתם אשמים וגם אם לא. ברגע שאתם תובעים את הפוליסה באופן אוטומטי אתם משלמים ה.ע וחברה משלמת את התיקון.

עכשיו זה הולך כך : אם בעל הפוליסה אשם - חברה משלמת לו ולכל צדי ג שלו שנפגעו ובזה נגמרה התביעה. אבל אם אתם לא אשמים- היא משלמת לכם (כי היא חייבת) אבל במקביל מנסה להוציא את הכסף ממי שבאמת אשם בתאונה - זה נקראה "לשובב את הנזק". אם רק 2 צדדים מעורבים זה דיי קל..חברת ביטוח פונה לצד ג הפוגע שלך (או לו אישית במכתב של עו"ד או לחברת ביטוח שלו) ומנסה לקבל את הכסף ששילמה לך חזרה . לרוב אם מדובר בין חברות הביטוח- כולם משלמים כי יש ביניהם הסכמים. אם לא מגיעים להסכם בין חברות ביטוח- הולכים לבוררות ((ממש מאפיה ) ומה שבורר מחליט- זה מה שעושים
    דבר חשוב אחד : ברגע שחברת ביטוח שלך תקבל כסף חזרה וסכום יעלה על 60% ממה ששילמה לך- לפי החוק התביעה הזאת לא תחשב לתביעת מאלוס מה שמשפיע על פרמיה והנחה העדר תביעות בהמשך (במילים פשוטות- את תקבלי את ההנחה אם זאת התביעה היחידה שלך)
    בקיצור את כן צריכה להסכים לשיבוב (לא שזה מעניין אותם ההסכמה שלך, הם ישובבו את ההוצאות שלהם בכל מקרה) פשוט את תוכלי לתבוע ה.ע חזרה, ירידת ערך אולי אם מגיע, והפסד פרמיה לשנתים הבאות.

וואללה..חתיכה הרצאה יצא לי כאן.. שאלות על החומר הנלמד ?
  • כן חחחח

אז את אומרת לתת הסכמתי וזה לא יגרע מזכותי להגיש אישית תביעה על השתתפות עצמית?

דרך אגב הביטוח סיכם איתה בדיוק אותו הסכום ששולם לנו על התיקון - כלומר הביטוח מקבל חזרה את כל כספו - כלומר אין לי אובדן פרמייה?
    תודה רבה

• הוו בוקר טוב לכן

• נטלי

סיוון- תמיד משובבים את סכום תשלום המדוייק...לא תמיד מקבלים אותו
    את תסכימי ותקבלי את ה.ע שלך..מה אכפת לך מי ישלם? עדיף לך כבר במסגרת עסקה הזאת ולא לרוץ לתבוע אותה עצמאית נכון?
    אם חברה תקבל את מה ששילמה - התביעה לא תספר לתביעה "אמיתית" ואת לא תאבדי את הנחת העדר תביעות.
  • השאלה אם אני באמת אקבל
    כי לפי המכתב שהם שלחו הה.ע שלי לא כלולה בסכום המדובר

• מרינה אני מתה עלייךךךךךךךךך
    פייס: ortal_hori
  • תתקשרי לשם אולי ותגידי שאת רוצה את ה.ע שלך חזרה...
  • אורטלי זה הדדי יפה שלי
    סיווני..תשמעי מה תעשי...תתקשרי לחברת ביטוח שלך ותבקשי שישחו לך מכתב מסודר של הפסדים (יש חיה כזאת) צריך להיות רשום שם כמה ולמה שילמת את.
    במקביל תבקשי מהם שיעזרו לך עם גבייה של ה.ע מאותה אישה. כמינימום הם יכולים לתת לך צילום של אמצעי תשלום שלה לחברת ביטוח (הרי היא שילמה בצק או אשראי או משהו מהסגנון) ...אז את יכולה לפנות אליה ישירות , להגיד שאת רוצה את ההפסדים שלך ..אם היא לא משלמת את פונה לתביעות קטנות. סביר להניח שתשלם ..כי אם לא- היא בטוח תפסיד במשפט (כי היא שילמה לחברת ביטוח) ועוד תצטרך להוסיף בטח איזו עמלה או משהו של בית משפט..לא כדאי לה..
  • מרינה פנינו לחברה את לא מבינה מה הם אמרו לנו - שאין דבר כזה דוח הפסדים
    הם הזויים נשבעת לך

חכי זה עוד כלום הסתומים בכל המכתב ששלחו לנו כותבים שהושג הסדר בתביעה שלהם נגדנו - מה נגדנו יא מפגרים אנחנו המבוטחים שלכם, אתם לא תבעתם אותנו

• חחחחח בילבולים יכולים להיות ממשהו חדש שנכנס לאחרונה בכל חברות ביטוח שנקראה "ישוב תביעות" כולל מכתסים אוטומטים שלחלק מהחברות זה לא עובד נכון מי יודע מה...יסדרו עם הזמן

יש דבר כזה אישור הפסדים ! אני אפילו מכירה את הנוסח יש לנו מכתב מובנה כזה

הם בהחלט יכולים לעזור לך להשיג את ההפסדים שלך מול אותה אישה..אבל הם בגדול לא חייבים..זה מן טובה כזו
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה