היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הילדים התחילו ללכת? אוולין עוד כמה ימים בת שנה (כפרה על השלמות הזאת) ואינה הולכת.. היא מסתובבת בתוך הלול המון..עומדת.. אבל על הרצפה כשאני מחזיקה אותה היא הולכת על קצות האצבעות (כמו בלרינה). יש לה יציבות..אני יכולה ככה להסתובב איתה דקה או שניים כשאני מחזיקה אותה ביד אחת והיא הולכת. מה אתן אומרות??: דברו איתי בפייסבוק
18 תגובות
עמוד 1
תני לה זמן מאמי, בקרוב היא תרוץ לך, היא רק צריכה לתפוס ביטחון. בריאל התחילה ללכת בגיל שנה ו-3.
הטווח ה"נורמלי" הוא עד גיל שנה וחצי. אם היא כבר עומדת אני בטוחה שבקרוב אוולין כבר תתרוצץ לך בכל הבית
ביום רביעי
ליהוש, היא עומדת מזמן.. היא אפילו לפעמים עוזבת הכל ועומדת מס' שניות בלי תמיכה בכלל.. ובגלל שאני לא שמה אותה על הרצפה והיא כל הזמן בלול גם זה קורה מעט.. אני יודעת שצריך לשים אותה על הרצפה..והיא המון על הרצפה בגן איפה שחם ויש מזרנים. קיצר אני בלחץ נוראי.. אצל חברים שלנו הילד בגיל שנה ביום הולדת כבר הלך.. ואני יודעת שאני הולכת לשמוע הרצאה השבוע ביום הולדת שלה על למה היא ככה ולא ככה.. אז אני צריכה חיזוקים:)
תגידי, את בסדר?????????????!!!!!!!!!!!! ילדה שלך מהממת, מתפתחת מעולה 55555555555555555 טפו טפו טפו! מאיפה הפולניות הזו שלך?! חחחחחח סתאם נשמה, אני אוהבת אותך, אבל הגזמת עם הלחץ.... היא תלך כשהיא תרגיש בטוחה! לחץ מכוונך לא מועיל בכלל. נתנאל ביום הולדת שלו בכלל לא הלך, כן היה עומד והולך בעזרת הרהיטים. ואז בגיל שנה וחודש התחיל ללכת לבד. זה יבוא! אבל זה צריך לבוא ממנה
חחחח נסטיק אני בכלל לא מלחיצה אותה כאילו הכל מקרה ממני היא לא מרגישה את זה... פשוט רציתי לדעת מה קורה אצל האחרים כי אני בטוחה שבטוח אני אשמע הרצאות מהאישה של החבר של בעלי לגבי הפולניות..אין לי מה לעשות עם הגנים:))
סליחה...מה זאת אומרת הרצאות??? שתשמיע הרצאות לבעלה, אני בטוחה שתוכלי לענות לה בעקיצה ולהשתיק אותה כדי שלא תתערב לך בעניינים. ממש מרגיזות אותי כל ה"חכמולוגיות" האלה!
חחח..תאמיני לי שזו אחת הסיבות שהפסקנו לצאת איתם..היא בלתי נסבלת.. והאמת אם לא היה לי אתכן לשאול הייתי יוצאת מעורערת מהשיחה איתה בין אם היא נמשכת שעה או 3 דקות..
ליאל התחיל ללכת בגיל שנה וחודש ובאמת עד שנה ו 3 אין מה לדאוג
בשביל שתקבלי פרופורציות אז..... ארבעת האחיינים שלי התחילו ללכת בגיל שנה ו 5 והיום אין מי שיעצור אותם
מאמוש אומנם נועה התחילה ללכת בגיל 11 חודש, אבל זה לא אומר שכל הילדים אותו הדבר ותאמיני לי עוד מעט היא תתחיל לרוץ לך בכל הבית ולהעיף דברים חחחחחחחחח אז תהני שהיא ״יושבת״ עדיין בלול
לפי רופאת הילדים המדהימה שלי עד גיל שנה וחצי לא נחשב בכלל לבעיה.
אוריקי שלי התחיל ללכת בגיל שנה ו 4 חודשים. תעזבי אותה ותני לה להתפתח בקצב שלה. [
הבן שלי הלך בגיל שנה וחודשיים הם עושים את זה פתאום כשיש להם ביטחון עצמי והם מוכנים הם הולכים
ליבי זה לא רק לפי הרופאה זה לפי כל יועץ התפתחותי ופיזיוטרפיסט - עד גיל שנה וחצי זה סביר ביותר
אלה מותק,
תסבירי לכל השואלים שתינוק מתחיל ללכת כשהוא מוכן פיזית ונפשית לזה, ולא כשמישהו מחליט בשבילו