אהובות שלי אני על סף קריסה טוטאלית!!! - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אגם הייתה רגילה להרדים את עצמה במיטה ופתאום ביום בהיר זה כבר לא עובד ככה, בנות אני ממשיכה עם טקס שינה אני מאפשרת לה לישון כשהיא רוצה אבל מיום ליום במקום שיפור נהיה יותר גרוע! שכבר היא נרגעת ונרדמת היא מתעוררת אחרי חמש דקות עם צרחות ואז זה שעתיים וחצי שלוש וארבע כדי להרדים אותה שוב... מה לא ניסיתי, על הידיים, על צד ימין במיטה, על צד שמאל, על הגב, על הבטן, אחרי מקלחת כל יום ואחרי בקבוק של אוכל אחרי החלפת טיטול וחימום החדר והלבשה נאותה הכל!!!!! היא לא מוכנה להירדם והיא מתה מעייפות ממש מותשת מעייפות.... אני כבר עובדת עצות לא יודעת מה לעשות אני כל היום לבד ובעלי בקורס השבוע חוזר רק באיזה שבע בערב גם הוא מותש
אני ממש על סף קריסה! יש למישהי עצות אולי? ניסיתי בפורום בעיות שינה אצל תינוקות אבל לא קיבלתי מענה....
8 תגובות
עמוד 1
תביאי לדודה תעשה לה בית ספר
מאמי
[/url
חדר חשוך? כי נתנאל לא מסוגל לישון עם אור לא אכפת לו מרעש, אבל חייב להיות חושך אולי שימי לה גם מוזיקה מרגיעה....
ואי ואי,עברתי בול אותה תק' כמוך,לבד והבעל חזר מאוחר.
ממי,העצה הכי טובה זה עיקביות,זה מה שהכי תפס בעיני.
לקחתי החלטה- 20:00,זה היעד,התחלתי להתכונן שעתיים לפני: אמבטיה,אוכל,להכין את הכל, כי לבד לוקח יותר זמן..(גם מנסיון כעת,אני יודעת,שלא-חובה לבסס הרגלי-שינה עם מקלחת-יומית..העיקר לשטוף את הפפוני עם מים וסבון אחרי-הקקי).
אני נשארתי ערבים-שלימים (20:00-23:00+) בחדר-חשוך עם נעמה,שרתי לה,נשפתי בעורפה..ושמתי-לב,שבכל-יום הזמן שלי מ-20:00 בחדר מתקצר.. עד שכבשתי את היעד. ערב-פנוי!
הדבר-השני, לא-יצאנו מהבית בערבים..
וזהו,היום זה סבבה,חופשי אנחנו שוברים שיגרה בסופש"ים,בייחוד מאז שנעמה בגן,כי לי יותר קל (בגן היא מייד נכנסת לשיגרה ביום א' בחזרה,כי החיקוי של ילדים-אחרים מהמם בקטע-הזה) וגם לעיתים באמצע-שבוע,כי המישור-החברתי כעת הכי חשוב לנו,אחרי שביססנו את התשתית (שיגרה בגדול,אך גם ללא-נוקשות).
היא לוקחת מוצץ? ליאל למשל היה רגיל להרדם רק עם מוצץ זה עזר לו מאוד. לא בטוחה באיזה גיל בדיוק אבל היתה תקופה שהיתי יושבת ליד המיטה שלו ומניחה את היד שלי על הגב שלו או נותנת לו יד או אצבע שלי וככה היה נרדם, לדעתי היא כבר מרגישה בחסרונך לכן קשה לה כבר להירדם לבד. אגב גם חיתול בד יכול לעזור , אני יודעת שכשהיה במשפחתון מגיל 4 חוד ככה היה נרדם שם עם חיתול בד