בנות מקסימות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי רק לומר שוב שהאתר הזה הוא כמו בית בשבילי, כמו משפחה נוספת. ולפעמים, גם במשפחות הכי חמות יש ריבים וויכוחים, זה רק טבעי. אני חושבת שכל אחת כאן ובפורום השני שלקחה חלק בויכוח צריכה לחשוב רגע ולבדוק את עצמה - אולי היא הגזימה בתגובה שלה, אולי קצת פגעה - בטח שלא בכוונה. אין לי ספק בכלל שגם אם נאמרו מילים קשות לא הייתה כוונה רעה - בסך הכל כולנו כאן אמהות ואמהות-לעתיד, כולנו חולקות יחד חוויות מדהימות. לפעמים אנו זקוקים לכתף לבכות עליה, למקום שבו נוכל לפרוק את מה שאי אפשר להגיד לאף אחד אחר. אם נשתדל לזכור שכולנו באותה הסירה ולא משנה מי אנחנו, מאיפה באנו או בנות כמה אנחנו - יהיה לנו גם קל יותר לקבל דעות שונות משלנו.

וזו הזדמנות להגיד תודה לכל אחת ואחת מכן. כמה מהעצות שקיבלתי בשנתיים וחצי שאני כאן שוות זהב טהור, אני חולקת כאן את הפרטים הכי רגישים של חיי. אוהבת כל אחת ואחת מכן.

לילה טוב
2 תגובות
עמוד 1
  • אני את שלי כבר אמרתי בנושא ובנדון
    ערב מקסים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה