היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רציתי רק לומר שוב שהאתר הזה הוא כמו בית בשבילי, כמו משפחה נוספת. ולפעמים, גם במשפחות הכי חמות יש ריבים וויכוחים, זה רק טבעי. אני חושבת שכל אחת כאן ובפורום השני שלקחה חלק בויכוח צריכה לחשוב רגע ולבדוק את עצמה - אולי היא הגזימה בתגובה שלה, אולי קצת פגעה - בטח שלא בכוונה. אין לי ספק בכלל שגם אם נאמרו מילים קשות לא הייתה כוונה רעה - בסך הכל כולנו כאן אמהות ואמהות-לעתיד, כולנו חולקות יחד חוויות מדהימות. לפעמים אנו זקוקים לכתף לבכות עליה, למקום שבו נוכל לפרוק את מה שאי אפשר להגיד לאף אחד אחר. אם נשתדל לזכור שכולנו באותה הסירה ולא משנה מי אנחנו, מאיפה באנו או בנות כמה אנחנו - יהיה לנו גם קל יותר לקבל דעות שונות משלנו.
וזו הזדמנות להגיד תודה לכל אחת ואחת מכן. כמה מהעצות שקיבלתי בשנתיים וחצי שאני כאן שוות זהב טהור, אני חולקת כאן את הפרטים הכי רגישים של חיי. אוהבת כל אחת ואחת מכן.
לילה טוב
26 תגובות
עמוד 1
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
תודה רבה, נטלי
פייס: ortal_hori
נופר שם מקסים!
תודה רבה נטלי, גם אני חושבת כך
נכנסתי לראות - לא היה שם כלום פייס: ortal_hori
אורטל לכי כמה דפים אחורה זה נעול...
[
[ [
טוב נו, אם הצלחתי לגרור את אורטל לפורום השני להגיב קצת כבר עשיתי את המעשה הטוב שלי לבוקר
ראיתי פייס: ortal_hori
גמני רוצה לראות
ראיתי, איזה מצחיקות
טוב, זו ממש לא הייתה המטרה של הפוסט הזה.
איך אומרות הסבתות - באתי לברך ויצאתי מסכסכת
חמודה! [
את לא מסכסכת בכלל - סתם היינו סקרניות פייס: ortal_hori
גם לי לא ענו ולא התייחסו בכלל... אז הפסקתי לענות וחבל דווקא לאמהות המנוסות יש אפשרות לתרום אבל אני לא מתכוונת לכתוב תשובות ארוכות ומפורטות לאוויר. יש לי זמן אבל לא עד כדי כך...
[ [
האמת לא הבנתי בכלל
בייבי בום מה זה קשור מלכת הכיתה?
[ [
בייבום פייס: ortal_hori
פורום לא שווה שאלות ותשובות. פורום הוא בהגדרה המילונית שלו קהילה- ברומא העתיקה הפורום היה מקום המפגש הציבורי. במרחב ציבורי יכולים לבחור להתייחס אלייך או ש...לא. זוהר, ענית למישהי והיא לא התייחסה אלייך בשירשור שלה עצמה? אז מה?!
אויש את יודעת מה התגובה שלך ממש לא במקום.
אני לא מדברת על פעם אחת אני מדברת על התעלמות גורפת, על התייחסות לתשובות של אחרות מהפורום של התמיכה והתעלמות מוחצת מתשובות שלי, ברור שאז מה אם לא ענו לי.. לא מזיז לי...אף אחת לא חייבת לי כלום ואני לא חייבת להישאר שם מה הבעיה שלך?
ומה זה קשור לחפירות עכשיו למה לעקוץ???
[ [
לא עקצתי
יפה מאד, קהילה.
אם את נכנסת לפורום ומביעה דעתך על שאלה שנשאלה - את מצפה ליחס, נכון? הרי זוהי מהותה של קהילה = שיתוף, חיווי דעות, ומכאן - שאלות ותשובות (הרי באינטרנט זו המסגרת שאנו מדברים בה)
את לא מבינה משהו בסיסי - אם את נכנסת לקהילה ומשתפת - את מצפה ליחס דומה. אם אין לך את לא נשארת, זה בדיוק מה שזהר מנסה להסביר לך..... פייס: ortal_hori
לגבי דעות נתן לדון לכן או לכן , אבל ששואלים שאילה ומשהו עונה לא יזיק אף פעם לומר תודה בכל מקרה . בעיני אין בזה שום חפירה ... http://www.holdthatpic.com/