היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קשה לי, לא יכולה להתמודד עם ההרגשה הזאת. כל כך רוצה ומנסה לשנות את זה ולא מצליחה. אני פשוט שונאת את עצמי עכשיו. זה משהוא שפשוט אי אפשר לכתוב אפילו. זקוקה נואשות לחיבוק.
22 תגובות
עמוד 1
ממי אני תמיד בשבילך להקשיב ולנסות לייעץ וגם אם לא יכולה אז חיבוקים תמיד יש לי ובשפע
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
נסיכהההה קבלי מיליון חיבוקים ואת יכולה להגיד הכל ואם את רוצה אז בפרטי בפייסבוק לפעמים חייב לפרוק... אוהבתתתת
ויקושששששששששששששששששששששששששששששששש היפה, בדיוק היום שיבחתי אותך בשרשור של שמש בפורום-הורים,כשהיא התייעצה האם זה אפשרי להוסיף עוד מישור בחיים ואת המודל אצלי,שהכל אפשרי! האם-המופלאה
לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
קבלי מלא מלא חיבוקים מאמי
בובה,
בשבילך את כל החיבוקים שבעולם!
כמה שרק תרצי
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
מתוקה שלי,
מיליון
[/center] ]
בנות, תודה. אין עליכן!
יש לי תחושת בטן שאני יודעת מה את מרגישה.. ואם זה מה שאני חושבת אז..זה בסדר.זה טבעי. גם אם זה לא מה שאני חושבת אני בטוחה שזה לא משהו כל כך גרוע כמו שנראה לך.. הכל משתפר בסוף בכל תחום,נושא או רגש..