לא רע! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • http://news.walla.co.il/?w=/9/1882847

אמנם זה מעט... אבל נראה לי התחלה לא רעה. נקווה שבעתיד רק נתפתח ונזכה לעוד הטבות. לצערי בתקופה האחרונה אני די מרגישה שברגע שבעלי יסיים ללמוד אנחנו נרד מהארץ כי פשוט נורא קשה להתקיים כאן
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
32 תגובות
עמוד 1
  • כן כן... וכמה זמן ייקח עד ליישום? אם בכלל????
    בהחלט קשה להתקיים כאן, קשה לחיות כאן, כל יום חוקים חדשים ועניינים נוספים שמקשים עוד יותר (בלי להכנס לענייני שיביאו ויכוחים לרוב) וגם בי עוברת לא פעם ולא פעמיים מחשבה כזו ויחד עם זאת - אין לנו ארץ אחרת, גם אם אדמתנו בוערת. יש לנו ממשלה מחורבנת, ראשי ציבור על הפנים, כל אחד חושב רק על ישבנו במקום על הציבור כולו, הכל נגוע בשחיתות, וכאן גרים הסבים והדודים - להם אין תחליף ולשפה העברית אין תחליף ולשבת אין תחליף...
    בקיצור - אנחנו נשארים לקטר מכאן

• אולי אני סתם בתקופת משבר. קשה לי לחשוב לגור בארץ שהיא לא ארץ ישראל. מצד שני... גם לסיים תואר ולהרויח פחות ממינימום כל חודש זה מייאש
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • מותק, תמיד אפשר למצוא "צורך" בשביל לרדת מהארץ..
    [
  • אבל פיתוש למה??
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • מה לעשות.. צודקת!!
    [
  • אתם לא תעזבו - כי זה מנוגד לאמונה
    פייס: ortal_hori
  • זה לא מנוגד לאמונה. לצורך פרנסה מותר לרדת מהארץ. שלא תדעי איך אנחנו חיים עכשיו כשבעלי לא עובד. מזל שיש לי הורים מדהימים ואיזה כמה חסכונות בבנק
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • שווה ללדת ילד כל 3 שנים
  • נראה לי הרעיון להתחיל את זה עד גיל שלש זה בגלל שמגיל שלש יש גני עיריה שהם זולים יותר. אם את שואלת אותי ככל שהילד גדל הוא יקר יותר... אבל אולי בגלל זה הם מתחילים בתינוקות עד גיל 3.
    זה לא חכמה להגיד בוז. אין אפשרות ללכת על כל הקופה באופן מידי...
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • במה מדובר? לא נפתח לי

יש משהו שאני הולכת לקבל ולא ידעתי?

ספרו לי!!
  • אתן יודעות שתוספת נקודות הזאת עד גיל 3 זה רק לגברים?
    יעננו הפעם לעודד גברים לצאת לעבוד

אותי זה הצחיק שוב התיקון הזה....הרי ץוספת של 2 נקודות תהיה שווה ל900 שח
    רק אם משלמים כבר מס מעל ל4...נכון? ומי שמשלם מס מעל ל4..בואו נגיד מרוויח מעל ל11-12 ? יענו מי שמרוויח את המשכורת שהם קוראים לה "ממוצעת" סביב ה-8...הוא לא משלם מס גבוה..אז הוא גם לא יקבל 900 שח הרי לא יהיה מצב שמס הכנסה משלמת למישהו..זה רק לכיוון אחד..משלמים פחות למס הכנסה...

בקיצור מריח לי שוב עבדו אלינו
  • מרינה מהסבר שלך לא הבנתי כלום

http://www.holdthatpic.com/
  • מרינה - נכון...
    בקיצור, איך אמרו שלושת חכמינו (הגששים): עובדים עלינו ישר בעיניים, ואנחנו לא יודעים...

צ' - ממש מצער לשמוע... ממש!! איזה נורא זה שאדם לומד 4 שנים מקצוע קשה ומאתגר ובסוף נזקק להשלמת הכנסה מבטל"א...

זו לדעתי תעודת העניות הגדולה ביותר של המדינה הזו...
    אח"כ מתפלאים שיש מפה בריחת מוחות אקדמאיים לארה"ב ולאירופה...
    ממש מפליא, באמת...
    בסוף ישארו פה רק פועלים ועובדים מהדרג שמכונה "נמוך"... (ויש לי את כל הכבוד אליהם! באמת!!! אבל מדינה נקראת: "מפותחת" רק אם יש בה גם עובדים אקדמאים וחוקרים.)
    עצוב. מדכא. לגמרי.
  • בעניין ה"ירידה" מהארץ -
    משתתפת בתחושותיך
    סליחה אבל זה לא קשור לציונות או אמונה
    הפכנו להיות עם שמשועבד לממשלה ולגזירות המיסים הבלתי אפשריות האלה
    יצאנו ממצרים מעבדות לעבדות מדינה
    ועוד עם פקידים מושחתים
    שרים טמאים
    ועושק של אזרחים תמימים
    שלא לדבר על מערכת חינוך דפוקה ומעציבה
    אז סליחה- זה לא פשע לקום ולחפש לעצמך מקום טוב יותר לגדול בו
    ולגדל בו את ילדיך
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • אמא של שחר - אצלנו גן עירייה עולה כמו ויצו
    אולי 200 ש"ח פחות
  • אני לא מבינה משהו אחר - אצל זוגות גרושים מי שיקבל את ההטבה הזו זה האב?
    יש לי חברה שבעלה לא ממש משלם מזונות, היא לא יכולה לפנות לביטוח לאומי כי היא מרוויחה מעל הסכום המינימלי, וגם את ההטבה הזו היא לא תוכל לקבל אלא הוא שלא משלם את המזונות, אז איפה כאן ההגיון?
    אני בטוחה שיש לחוק הזה אי אלו סעיפים, אבל זה מציק לי, מצד שני זה מעודד הישארות בבית עם הילדים כך שלי זה מצוין

• לינברי סליחה יש לי שאלה...אני תמיד חשבתי (יתכן ותמיד טעיתי? )
    שאם מתגרשים וגבר לא משלם מזונות שנקבעו לו- אשה רשאית לתבוע את ביטוח לאומי וביטוח לאומי כבר ידאג לגבות ממנו את הכסף...זה לא אמור להיות קשור לכמה היא רוויחה לא? מה זה החוצפה הזאת?
    חחחח אלינקה..תשמעי..אם אני הבנתי את זה נכון..נותנים תוספת של 2 נקודות...לא נותנים כסףך נכון? ז" אם אדם מקבל משכורת מינימום יש לו מס הכנסה מינימלית (אם בכל)..ואת 2 הנקודות הזאלו הוא יכול לדחוף לת#$ ...נכון? כי זה לא מתבטא בכסף עבורו..הרי משמעות של ניקוד זה הנחה בתשלום למס ..ואם הוא לא משלם..אז אין איפה לעשות הנחה..הגיוני?

אז יוצא ששוב מי מרייוח מהחוק החדש? במילים פשוטות..גברים עם משכורות גבוהות (כי הם אלו שמשלמים את רוב המס ויקבלו את ההנחה שלהם)
  • מרינוש - תלוי כמה היא מרוויחה, אם היא מרוויחה יותר מ5300 (לא סגורה על הסכום, אל תתפסי אותי במילה) היא לא תקבל קצבה מביטוח לאומי.
    היא יכולה להתלונן וישלחו לו הוצאה לפועל ויעצרו אותו וכל מיני דברים כאלה, היא לא רוצה לעשות זאת לאבי ילדיה...
  • זה ממש ממש עצוב ענברי יענו אם יש לה 3 ילדים לדוגמא והיא מרוויחה את הסכום המסכן הזה וגרושה לא משלם כלום...בעצם אין לה שום הגנה משום מקום
  • בקשר לירידה מהארץ: גם שם לא תמיד הכל כ"כ טוב
    יש לי חברים בקנדה ובארה"ב עם ילדים קטנים
    האלה שבארה"ב ההוצאות שלהם מאוד גדולות. יש 2 ילדים הם בגן פרטי של דוברי עברית 1000$ בחודש כל אחד
    You're my heart, you're my soul

• לא נכון המשפט לגבי יהודים אומרים "ליהודי טוב במטוס"
  • תודה ממני , זה ברור לי שאם אים מס הכנסה החוק החדש לא עוזר לך .
    למה לא לעשות את זה בצורת זיכוי לאבאות עובדים בלי קשר למשכורת ? ככה הם יצתרכו לשלם באמת.
    http://www.holdthatpic.com/
  • חחח מרינה
    You're my heart, you're my soul

• מרינוש - נכון

• טיקוש,
    "אבאות עובדים" זה חזק
    צריך לומר: "אבהים עובדים"
    חולה על העברית שלך, מאמי.
  • אוף מרינה לא הבנתי את ההסבר
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • צ' - חד וחלק, חד משמעית, ומקווה שעכשיו יהיה לך קל להבין:
    החוק עוזר למי שלא זקוק לעזרה הזו.
    החוק הזה עוזר לאבות לילדים מגיל 0-3 שנים, שמרוויחים מ - 8,000 ש"ח ומעלה בחודש.
    הבנת?
  • אני ממש לא מומחית לנושא מאמי זה רק איך שאני הבנתי את זה אולי מישהי כאן מהנהלת חשבונות תוכל להסביר לנו יותר ברור...
    בגדול..נקודות זכות = הנחה כלשהי. אם גבר מרוויח לא הרבה הוא גם לא משלם הסרה מס (או שלא משלם בכלל). אז אין מאיפה לעשות הנחה
    זה לא שהם הולכים לשלם לו 900 שח תוספת..
    אז יוצא שמרוויחים רק אלו עם משכורות גבוהים שיקבו הנחה במס
    כרגיל

האמת..לא אכפת הפעם..כי אני לא גבר גם אין לי ילדים עד גיל 3

• עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • צ' - חברה של לא פרייארית, היא חושבת על ילדיה שאביהם יהיה עצור, האי חושבת על עצמה שבמידה ויהיה עצור הם לא ילכו אליו (ולא קל להיות חד הורית כל השבוע בלי הפסקה לרגע!) ומעבר לזה - אם הוא ייעצר - הוא לא יוכל לעבוד ואז לא יהיה לא כסף לשלם מזונות (למרות שהוא באמת בקושי רב משלם...)
    אבל יש לה שני ילדים, אחד מתחת לגיל 3 ואין שום הצדקה בעולם שהוא יקבל את ההטבה הזו, שניתנה למעמד הביניים מאחר והסיכוי שלהם להכניס ילד לגני ויצו/נעמת וכד' די נמוכים. (אנחנו משלמים לגן פרטי כמעט 3000 ש"ח, בויצו ונעמת משלמים הרבה פחות יחסית לזה....)
  • טוב זאת פשוט סיטואציה מורכבת גם ככה. קל לשפוט מהצד... וכמוה עוד יש מלא. אוף מיאש מיאש............

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • דיברתי איתה, מסתבר שיש לה כבר שתי נק' זכות, אני חושבת שמגיעות לה עוד שתיים ולא לבעלה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה