אחרי עוגמת נפש שחוויתי במשך יום שלם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל היום חיכיתי בסבלנות לטלפון המיוחל. כשראיתי שבשעה שבע עדיין לא חוזרים אלי התקשרתי. הם פשוט לא עונים באסותא, אפשר להשתגע! אחרי 5 שיחות שלקחו פעמיים פרטים, העבירו אותי מאחת לשנייה, כבר צעקתי עליהן. בשעה 22 חזרו אלי ואמרו שניסו לתפוס אותי בשבע וחצי. סליחה על החוסר אמון אבל אני כל היום הייתי זמינה ובנוסף אפשר לנסות פעמיים או להתקשר לבעלי לא?! אני ממש התעצבנתי, איך מושכים בחורה שאסור לה להיות בסטרס יום שלם ובייחוד כשאמרתן שההחזרה מחר. אני אמורה לדעת מתי לא??
    טוב אחרי שפרקתי כמובן שהתוצאות ריככו אותי. 14 הפריות 12 איקסי ו2 רגיל. אני ממש שמחה שיש לי גם הפריות ללא איקסי זה אולי אומר שהזרע היה טוב והשתפר.. פעם קודמת עשו לי רק איקסי.
    הלוואי והעוברים יהיו חזקים ויתפתחו !
    ההחזרה תהיה ברביעי, שאלתי למה כי במדיקל מחזירים ביום השני.. נו טוב.
    סורי על החפירה ;-)
    לילה טוב מלאכיות שלי, תחלמו על הבייבי שלנו!
31 תגובות
עמוד 1
  • מאמוש איך אני שמחה לשמוע!!!!!!!
    חיכיתי לעדכון ממך  
  • נטלי מאמי אני חושבת שהוא ירצה להחזיר 2 אבל אני אנסה לשכנע שיחזיר 3. כ"כ רוצה תאומים! זה יחסוך לי לידה וגם הגיל בעייתי אז יחסוך לי טיפולים בעתיד הקרוב. ו... אני חושבת שיותר קשה לגדל שניים בהפרש של שנה מתאומים ומפאת הגיל זה מה שכנראה יקרה.
    מה איתך מותק? התחלת זריקות?
  • מקווה שתצליחי לשכנע את הרופא שיחזירו 3... וככה יגדל הסיכוי!!
  • טוב, קודם כל קולולו על ההתפחות של ההפריות ,טפו טפו
    כל כך מבינה אותך בנושא ההמתנה לטלפון המיוחל ... עוד אומרים לך שאת צריכה להשאר רגועה ?!
    שאלה לי לגביי ההחזרות, איך יודעים איזה להחזיר את האיקסי או השתיים הרגילות ? כי גם אצלי פעם קודמת עשו הכל איקסי והפעם שהייתי אצל הרופא הוא אמר שרק שליש הוא יעשה איקסי ,מה הם ענו לך לגביי יום ההחזרה? זה לא הרופא שלך אמור להחליט ? 
    הלוואי והייתי יכולה לבקש גם להחזיר שלושה ,פיצוי על הגיל וכל ההפסקה המיותרת הזו ... אני חושבת שאכן עדיף ורצוי להחזיר שלושה ..
    מחזיקה אצבעות שהם יתפתחו יהיו חזקים ויחזרו יום רביעי למקום הטבעי שלהם ויגדלו להם בשקט לתשעה חודשים ...
  • איזה יופי!!! נשמע יופי של התחלה.. מחזיקה לך אצבעות חזק חזק שהטיפול הזה יצליח ובגדול
    שמתי לב בכל המרפאות האלה יש להם נטייה לקחת את הזמן.. לי קרה פעם שיום שלם חיכיתי שיתקשרו, כל היום לא ענו והייתי צריכה אותם דחוף כי ידעתי שאני קרובה לביוץ, ובסוף מתי הם התקשרו? באחת בלילה!!! ואמרו לנו שאנחנו צריכים לקיים יחסים היום! טוב שלא היינו גמורים מעייפות..
    בכל אופן העיקר התוצאה טובה ושימשיך כך! המון המון בהצלחה, ותהיי רגועה, תשתי הרבה מים, והמון מחשבות חיוביות..
  • ונשנוש, אני בטוחה שיהיה בסדר!! כבר ראינו אצלך קפיצות גדולות ברווחים קטנים.. יאלה הלוואי והחודש הזה יהיו פה הרבה בשורות טובות..
    אל תשכחו שחנוכה קרב, וכפי שאתן יודעות ניסים קורים בחנוכה אז שיהיו פה ניסים אמן אמן
  • אפוש תודה מאמי!!!
    אני בטוחה שיהיה בסדר...
  • חדשות טובות. הלוואי שימשיך ככה.

כל ההתנהלות של אסותא נשמעת לי מוזרה..

למה הרופא המטפל שלך לא מעדכן אותך מתי ההחזרה?
  • נטלי, תעדכני על התפתחות הזקיקים היפים. אין לי ספק שהם יגדלו תוך יומיים אז תכיני את עצמך לשישי או ראשון והלוואי ומפה תתעגלי ואת האישורים תגרסי

אפוש- איזה קרועים! זאת שיא החוצפה. טוב העיקר התוצאות :) ספרי לנו איך את מרגישה?

חבריקה- בסבב הראשון הכל היה איקסי ולפני השאיבה אמרתי לרופא שראיתי שכתוב לי על התיק חצי איקסי ואני מבקשת יותר בגלל הזרע. הוא אמר שהמינימום זה 4 בהפריה רגילה וידעתי שיש לי הרבה ביציות אז אמרתי סבבה. אני מאושרת שמתוך ה-4 הרגילות 2 הצליחו! מבחינתי זאת קפיצת מדרגה.
    לגבי ההחזרה האחות אמרה שמחזירים ביום השלישי, אבל אני כבר לא יודעת למה להאמין.. בכל מקרה זה מתאים לי בתאריך :) וגם כדאי שאתאושש עוד קצת מהגירוי.

דנוש- את צודקת לגמרי! לא יודעת להסביר את זה. אני אתקשר אליהם בצהריים לשאול מתי ההחזרה. חייבת לדעת בגלל שאני עושה דיקור אחרי.

• האמת שאני מתחילה לעכל לאט לאט, למרות שכל הזמן טורחים להזכיר לי כמה צריך להיזהר לפחות עד השבוע ה-13..מקווה לטוב.. מאמינה שיהיה טוב!
    זה פשוט מדהים בנות שזה הצליח, אני כל-כך מאושרת, אחרי כל-כך הרבה אכזבות (שנתיים וחצי של נסיונות ואכזבות והרבה דמעות). אני מודה לקדוש ברוך הוא ששמע את תפילותיי הרבות, ואני מאמינה שהוא ישמע את כולכן ואמן בקרוב תצטרפו אלי לאושר שלי
    אמשיך לעדכן..
  • וואוווווווו אפוש אני מרגישה את ההתרגשות שלך בכתיבה :) כ"כ מאושרת בשבילך!!!
    אני חושבת שאסע היום לירושלים לכותל, אשים פתק ואתפלל חזק בשביל כולנו.
  • שושה ,פעם אחרונה שנסעתי לכותל זה בדיוק לפני חודש לא הספקתי לשים פתק וחזרתי עם רגל שבורה אז אולי תוותרי ?!
    אפוש ,גם אני נרגשת ומתרגשת בשבילך ,שיעבור לך בקלות עם בשורות טובות ...
  • אפוש כמה אני שמחהההההההה בשבילךךךך!!!!!
    אחרי שנתים וחצי! יאו זה מדהיםםםם! אין דבר יותר מרגש מזה..! כמה שזה מעודד אותי....
    שיהיה לך הריון תקין ועגולל ל9 חודשים מדהימים
    בקרוב אצל כולנוו!
  • חבריקה, אז הספקת לשים פתק או לא?
    אני מרגישה צורך לעשות משהו בזמן הזה שאני מחכה, להיאחז במשהו..
  • אני שמתי פתק לפני חודש!!! שושה אני בעד, מה יש להפסיד? הכי הרבה טיול נחמד בירושלים..
  • שושה- הלוואי והטיפול הזה יהיה מנצח ואני באמת יגרוס את האישורים
  • ווואווושושה, איזו כמות נהדרת של עוברים!!!
    העיקר שאת כבר אחרי ואוטוטו ההחזרה...
    מקווה מאוד שיחזירו לך 3 כדי להגדיל את הסיכוי. מחזיקה לך אצבעות ומתפללת שהפעם הראשונה שלך תהיה הפעם שתקלטי!!!

אפוש מהממת אחת! שיהיה לך הריון קל ותקין...
    להאמין בדברים זה משהו שמחזיק אותנו לא להישבר...
    אני פחות קרובה לדת, אבל יש בי אמונה גדולה. כמו שנטאלי המדהימה אמרה, היינו שבוע שעבר בהפרשת חלה והיה ממש מרגש.
    יום שישי האחרון יצא בדיוק בתאריך לידה העברי שלי ובפעם הראשונה הדלקתי נרות. בעלי ההורס פירגן לי והיה ממש נחמד.

בקרוב חג חנוכה, הרבה ניסים יקרו לנו! אמן

• חחחחחחחחח קרן יא הורסת....
    עוד תהיי לנו צדיקה בסוף!!
  • חבריקה ,לא הספקתי לשים את הפתק,ואני מאד בעד להאחז במשהו,בייחוד שאני טיפוס מאד מאמין ,אם יש לך הצורך להיות בכותל אז תזרמי לאן שהלב מושך ורוצה ...נסיעה טובה עם בשורות טובות ומשמחות !!!
  • ואוווו... חדשות מהממות 555

אני כ"כ שמחה לשמוע שהיו כ"כ הרבה הפריות. והכי מעודד שהיו 2 הפריות רגילות.
    שיהיה המון המון בהצלחה ונקווה לבשורות טובות... אמן!!!

קחי הכל בקלות והכי חשוב לשמור על אופטימיות
  • איזה חדשות נפלאות....
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • נטאלי.... מצחיקה אחת... דווקא היה לי נחמד עם הנרות בשישי, יש מצב טוב שאתמיד...
    חחח ח צדיקה שכמוני... נ.ב. בעלי באמת הורס חח חח

שיר, החששות שלך מאוד מובנות, כולנו מתרגשות וחוששות לקראת טיפול חדש וזה בכלל לא צריך להדאיג אותך כל עוד את אופטימית
  • חחח קרן כל החלונות פתוחים, איזה קוררררררררר
    אז הייתי בכותל ובירכתי את כולכן! נסעתי עם הבעלול היה ממש כיף! נתקענו שם חצי יום כי היה מירוץ אופניים וסגרו לנו את הכביש
    אנחנו לא אנשים שקרובים לדת, אבל הרגשתי שאני רוצה לעשות הכל בכדי לזכות במתנה שלי, וכרגע מה שנשאר לעשות זה אמונה שתחזק את הנפש והגוף ותרגיע אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שיר מאמי אני לגמרי מזדהה איתך ולא מוכנה לקבל שלילי!!! אין מצב!!! מתה מפחד

בננות ההחזרה מחר בבוקר ואני סופר מתרגשת. רק המחשבה שאני אצטרך לחכות 12 יום מחרפנת אותי. בסוף החודש אני ובעלי יוצאים לחופשה רומנטית וכמה זה יהיה מושלם אם נקבל תשובה חיובית לפני..
  • שושה,מי ייתן ובזכות התפילות שלך הערב בכותל שמחר ההחזרה תהייה אחרונה ומנצחת ,הלוואי ובעוד שבועיים בדיוק נעשה כאן מסיבה בפורום תמשיכי את המזל הטוב והעגול של הפורום.
    לכל המקסימות שבתהליך הזה ,אנחנו ממש קרובות נשאר לנו עוד קצת ואנחנו חובקות ,מזל שיש לנו כאן אותנו
  • כולכן כאלה מקסימות
    כל אחת משהו מיוחד ולכל אחת מחכה ה- שלה, ממש מעבר לפינה...
    אל פחד, זה יבוא בקרוב אני בטוחה!
    מחזיקה אצבעות שתהיה פה בקרוב המון המון שמחה ובאמת הפורום הזה יהפוך לפורום חוויות הריון

• שושה אני ממש שמחה לשמוע על ההפריות שלך, הלוואי וכולם יתפתחו יפה כך שישארו לך מוקפאים
  • בננות ההחזרה בוצעה!
    לא הצלחתי לשכנע אותו להחזיר שלושה הוחזרו 2 עוברים (מאיקסי) 8 תאים. הבנתי שהיו 14 עוברים אבל לא פירטו לגביהם והרופא אמר שנראה שיהיו כמה מוקפאים. הבחורה מהמעבדה הייתה מקסימה ושירותית! לעומת האחות שהייתה בהחזרה ונראה שיש לה חוסר טקט משווע ("איפה הרופא? הוא כבר רואה שנכנסתי לחדר, מה נראה לו שאני אחכה לו.."), ביזיון!
    הרופא הראה לי את ההחזרה באולטרסאונד וזה היה סופר מרגש.
    במדיקל לא עושים עם אולטרסאונד וכשבאתי עם שלפוחית מלאה צחקו עלי ואמרו שזה שטויות.
    הבעלול שלי אמר שיש לו הרגשה טובה לגבי הפעם הזאת הלוואי!!!

אני אופטימית מאוד, יחד עם זאת מפחדת.. נקווה לטוב! מחשבות חיוביות יוצרות מציאות קיימת
  • איזה יופי שאת אחרי!!!
    אחרי כמה ימים מהשאיבה הייתה ההחזרה?

מרגשששש... מחזיקה לך אצבעות
  • ביום ראשון הייתה השאיבה והיום ההחזרה אז זה נחשב יום שלישי של העוברים.
    מקווה שיהיו לי גם מוקפאים.. זה הרבה יותר קל. הכדורים שאת צריכה לקחת זה הורמונים? אני מעריכה שבמוקפאים יחזירו לך יותר מ-2 עוברים לא?
    העיקר שהתחלת את הטיפול המנצח! בהצלחה יקירתי
  • וואלה... לי עשו את ההחזרה שהעוברים היו בני יומיים...

הכדורים שאני לוקחת זה אסטרופם... לא יודעת משערת שזה הורמונים... (איזה מלחיץ לקרוא את דף ההוראות, כתובים שם דברים מלחיצים על הגדלת הסיכוי לסרטן השד, הרחם וכו'... אבל נראה לי לכאלו ששנים נוטלות את הכדורים...אלוהים ישמור)
    נראה לי זה עובד על הרירית של הרחם, מכין אותה להחזרת העוברים...

מה פתאום יותר משניים!!! בחיים הרופא לא יסכים, אני בת 27... אני אחזיר 2
    הלוואי ושניהם יתפסו (חחח פעם המחשבה על 2 הלחיצה אותי, כבר לא מעניין אותי רק שיתפס, 2 זה ברכה...)

בהצלחה לנו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה