בנות תודה + עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות תודה רבה על כל האיחולים..
    היום חגגתי יום הולדת 25- יום הולדת ראשון כאמא גאה-מאושרת!

בעלי הפתיע אותי ולקח אותי למושב כפר ורבורג, שם חיכתה לנו שפית פרטית (אדונית התבשילים), שולחן רומנטי, נרות, אח בוער.. אני ובעלי לבד..
    ארוחה מדהימה וקינוחים.. טוב אתן מכירות את החולשה שלי למתוק..
    היה פשוט מושלם, הקטנטנים נשארו עם ההורים שלי- עשו להם קצת בלגאן- כנראה רצו גם סטייק אנטריקוט על מצע פירה בטטה עם יין אדום ועוד 5 מנות שהוגשו לנו!
    בקיצור היה פשוט מדהים, כיף שוב לדפוק הופעה, להתאפר ולצאת לדייט סוליקו עם בעלי המהמם!

אה, ובשנייה שהגעתי הביתה קיבלתי טלפון משלושת המוסקטריות- נטלי, שירן ואירה שחוגגות אי שם ואני מקנאהההההההההה רוצה גם!!!!! 

3 תגובות
עמוד 1
  • יופי ממאשוש שמחה שנהניתם

• עינבייייייייייייייי נשמע שהיה לך מהמממממממממממם

אירה את קופה חחחחחח ואני מטורפת עלייך
    ונטלי את נשמה ותזכרי מה אמרתי לך- למעלה עם פישוק חחחחחחחחחחחחחחח

• שירן היא תקרע אותך חחחחחחחחחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה