היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
וואי וואי לדוד שלך יש מזל שהוא לא דוד שלי !!!!!!!!!!!!!!
אני כבר דיברתי עם סבתא שלי ואמרתי לה.
מ ה ???? איזו מין בדיחה גרועה זו? תסלחי לי, אבל זו חוצפה ואני עורכת איתו שיחה נוקבת. הרבה מאוד נזקים התחילו מ"בדיחות" תמימות כאלו
זאת בדיחה גרועה שהיתה עלולה לעשות נזק לא רק לשם הטוב אלא גם ליחסים עם הבעל
איזה חצוף
אני בדרך כלל מאוד מכבדת אנשים מבוגרים אבל דוד שלך התנהג כמו טיפש בן 15 ושוב סליחה . הוא נשאוי ..... לדעתי צריך לארגן לו "בדיחה " זהה כולל איזה בדיחה בפוטושופ. http://www.holdthatpic.com/
איזה דפוק פייס: ortal_hori
וואלה בדרן...
איזה דוד מוזר
נוגעגעגע זה השפם שלי שבלבל אותו
ממש בדיחה לא מוצלחת למה להכניס אותך ובן זוגך למצב מביך שכזה?
האמת..אפילו אם היית לדוגמא עם גבר...למה שיפתח את הפה? באיזה זכות? חוצפן דוד שלך
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
אח אני חולה על ההורים שלי!!! דיברתי עכשיו עם אמא שלי ושאלתי אותה מה בדיוק היה מסתבר שהוא אמר בחיוך זדוני שראה אותי עם איזה גבר צעיר בקניון, שאל אם הם יודעים על זה, הם התעלמו ממנו ואז שאל כל אחד מהם בנפרד מה יש להם להגיד על זה והם אמרו ששום דבר והמשיכו הלאה
איזה איש טיפש עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
רק עכשיו התפניתי לענות: את כועסת בצדק, סתם לא לעניין ואפילו לא מצחיק... חכמים הורייך, וטוב שהם לא שיתפו פעולה עם השטויות האלה...
[ [
יו איזה אנשים יש בעולם
ואי ואי,..מזל שיש לך קשר של אמינות עם אישך
חיים ומוות ביד הלשון.... לא סתם צריך להיזהר, לא סתם אסור להוציא לשון הרע. רגע רגע רגע! אני יכולה לתבוע אותו על 300,000 ש"ח!!!!!! מה אתן אומרות?
במילה אחת (ותסלחי לי כן.....) אבל יש לך דוד וואחד אידיוט......
כן, אלינור... אני לרגע לא מתווכחת עם זה. אפילו לא לשנייה. והוא יודע שאני יודעת.... הפעם זה כבר עבר את הגבול.
אני הייתי מדברת איתו ומסבירה לו שהלצה מהסוג שהוא עשה יכולה לגרום למשפחה שלך להתפרק.... ויש מלא נושאים שאפשר לעשות מהם צחוק ובדיחה, חיי נישואין זה לא אחד מהם!!!!! ועדיין אידיוטטטטטטטטטטטטט גמוררררררר
אין מה לדבר איתו, הוא לא יבין למה הכעס, "מדברים" ככה הוא יגיד, אני מכירה אותו היטב לצערי, הוא טיפוס כזה של נהג מונית, תני לו לדבר ולדבר רצוי על אחרים רצוי בלי פואנטה והוא יהיה מבסוט, סביבתו קצת פחות.