היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא עונים לי ביחידה אוףףףףףףף אני כבר חצי שעה מטלפנת לכולם שם לאחיות לרופאים לכולם ואף אחד לא עונה..אוףףף אתמול בערב הגיע המחזור ועכשו הוא כבר ממש חזק שזה אומר שאני כבר ביום השני..אני אמורה להתחיל זריקות אני בלחץ שאני יפספס את החודש בגללם שוב..אוףףףףףףףףףף למה נותנים יחס כזה מגעיל עם זה לא פרטי למה?
6 תגובות
עמוד 1
טוב ענתה לי המזכירה אמרה שתתן את התיק שלי לאחות והיא תחזור אליי מתישהו..הבעיה היא שאני פה אחרי משמרת לילה בת 12 שעות ומתהההההההההההה לישון...ה' רק יודע מתי היא תתקשר אליי..אוףףףףף
אני חושבת שבכל מקרה מתחילים להזריק ביום השלישי למחזור, אז אם הבנתי נכון זה מחר.. מקווה בשבילך שזה מחר ואז תוכלי לנוח ולהיות רגועה. בהצלחה!!! תעדכני..
אנדריי אני לא חושבת שזה כ"כ מהותי אם זה יום שני או שלישי למחזור. עם הרופא הראשון התחלתי ביום השני ועם הרופא החדש ביום השלישי.
בהצלחה
אני התחלתי להזריק בטיפול הקודם ביום השישי למחזור,זה לא נראה לי משנה ,רק שיהיה בהצלחה ותנסי להשאר רגועה ונינוחה ...
אמרו שיחזרו ליי ולא חזרו..נכון מגניב?ומה עליי לעשות כרגע? ניראה לי הלך גם החודש..ואללה לפני 3 שנים הם לא היו מתייחסים ככה למטופלות היה באמת יחס חם ואכפטי שם..
אל תדאגי מקסימום תזריקי היום בערב. אין משמעות ליום שני או שלישי..