יום הולדת של ילד מהגן- שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    פעם ראשונה שדן הוזמן ליום הולדת של ילד מהגן ע"י הזמנה רשומה. פתק עם יום, כתובת (זה כנראה בבית של הילד) ושעה ורשום בלי הורים

עד עכשיו או שהינו מוזמנים ע"י אמא שנפגשנו בגן..או שהיו מתקשרים...
    עכשיו איך שהו נוצר מצב שאין לי מושג מי זה הילד
    מצד שני דן רוצה ללכת..אני אמורה לקחת אותו לשם ף לעלות לדירה לקבוע מתי אני באה לקחת אותו ולעזוב?
    קצת מוזר לי

ואם כן ..מה מביאים מתנה?
24 תגובות
עמוד 1
  • ממש אתמול עירית דוד פתחה שרשור כזה כאמא שרוצה לעשות ומהולדת לילד שלה

• אני פתחתי אתמול הודעה כזאת- לגביי.
    זה מה שאני מתכוונת לעשות.
    להזמין ילדים ללא הורים.
    מדובר על ילדים בגילאי 5-6 מהגן- כך שכולם מכירים את כולם-

• גם לי זה נראה מוזר

שנה שעברה בגן שהינו מוזמנים ליום הולדת היו הורים שהשאירו והלכו גם בגימבור ולא רק ביום הולדת בבית

• למה לא תשאירי אותו , זה עם ילדים שהוא יום יום איתם
    ומתנה כמו שעינברוש כתבה בסביבות 30 שח'

• סליחה עיריתי..פיספסתי את השירשור שלך.. אז אנחנו עכשיו באותו נושא רק מ-2 כיוונים שלו

טוב..אם אתן אומרות שזה בסדר...
    אני אמורה לפחות לפני זה להתקשר ? לברר? או שממש כך לפי ההזמנה לנחות לשם עם מתנה ולהשאיר את הילד?
    אוף...זה ממש מוזר לי
  • אני רוצה להזמין את כל הילדים שבגן שלו.....ואין לי מקום לכולם אם יבואו ההורים+המשפחה...
    לכם אני ארשום בהשמנות ללא הורים- מי שלא רוצה להשאיר את הילד לבד...שלא יביא
  • פשוט לנחות עם הילד והמתנה, לומר מזל טוב יפה, לוודא את שעת האיסוף וללכת...
  • אני היתי זורמת איתו
    תגיעי איתו לשם ותראי אני בטוחה שהיו עוד כמה הורים שישארו , לא כול הילדים מוכנים להשאר לבד במקום שהם לא מכירים

• אז זהו..שהוא עוד אף פעם לא נשאר לבד בסביבה חדשה לגמרי
    טוב..אני אנסה...אשאיר להם את מספר טלפון שיתקשרו אם פתאום הוא יחלט לעשות בעיות נכון?
  • היתי בסרט הזה עם בני כבר פעמיים - ידעתי שהוא לא ישאר לבד בחיים ואז נתנו מתנה והוא החליט ללכת הביתה . במקרה שלי זה היה צפוי

http://www.holdthatpic.com/
  • מרינה תשלחי אותו עם בן
    אמרו בלי הורים לא בלי אחים

• פייס: ortal_hori
  • כן אורטלי... זה בדיוק מה שאעשה בהחלט נשמע הכי מתאים
    עכשיו אני סקרנית אם הוא ישאר או לא

ומה אמרתם לגבי מתנה? מה אפשר לקנות ב30 שח? יש כל מיני מבצעים בפיראט אדום....אולי משהו משם? לא פאדיחה?
  • כן אם זה לא חבר קרוב
    איזה משחק קופסא פזאל מקסמום האמא תלך להחליף

• אני לא אוהבת שמחליפים את המתנות שלי אפילו שזה לא חבר קרוב...(או שכן? ואני לא מעודכנת? )..אבל לא שמעתי אותו אף פעם מדבר על הילד הזה..
  • זה לא קשור - ימי הולדת כולם אוהבים
    פייס: ortal_hori
  • תודה אני אלך על זה
    ולמה לשמור לפעם הבאה? אחד לילד אחד לדן לא?

אתמול עשינו יצירה בגבס... היום יש לי יצירה בלגרד את הגבס מהפרקט
  • זה נשמע קצת מלחיץ כשלא מכירים את הילד... אבל תשארי בסביבה... אם דן רוצה ללכת אז... שילך
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • טוב...האמא התקשרה לאשר השתתפות...אשכרה הפקת חתונה
    הסברתי לה שזאת פעם ראשונה שלנו מהסוג הזה שהוא ממש לא מכיר לאיפה הוא הולך..אבל השתתפות אישרתי
    היא סיפרה שדיי השקיעה, יש הפעלות, הפתעות...נלך על זה
  • נשמע קצת יותר נעים לשלוח אותו אחרי שהיא התקשרה... לא? קצת פחות אל הלא נודע...
    ומכ'פת לך שתשקיע הילד שלך הולך רק להנות מזה
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • מרינה אל דאגה
    הוא רק יראה את החברים שלו ואת כל ההפתעות וירצה לישאר

• אצלנו ימי ההולדת זה עם הורים והאמת שלי זה יותר קשה כי אני באה עם רום. הייתי מעדיפה לשים אותו וללכת. לאופק דין אין בעיה להישאר איפה ששמים אותו

• תמר...לא יודעת מה עם בנות בגן...לי יש יום הולדת ביוני..אני מזמינה אותך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה