היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מתפללת בשבילך, הלוואי ואמן שתצליחי לא מובן מאליו בכלל להביא ילד..לפעמים שוכחים את זה הלוואי הלוואי הלוואי
יושבת קוראת ונקרעת מבפנים! "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
הרגת אותי
ריגשת אותי מאוד !!!!! תודה ששיתפת אותנו עם כל הקושי שולחת לך הרבה כוחות
מבינה את הכאב מתפללת בשבילך
קרן יקרה שלי
א-מ-ן
קרן את אשה חזקה ובסופו של דבר ה' ישמע את תפילותיך כל מה שאת צריכה לעשות (וזה בכלל לא פשוט) זה לא להישבר לצערי אני מכירה על בשרי חלק מהתהליך שאת עוברת, ואני יודעת שעיקר הקושי הוא נפשי. משהו שעזר לי הוא תמיכה חיצונית ע"י אשת מקצוע, דווקא לא פסיכולוגית אלא טיפול אלטרניטיבי, אבל מישהי שאפשר לדבר איתה על הכל ועברה בעצמה טיפולי פוריות... במיוחד נגע ללבי מה שסיפרת על הבת שלך שכ"כ מחכה. הבת שלי היתה מבקשת איתי על נרות שבת שה' יתן לאמא תינוק בבטן, היא ידעה שאנחנו מאד רוצים, ועד היום היא שואלת אם ה' נתן לנו את התינוק... ילדים מרגישים דברים שהם מעבר למילים מאחלת לך מכל הלב שהחודש יקרה הנס והטיפול יצליח
הרגת אותי על הבוקר.........בחיים לא התרגשתי ככה מתגובה פה...נתת לי ממש לדמוע כמה דקות טובות...........אמןןןןןןןןןןן והחודש תתבשרי בבשורות טובות וזה יהיה נס חנוכה האישי שלך אמןןןןןן
יקירתי ריגשת אותי בצורה יוצאת דופן.. הדמעות זולגות..
קרן! כולי צמרמורת... אני מאחלת לך שב"ה תקלטי להריון תקין וארוך!!! אלוהים לא שוכח אף אחת...